Jalenin yeni gelin evine buyrun...

evin ne kadar büyük ne güsel :) canım salonunu , mutfağını çok beğendim güle güle oturmayı nasip etsin Allah. bu arada söylemeden geçemicem kınadaki saçına bayıldım yüzüne çok yakışmıştı :):)

tıpkı düğün fotoğraflarındaki güzelliğin gibi :1nincagizli takipci olarak)
evinde çok şeker olmuş canım. güle güle otur. allah en kısa zamanda boş odanıda doldurmak nasip etsin hayırlısıylaa:Saruboceq:

cnm güle güle oturun , eviniz çok güzel
resimlerden anladığım kadarıyla sende çok güzelsin maşallah demeden geçmeyelim demi ama:ecrin_bebek:

bayıldım cok güzel bir ev hersey cok uyumlu güle güle oturun inş

eviniz çok hoş olmuş özellikle mutfak ve salona bayıldım zevkli döşenmiş eşinizle mutlulukla oturursunuz işşallah. bişey merak ettim duvarlar kağıtmı boyamı CADIARZU bilen varmı arkadaşlar ..

teşekkürler arkadalar sorulara cevap vermeye başlayayım :))

duvarlar italyan boya duvar kağıdı değil
mobilyalarımın hepsi bellona halılarımın coğu dahil
yerler seramik ama soğuk olmuyor kalorifewr boruları yerden geçiyor aynı zamnda diyarbakır cok sıcak dolayısıyla soğuk olmuyor
tabi parke yada laminant olsaydı daha güzel olurdu

ayrıca fotolarımı beğenen arkadaslarada tsk ederim

Evin cok güzel canim.Salondaki perdelere ayrica bayildim.Tam benlik:)
Huzurla yasayin canim.

şıkır şıkır vallahi , güle güle oturun
salonunun perdeleri çok klas duruyor bu arada..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
çok zevkli döşenmiş bir ev canım

Eviniz gerçekten çok şık ve zevkle döşenmiş.Allah içinize sindirsin mutlu günlerinizde oturmanızı dilerim..

tek kelime ile MUHPEŞEM :))
Allah güle güle oturmak nasip etsin...

ayy evin çok güzelmiş canım huzurla oturun inşaallah:))

cok güzel yaaa. bende böyle geniş evlere bayılıyorum...
mutlulukla. eşya seçimelrinde çok güzel canım. iyi günlerde oturun

hayatım evin çok güzel olmuş mutlu huzurlu aşk dolu günlerin olsun bu evde ayrıca salon perdelerine ise bayıldım okadar çok site gezdimki perde fikri almak için anlatamam ama bu süperrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuş kopye çekmemde sakınca varmı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…