jandarma astsubay temel kursunda eşi, nişanlısı, sevgilisi olanlar

rubenis

oriflame
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
394
1
96
Arkadaşlar benim sevgilim bu eğitimde ve haberleşemiyoruz. Konuştuğumuzda da eğitimin ne zaman biteceğine dair bir bilgisi olmadığını söylüyor. Daha önce mezun olup atanan arkadaşlar yardımcı olur mu?Yada haberi olan arkadaşlar zor durumdayım. Sizler biliyor musunuz ne zaman biter bu eğitim?
Bir de rahat haberleşen var mı? Sadece biz mi bu durumdayız.. çok zormuş

en fazla 1 sene eğitim olur üniversiteden sonra girdi demi yada 6 ay temel kurslar daha fazla değil çünkü bide bölümüne göre değişiyo örneğin muhabereci olur daha kısa eğitim görür komando olur o eğitimin üstüne birdaha eğitim görür öyle yani

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. üniversiteden sonra girdi ilk 5 ay sonunda mezun oldu agustota. şimdi tekrar gitti hiç haber alamıyorum. bu çok yoruyor. ilk eğtime nisanda başladı sizce tam nisanda mı biter yani nisanda tam 1 yıl olacak. 1 yılı doldurana kadar gelmez hiç dimi? bide staj yapıyorlar mı yoksa direk atanır mı 1 yıl dolunca?

haber alamassınız 5 ay kurs bitti teori kursu şimdi pratik kurs görüyordur intibak deniyor dayanıklılığını ölçüyorlar muhtemelen arazidedir o kurs biyttikten sonra direk atanır başka kursa yok

çok çok teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için. bu konuda bilgisiz olduğum için çok zorluk çekiyorum. onunlada konuşamayınca beklemek daha bir zorlaşıyor.

kendi kendime bekliyorum kimsenin sevdiği gitmemiş bu eğtime heralde
neyse plakalara düştü şafak başlayayım saymaya:)
76 IĞDIR

canım merhaba,benim nişanlımda bu sene jandarma astsubaylığın sınavına girmeyi düşünüyor.başvurular bugün başladı hatta,ama okuyunca çok şaşırdım,klavuzda eğitim için 3 ay deniyor,sizinki neden öyle? ya da ben mi yanlış biliyorum?

Son düzenleme:
aynı egitimden bahsediyorsak 1 yıldan önce bitmiyor. yani şöyle benim sevgilim geçen sene nisanda başladı 30 ağustosta mezuniyeti oldu. sonra 2 hafta izni oldu. sonrada yatılı olmayarak beytepeye gidip geldi 2 hafta. yani 1 ayda böyle doldu.
eylülün 20sinde gitti tekrar tekirdağ kırklar eline ve hala orda.. 1yıl dolmadan bitmez diyor herkes bende nisanı bekliyorum. okulu bile aradım..
bana sorarsan çok zor ilk gittiğinde ankesörlü telden hergün arıyordu konuşuyorduk ama bu gittiğinde çok uzun aralıklarla arıyabiliyor
çok zormuş biri beni uyarsa belki gitmesine karşı bile çıkardım normal askerlik gibi düşünme çok zor

off gerçekten anlattıklarına bakılırsa kötüymüş,benim nişanlım zaten şu an askerde,kısa dönem yapıyor,mayısta terhis olacak,yeniden askerlik gibi diyorsun bunu bir düşünmek lazım,teşekkür ederim cevabın için

ben polislik egitimi yada normal askerlik gibi düşünmütüm ve destek olmuştum girmesi için sınava çocukluk hayaliymiş asker olmak.. ama böyle zor olacanı bilsem destek olur muydum diye düşünüyorum. yani bilmiyorum şey diyorlar eğitim zor sonra rahat edersiniz bu kadar zor olmaz filan ama siz bilirsiniz tabi. bizim ki bitmelik oldu. hakkınızda hayırlısı olsuun...

şöyle söyleyeyim kızlar. erkekler isteyerek gittikleri için pişman olmuyorlar. ben sevgilime soruyorum yine olsa giderim diyor. anlayacagınız bize bekleyenlere daha zor bence.
görüşememek yıpratıyor hemde çok.. kampa çıkıyorlar dağa 1 ay arayamıyor. göze alıyorsanız destek verin. ben bilemedim hiç uyaran olmadı.. ama siz bilin çok zor.
4 ayda 4 kez konuşmuşumdur öyle yani..

off ya çok ağırmış şartları ya işi olsun istiyorum

off ya çok ağırmış şartları ya işi olsun istiyorum

çok haklısın bende öyle istedim.. bende sizin gibi biliyordum 3 ay filan bişeyler anlatmıstı erkek arkadaşım. eger istiyorsanız ve ilişkiniz oturmuşsa böyle ayrılıklar güçlendiriyor. ama taze bi ilişkiyse daha zor olabilir yanlış anlamalar filan. belkide hala kavuşamadığım ve neredeyse 1 yıla yakındır gidip gelmeleriyle çok yıprandığım için olumsuz konuşuyorumdur hala içinde olduğum için.. bakalım gelince nasıl olcak düşüncelerim.
bir şey daha söyleyecegin hiç şuan o eğitimde olan birini bekleyen yok benimle beraber. olsa koca forum sitesinde yazardı birileri.. hep gidecek olanlar yazıyor. çünkü sevgilimde dedi orda hep ayrılıyorlar.. eşinden bile boşanan olmuş düşünün yanii...

canım bu eğitim bittikten sonrada böylemi devam edicek? 1 ay kamp tamı kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…