jandarma astsubay temel kursunda eşi, nişanlısı, sevgilisi olanlar

36.... KARS.....
kaç gündür yazamadım özlemişim şafak yazmayı..

canım merhaba.benımde askerım 15 gun sonra gelıyor uzun donem yaptı.ama askerlıgın ıcınde ıken uzman erbaşlıga gırdı.

kazandı 15 gun sonra gelıcek ama sonra egıtıme gıdecek komando egıtımı alıcak offf cok zor ya devamlıasker falan ne yapıcam bılmıyorumm.aklım fıkrım amıyor kı bır turlu..

canım yaaa benimde aynı durum askerlik işte zor bi yaşam bekliyor bizi. eğitim çok zor tabi aynı eğitim değildir bizimki astsubaylık farklı heralde ama sevgilimde bi kaç ay komandoluk eğitimi aldı zor canım zor yani..

vala bıktım askerlık şafak olayından ınankı 456 gun bıttı derken bırde bu surec cok zor.sevgılım dıyor telefon serbest falan ama ne bılım ısın ıcıne gırınce ya farklı seyler cıkarsa

vala bıktım askerlık şafak olayından ınankı 456 gun bıttı derken bırde bu surec cok zor.sevgılım dıyor telefon serbest falan ama ne bılım ısın ıcıne gırınce ya farklı seyler cıkarsa

peki eğtimleri ne kadar sürüyormuş sözde benim sevgiliminde serbest telefonu ama en son 20 gün önce konuştum düşün artık

peki eğtimleri ne kadar sürüyormuş sözde benim sevgiliminde serbest telefonu ama en son 20 gün önce konuştum düşün artık

hadı ya 20 gunmu bole hayatmı olur yanı hafta sonları ızınlı degılmı egıtımı kımı 3 ay kımı dıyo 6 ay bılmıyoruz kı canım.

hadı ya 20 gunmu bole hayatmı olur yanı hafta sonları ızınlı degılmı egıtımı kımı 3 ay kımı dıyo 6 ay bılmıyoruz kı canım.

evet ya bezdim hayattan. bende öyle biliyordum içine girmeden bilinmiyormuş malesef. ayrıca bende 3 ay ve 6 ay olarak biliyordum. 1. eğitim 5 ay sürdü 2. egitiminse ne zaman biteceği belli bile değil ben şafak sayıryorum. en fazla 1 yıl sürer denildiği için ama hiç belli olmuyormuş ben iyi anladım.. okulu aradım 1 yıl dediler inşallah bi uzama filan olmazda gelir artık....

biz 10 gün olduk hala ses yok.Görevde sanırım öncede haber verirdi şu son olaylardan sonra ben göreve çıkarken korkuyorum diye hber vermeden cıkıyo göreve.ses seda yok telefona bağımlı yaşıyorum meraktan ölücem .Allahım hepsini korusun

ben bunları bılmıyordum ve suan cok kotu oldumm ne yapıcam bılmıyorum

kızlar akıl verın ne olur.ben dayanamam haber almadan.yanı askerdeyken en fazla haftada 1 arardı 3 aydırda her akşam arıyor.nasıl dayanırım bole bır hayata

canım senin sevdiğinde mi jatek de?
bende aynen yanımdan 1 saniye ayrımıyorum telefonu çok zormuş çok...
haa bide son olay?

arkadaşım öncelikle dayanamam diye bişey yok ben her an haberleşirdim deli gibi ama alışıyosun. çok zor çok çok zor ama seviyorsan mecbursun yada hiç gitmeyecek. ben yolun sonuna yaklaştım. ama sanada en büyük tavsiyem aramamak, eğitimin uzaması vs. hepsine hazırrla kendini ben hazırladım sanıyordum ama hiç hazrılayamamışım..
hakkınızda hayırlısı olsun.. ama unutmamak gereken bişey var en zor aşama eğitim geri kalan mesleki zorluklardada en azından sevdiklerimizle beraber olacağız.. ama sen çok stres yapma böyle dayanamam filan dedin ya bende bende öyleydim üzülme çok istiyorsa destek olmaktan başka çare yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…