Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Izmitte tüp bebek merkezi var mi giden varmi?
merhaba arkadaşım izmitte tüp bebek merkezi özel olarak yok üniversitede var bende gidiyorum ama üniversiteye değil konak hastanesinde dr numan ulay ve doçent eray çalışkan ile beraber hazırlıklarım burada yapılıyor yumurta toplama işi ve transfer eurofertil veya acıbademde yapılıyor tercih sana kalmış.
Canim ins guzel sonuclarini aliriz tedavin guzel sonuçlanır da evlat sahibi olursun inşallah bende numan beye gittim golcuk aile tıp ta hatta asilama yapti ama malesef sonuc negatif ;( docent eray caliskanda mi konakta calisiyor aslinda eray beye gidebilirim docent ta daha tecrübeli olabilir mi acaba
aşılamalar seni ümitsizliğe sürüklemesin çok nadir tutuyor eray hoca numan beyle çalışıyor aile tıp ta haftanın 2 günü geliyor konak hastanesi ve aile tıp zaten yarı ortak eray hoca biraz tutumu sert bi doktor ama gözümle gördüğüm pozitif sonuçları çok en ufak riskleri bile acımadan yüzüne diyor yani gel ben sana tüp bebek yapayım hemen demiyor ufak şeyleri bile şansa bırakmıyor kime sorduysam herkes olumlu konuşuyor hakkında tek başına başarı oranı %60 lardaymış benim ameliyatımı 8 dakikada bitirdi ben birkere 150 tl muayene ücreti verdim numan bey aracılığıyla daha sonraki muayenelerimde numan beye randevu aldım eray bey gelip baktı çünkü numan beyin ücreti 40 veya 45tl sağolsunlar onu bile düşündü numan bey benim tek sıkıntım eray beyin çalıştığı hastane eurofertil veya acıbadem acıbademin ücreti fazla eee doğal olarak eurofertil diyorsun işte bakıcaz ocak ayında benim tedavim başlayacak hayırlısı ile polikistik over hastasıyım 13 yıllık evliyim bakalım meleğime kavuşacakmıyım sormak istediğin birşey varsa herzaman sorabilirsin bir kaderi ortak paylaşıyoruz sonuçta allah yolunu açık etsin
Sa öncelikle geçmiş olsun allah sifa versin cumlemize.rabbim bu duyguyu cumlemize taddirsin inşallah. Ben Romatoid artrid hastasıyım 3 senedirde evliyim 1 senedir ilaçlarimi biraktim bebek düşündüğümüz için ilk 6 ay normal denedik olmadi bu arada gölcük e numan bey e gittik hep tabe bir yandan da hastaligim aktif dönemdeydi kendi doktorum bir once hamile kalmam gerektiğini soyledi hamilelikte hastalığım duruyor bizde numan beyle durumumu paylaştık o da aşılama önerdi bizde kabul ettik ama melesef sonuç negatif numan beyden memnundum ancak kafama takilan sey asilama yapıldıktan hsg filmini cekti ancak araştırmalarima göre asilamadan once hsg filmini cekiyorlar genelde bu kafami karıştırdı ondan sonrada gitmedik zaten simdide tekrar ilacima basladim şimdi seneye yaza nasipse aşılama yada tüp bebek düşünüyorum artik nasip kısmet eray beyin muayene ucreti nasip peki
çok geçmiş olsun inşallah bütün bunlara gerek kalmaz rabbim mucizesini gösterir evet rahim filmi kesinlikle aşılamadan önce çekilmeli neden öyle yapmış anlamadım bundan sonra daha iyi gözlemlerim eray beyin kendi muaynanesi dolphin iş merkezini biliyorsan orada muayne ederse 200 tl aile tıpta 150 tl ye ediyor.dediğim gibi eczacısından tut tüm çevre eray beyi övüyor ama inan hala kararsızım herhan umut tüp bebek merkezine dönüş yapabilirim eurofertil başarı oranı çok düşük çünkü vaktin varsa sende iyi bir araştır benim araştırmalarım yakın çevre için diorum umut tüp bebek merkezi ve eray beyi işaret ediyor bir git şansını dene allahım bir an evvel istediğini versin inşallah hastalığın gitsin yerine bebişin gelsin![]()
Ayy allah razi olsun ne guzel dua etmissin benim icin sen beni mutlu ettin duanla allah da seni mutlu etsin nasip olursa bayramdan sonra gideyim eray bey sen neden kararsizsin tam olarak anlamadım daha önce tüp bebek denedin mi fiyatları nasıl bir memur maaşı kaldırabilir mi ki zaten kredi cekeriz de bunun icin
eray beyin çalıştığı klinik olan eurofertil başarı oranları oldukça düşük kafamı karıştıran o ama fiyatı 4,800 tl eurofertil ilaç hariç 1000 veya 1500 ilaçlar tutuyor acıbadem eray beyin dier çalıştığı klinik o 6000 tl ilaç hariç ben daha önce tüp bebek aşamasına hiç gelemedim bi türlü fırsat olmadıki klomen tedavileri iğne tedavileri aşılalamalar arada dış gebelik onun tedavisi histereskopi ile septum ameliyatı artık bir aksilik olmassa ki hiç sanmıyorumocak ayında başlıyoruz benimde eşim memur ve bir kısmı kredi çekilecek paranın ama emin ol pazarlığa hiç biri yanaşmıyor neyse allahım bize nasip etsin imanlı allah korkulu sağlıkla kucağımıza alacağımız bebişi gerisi boş kendine iyi bak şimdiden bayramın mübarek olsun tüm sevdiklerinle ayrılmaman dileğiyle
![]()
Allah razi olsun canim benim seninde bayramın mubarek olsun Allah kurbanlarimizi simdiden kabul etsin inşallah bu mubarek arefe gunu hurmetine rabbim duamizi kabul eder bizde evlat tadindan tadariz inşallah. Insallah ocakta sana tüp bebek tedavisi baslanilir ve evlat tadindan tadarsin insan bende anne olurum bu guzel duyguyu sende bende ve tum isteyenler tadar en kisa zamanda selametle gorusmek üzere
amin ilerde gelişmelerden haberdar et beni görüşmek üzere