jandarma astsubay temel kursunda eşi, nişanlısı, sevgilisi olanlar

canım bnmki jöh te hala konuşamadık hber alamıyorum.

ataması oldu mu yoksa hala eğitimde mi? canım valla durumumuz aynı bende haber alamıyorum. biz özverili olmak zorundayız. sende aklına kötü bişey getirme.. allah tüm askerlerimizi korusun..

eskiden daha mı hızlı geçiyordu zaman, yada bana mı uzak geliyordu kavuşmak..
geçmiyor şimdi sona yaklaşıyoruz biliyorum ama geçmiyor işte.
bakıyorum geçmişe, sen geçirdin bunca zamanı diyorum ama teselli bulamıyorum..
deli gibi özledim yokmuş bu özlemin tarifi gel sevilim gel...

şafak.........19.............çorum............
10'lu rakamlarada ulaştım şükürler olsun...........

slm rubenis umarım bu yorumumu görürsn.benim sevgilimde kara kuvvetleri komutanlığının bu haftasonu olan sınavlarına girecekti vazgeçti .dağdan inmezsn atanınca en zor görevleri verirler demişler.yapamam diyo.sizin sevgiliniz sanırım başladımı göreve acaba denilenler kadar zor mu ?

Slm canım. Benim sevgilim jandarma astsubay eğitiminde yani jatek ci başka eğitimleri bilmiyorum jatek ile ilgili sorun olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım

jandarma astsubaylığa da başvurcktı ama şu an için hepsi adına olumsuz düşünüyo ...yılın sekiz ayı ayrı oluruz dört ay şehirde olunuyormuş diyo şartlar çok mu ağır ya jand.ast için ??

eğitim şartları çok zor ama meslek hayatının bu kadar zor olmayacağını söylüyorlar.. ya açıkçası erkek arkadaşın istemiyorsa gitmesin çünkü gerçekten zor. benim sevgilimin çocukluk hayaliymiş asker olmak ki ben hiç istemedim ama istedi beni ikna etti.. ilk 5 ay eğitimi kolaydı alışmıştık her gün arıyordu. sonra mezun oldu.. şimdi bu ikinci eğitim canımızdan bezdirdi.. yani görüşebilsem belki daha kolay olurdu. ama ayda bir arayabiliyor.. çok özlüyorsun çok çok.. ve bitsin istiyorsun bitmiyor arasın istiyorsun arayamıyor.. gece yatağında ağlamaktan uyuyamıyorsun sabah şiş gözlerle uyanıyorsun.. herkes sana onu soruyor aradı mı aramadı mı beziyorsun ama ona hiçbir şey söyleyemiyorsun..

..................şafak..............9.................aydın...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…