Jalenin yeni gelin evine buyrun...

tam bir yeni gelin evi olmuş, şıkır şıkır insanın ici açılıyor herşey birbriine çok uyumlu.. özellikle salon perdesine bayıldım pırıl pırıl tam benlikk

çok güzel çok zevkle seçilmiş bayıldım evine güle güle oturun ağzınınızın tadı bozulmasın

çok güzel evin maşallah Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin iyi yapmışsın almakla hayatı ertele ertele nereye kadar ömür geçip gidiyor

çok güzel evin maşallah Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin iyi yapmışsın almakla hayatı ertele ertele nereye kadar ömür geçip gidiyor

evet canım kesinlikle sana katılıyorum
hayatta hiçbişeyi ertelemyi sevmiyorum allah hepimize uzun ömürler versin ama yarınımız garantisi varmı ???
birde zamn ilerleyecek diyeceğiz cocular küçük büyüsün kırarlar dökerler vs
büyüyecekler okul dershane hayat masrafalrı daha cok erteleyeceğiz
herseyin en güzeli anı zamnında yasamak

tsk ederim güzel yorumlarınız için a.s.

MmMmM... Mis gibiiiiopuyorumnanaktan herşey harika gözüküyor ama önemli olan sizsiniz asıl... Allah sizin ağız tadınızı bozmasın eşya meşya önemli değil:asigim:
eşyalarını doya doya eskitmek nasip olsun dilerim...

Merak ettim cnm, duvarda kullanılan boya üzerine efekt mi yoksa duvar kağıdı mı? pırıl pırıl ayrı bir hava katmış :icecream:

a.s.ne denebılır kı herseyıyle muhtesem bır yenı gelın evı
mutlulukla yasayın

çok güzel ve şık bi evin var arkadaşım Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin

canımm ev sizinmii yoksa kiramıı ayakkıbılıkk çokk büyükk çokk güzell
eşyalrında çok güzell salondokii perdee muhteşemm satenn onaa lafımm yok
sarayy odasıı gibii
vitrin ve yatak odasındakii örtünn nerdenn canımm komidinlerinn özerindee olanalrr
tayincimisiniz sizde

ev çok guzel mutfak süper fakat birşey dikkatimi çkti hryer fayansla döşei degilmi... soguk olmaz mı diye düşündürdü...

eviniz çok şıkmış güle güle oturun ağız tadıyla

cok guzel .. mis gibi taze gelin evi simdi ne guzel yeni esya kokardir o ev bayilirim yeni esya kokusuna :))) .. saray gibi ... allah bir omur boyu mutlu etsin insallah ...

Evin cok güzel dösenmis ama keske yerler parke ya da laminat olsaydi...
Ev ne kadar muhtesem olursa olsun, yerlerin parke olmadigini gördügüm zaman hemen bana itici geliyor; donuyorum sanki bakinca :bbo:
Bir de yatak odasinin duvar kagidi farkli bir renkte olsaydi cok daha hos olurdu...
Ama genel anlamda cok hos bir ev; güle güle oturun

canım çok güzel güzelmiş evin güle güle otur ben mobilyaların markasını öğrenebilir miyim? bellona ya benzettim ama sanki yemek ve yatak odası benim gördüğüm daha açık renkti seninkiler biraz koyu kahve olan kısımları yani. bende bu aralar eşya araştırmasındayım o yüzden soruyorum :)

canım evin çok güzel ve uyumlu Allah'ım eşinle birlikte mutlu günlerde oturmayı nasip etsin darısı da benim başıma inşallah yakında düğünüm var :)
bişey sorucam banyondaki klozet takımları var ya toz pembe nazar boncuklu onları kendin mi yaptın yoksa hazırlar mı?
ben de yapacağım canım ama nasıl durur diye düşünüyordum şimdi seninkini görünce eğer ortaya böyle bir şey çıkacaksa hemen başlayacağım çok güzeller de ondan soruyorum
ömür boyu mutluluklar tatlım:)
nazarlardan korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…