canım herseyın guzel zevklı allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın ama tayıncı oldugunu solemıssın o esyaları tasırken allah yardımcın olsun cok zorlanırsın yıpranır ne kadar dıkkat edılırse edılsın kalıtelı olursa olsun ayrılıp takılınca mafoluyor arkadasımdan bılıyorum aynen sızın evınız gıbıydı tasındıgı ev garantı bı evdı tasınma sorunu yoktu evlerını alıp cıkacaklardı kıs ortasında sular dondu evı lagım ve fareler bastı tasındı mecburen o kalıtelı markalı esyalar rezıl oldu keske daha az ve detaysız alsaymıssın tabıkı benımkı fıkır bende nısanlıyım benımde herseydı gozum kalıyor sunuda alıyım bunuda ama kıracı olacagım kullanıslı ve az olması sart kendı evımız oluncaya kadar dur dıyecegım kendıme ama tek kelımeyle harıka bayıldım hersey uyumlu guzel ne kadara mal ettınız mobılyalar bellonamı salon koltuklarınız hosuma gıttı bakmak ıstıyorum...
Evin cidden çok hoş canım Rabbim huzurlu ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin inşallah yerimseniben Buarada fotolarda da süper çıkmışsın fıstık bilmiyorumkismile
jale evinde huzurla sağlıkla mutlulukla oturun inş.
evin çok şık salonun benim salonum gibi
yatak örtün dikkatimi çekti eteklerini kestirdin mi canım?
duvarları falan evinin çok cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?