izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bendeki şans ki ne şans bide onca zaman gittiğimde anlamadım hamile olduğunu kilo aldı zannediyodum çok komik bi durumdu :))

normal olsa yapardı belki efet ıkındırırdı kendini nolcak:)göbek bağınıda keserdi:) sezeryan zor ama efet kes biç kolları ağrırdı:)

erkan beyin bi ara askerlik sorunu var diyolardı kalmadı öyle bi sorun heralde ya da ertelendi yine

erkan beyin bi ara askerlik sorunu var diyolardı kalmadı öyle bi sorun heralde ya da ertelendi yine

he ya walla bende duydum yani kk dan okumuştum onuda 40 yaşına gelmiş dayanmış adamın askerlik yapmaması anormal geldi bana. tabi sormadım kendisine de soramam da yani aman temmuzda gitmesinde ne zaman isterse gidebilir benden müsade var :)
bide temmuza denl geliyor benimkisi birde herkes tatile çıkar izmiite doğumcu kalmazmış :roflol:

insan hiç mi anlamaz di mi çok komiktim stresten farketmiyodum her gidişimde bi stresle gidiyodum hiç sevmem doktora gitmeyi

kazım beye yaptırırsın tavsiye ederim aynı şeyleri çok soruyo ama çok iyi bi doktor

onamı dikkat edicende o halde normal anlamaman,, geçenlerde haberlerde dinledimm bi kadın doktora gidiyo karnım ağrıo diye, bi saat sonra bebeğini eline veriolarrohaoldumsmile keşke benimde öle olsaa oh ne rahat tabi çift şaşkın durumdaa

bi olay var gerçek yıllar önce kadın hastaneye doğuma gidiyo orada doğum yapanları bağırıp çağıranları görünce korkuyo eve kaçıyo nasıl oluyosa hamile olduğunu unutuyo yıllar sonra yaşlanmış artık ağrıyla hastaneye gidiyo doktorlar kanser diye kitleyi almak için ameliyat ettiklerinde bi bakıyolar taşlaşmış bebek :1shok:

ya onu bende görmüştüm geçen yılmı göstermişti tv de taşlaşmış hatta fosilleşmiş bebek hayretle izlemiştim.

slmm kızlaarrr bizde mamamızı yedik bi bakalım dedik sizee muhabbet baya koyu lapetuscum geçmiş olsun bizimde haziranda aşımız var benim kızımda karma aşılarda ateşleniyo

asudecim onu bende duydum vede inanmadım yahu doğmayan bi bebek olurmu hiç kadını bile zehirler karnında ki doğum zamanı ne kadarda korkarsan kork ölede bölede çıkıcak o ordan sancılanır insan yani çok saçma mantığa sığan bişi değil ben inanmıyorum ona

ayy ben korkuom bıraz ya cılek ve zeytınn yedımm surdugum yerler olmusturr hep yerkenn yuzum kasınırr farkında olmadan kasıuıdıysam olurmukı??
yok be batıl inanç bende yedim elime sürüldü o oldu bu oldu kızımda leke meke yok o doğumda olan lekeleri böle batıllaştırmışlar yok anacım yaa inanma öle şeylere
sizce cam silinirmi bugün? kesin yağmur yağar dimi silersem hemde çamurluu:)
bence silinmez silsen bile yazık olcak emeğine yağmur yağacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…