vala bıktım askerlık şafak olayından ınankı 456 gun bıttı derken bırde bu surec cok zor.sevgılım dıyor telefon serbest falan ama ne bılım ısın ıcıne gırınce ya farklı seyler cıkarsacanım yaaa benimde aynı durum askerlik işte zor bi yaşam bekliyor bizi. eğitim çok zor tabi aynı eğitim değildir bizimki astsubaylık farklı heralde ama sevgilimde bi kaç ay komandoluk eğitimi aldı zor canım zor yani..
vala bıktım askerlık şafak olayından ınankı 456 gun bıttı derken bırde bu surec cok zor.sevgılım dıyor telefon serbest falan ama ne bılım ısın ıcıne gırınce ya farklı seyler cıkarsa
peki eğtimleri ne kadar sürüyormuş sözde benim sevgiliminde serbest telefonu ama en son 20 gün önce konuştum düşün artık
hadı ya 20 gunmu bole hayatmı olur yanı hafta sonları ızınlı degılmı egıtımı kımı 3 ay kımı dıyo 6 ay bılmıyoruz kı canım.
biz 10 gün olduk hala ses yok.Görevde sanırım öncede haber verirdi şu son olaylardan sonra ben göreve çıkarken korkuyorum diye hber vermeden cıkıyo göreve.ses seda yok telefona bağımlı yaşıyorum meraktan ölücem .Allahım hepsini korusun
ben bunları bılmıyordum ve suan cok kotu oldumm ne yapıcam bılmıyorum
kızlar akıl verın ne olur.ben dayanamam haber almadan.yanı askerdeyken en fazla haftada 1 arardı 3 aydırda her akşam arıyor.nasıl dayanırım bole bır hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?