Jalenin yeni gelin evine buyrun...

canım herseyın guzel zevklı allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın ama tayıncı oldugunu solemıssın o esyaları tasırken allah yardımcın olsun cok zorlanırsın yıpranır ne kadar dıkkat edılırse edılsın kalıtelı olursa olsun ayrılıp takılınca mafoluyor arkadasımdan bılıyorum aynen sızın evınız gıbıydı tasındıgı ev garantı bı evdı tasınma sorunu yoktu evlerını alıp cıkacaklardı kıs ortasında sular dondu evı lagım ve fareler bastı tasındı mecburen o kalıtelı markalı esyalar rezıl oldu keske daha az ve detaysız alsaymıssın tabıkı benımkı fıkır bende nısanlıyım benımde herseydı gozum kalıyor sunuda alıyım bunuda ama kıracı olacagım kullanıslı ve az olması sart kendı evımız oluncaya kadar dur dıyecegım kendıme ama tek kelımeyle harıka bayıldım hersey uyumlu guzel ne kadara mal ettınız mobılyalar bellonamı salon koltuklarınız hosuma gıttı bakmak ıstıyorum...

tsk ederim canım valla be frenleyemedim kendimi istediğim gibi gönlümce döşedim
mobilyalarımın hepsi bellona sadece mobilya olarak düşünürsek 15bin tabi nakit aldık oda baya etkiledi fiyatı

canım dunyaya bı daha gelmıyecegız aslında ıyıkıde almıssın allahım doya doya kullanıp muradını hevesını almak nasıp etsın ınsallah tum evleneceklerede nasıp etsın....

canım cok guzel evın gule gule otur canım agız tadıyla ınsallah

Evin cidden çok hoş canım Rabbim huzurlu ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah yerimseniben Buarada fotolarda da süper çıkmışsın fıstık bilmiyorumkismile

canım evin çok güzel 41 kere maşallah

Evin cidden çok hoş canım Rabbim huzurlu ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah yerimseniben Buarada fotolarda da süper çıkmışsın fıstık bilmiyorumkismile

:kedi: aa teşekkür ederim ederim canım fotolarımı beğendiğin için

AYRICA YORUMDA BULUNAN TÜM ARKADAŞLARADA TŞK EDİYORUM​

jale evinde huzurla sağlıkla mutlulukla oturun inş.
evin çok şık salonun benim salonum gibi
yatak örtün dikkatimi çekti eteklerini kestirdin mi canım?
duvarları falan evinin çok cici

jale evinde huzurla sağlıkla mutlulukla oturun inş.
evin çok şık salonun benim salonum gibi
yatak örtün dikkatimi çekti eteklerini kestirdin mi canım?
duvarları falan evinin çok cici

tsk ederim canım iyi dileklerin için
evet yatak örtümün eteklerini kestirdim yere kadar sevmiyorum öle birde benim karyolamın kenarları ışıklı olar kapansın istemedim a.s.

evin çok büyükmüş walla süper.
duvarlar özellikle çok güzel boyanmış.
iyi günlerde huzurlu oturun.

Zevkle döşenmiş maşallah
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.. Evin çok geniş ve duvar kağıtları çok güzel durmuş..

evin çok güzel canım gğle güle kullan herşeyini
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah

çok ferah her yeri bir mutfak boğucu renklerde koyu kahve rengi

güle güle otur canım alkisalkisalkis

rabbim mesut etsin eviniz çok hoş olmuş boş odanız olmasına rağmen çocuk odası perdesi yaptırmışsınız çok hoşuma gitti rabbim dilediğiniz zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder inş
fotolardan gördüğüm kadarıyla çok hoş gelin olmuşsunuz herşey çok güzel görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…