• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jadelozun günlüğü ;)

jadeloz

SEN,OLMAYI SEÇTİĞİN KİŞİSİN..
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
123
89
123
herkesee slmm, bayaaaadır zayıflamaya çalışıorum ama her zamanki gibi çok kısa sürüyo çırpınışlarım.bi 5 kg veriyorum ondan sonra yemeye devam kaldığım yerden.neden kilo aldığımı biliyorum ve nie veremediğimi ama buna rağmen istikrar yok.işte bnm 'neden kilo alıyorum?'listem
1)gün içinde çok az su tüketiyorum ortalama 2 bardak diyebiliriz(en iyi şartlarda böyle,hiç içmediğim günler de oluyor)
2)midemi çok aç bırakıyorum ve yemeğe birden saldırıyorum
3)tatlıya hayır diyemiyorum ve börek işi şeyleri çok seviyorum
4)spor ve hareketi sevmiyorum hadi sevmiyorum demiyim yapamıyorum
5)aç kaldığımda kan şekerim düşüyo ellerim titriyo ve bayılcak gibi oluyorum aç kalamıyorum yaniii

bundan sonra hergün buraya yazıcam kaç bardak su tüketiyorum neler yiyorum spor yapıorum mu?bakalım bu sefer olacakmı çok merak ediyorum söz falan vermiyorum kendime,çünkü çok söz verdim ve olmadı bu sefer de akışına bırakalım.diyet yapmıycam çünkü yapamıyorum sadece yediklerimi ve ekmeği azaltıcam bi de yoğurt kürünü duymuşsunuzdur onu yapıcam çünkü ben daha önce yapmıştım ve faydasını görmüştüm herkese tavsiye ederim bi haftada 5 kilo vermiştim ama sadece bu kürle değil her gün yürüyüş yaptım ve yediklerime dikkat ettim bol su tükettim.
bu arada 1.69 boy ve 78 kiloyum 70 e kadar düşmüştüm bu yoğurt kürü ve sporla ama sonra bıraktım yemeye devam olunca tabiiiii
şimdi 78 kiloyla başlıyorum hedefim 58 her çarşamba tartılıp buraya yazıcam hadi hayırlısı

22 ARALIK................ 78 KG
30 ARALIK............... 76.400 kg
6 OCAK..................... 76.800kg :(

Son düzenleme:
slm günlüğüm bugün spor yapamadım yoğurt kürünü de yapmadım çünkü gerekli malzemeleri alamadım yarın alıp başlamayı düşünüyorum bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta ve maydanozla yapılmış sandviç
1bardak limonlu ılık su
öğle yemeği
1 kase kısır
arada 1 elma
akşam
salata ve fırında sebzeli köfte(2 köfte ve 3 kaşık sebzesinden) ekmek yok
bugün içtiğim su ise 2 bardak yatana kadar çoğaltabilirsem içebildiğim kadar içicem
herkese yolculuğunda başarılar dilerim umarım hepimiz bu yıl artık kilolara kalıcı olarak veda ederiz

slm günlüğüm yatılı misafirlerim vardı ve bi türlü yazamadım.herşey yolunda ama sadece spor yapamıyorum ve su içemiyorum yediklerime dikkat etmeye devam.

slmmm günlüğüm misafirlerim olduğu için burayı ihmal ettim biraz da kaçırdım ama yine de vermişim almadığım için mutluyum ilk kilolar zaten kolay gidiyo ama olsun motive oluyo insan tekrar sıkı bi şekilde başlıycam tabiki ama bi kaç gün sonra.şimdi sevdiklerimle vakit geçiriyorum hiç bişey umurumda değil şu an ne yalan sööliiimm:KK47:

eveeet bugün yoğurt kürüne başlamış bulunmaktayım kahvaltıdan önce 2 yemek kaşığı yoğurda 1 er çay kaşığı tarçın,zencefil ve zerdaçal katıp yedim üstüne 1 bardak su içtim.
kahvaltıda
1 adet haşlanmış yumurta
dereotu maydanoz
4 adet zeytin
1 kibrit kutusu süzme peynir
1 fincan şekersiz çay

Back
X