Japonya’dan gelecek misafirim ve içime oturan dert.

Van'da 3 kişi karantinaya alınmıştı, birisinde testin pozitif çıktığına dair söylentiler var.
ki İranlılar da korkup Türkiye'ye geliyormuş akın akın.
Evet ya akın akın geliyorlarmis bizimkiler de açmışlar kapıları oo hoşgeldiniz diyorlarmış. Zaten kesin devlet sakliyor. Birsuru pozitif var. Bla bla blaa..

Ordaan burdan kışkırtıcı şeyler öğrenip de burda gerçekmiş gibi anlatmayın. Eğer akın akın geliyor olsalardı tıpkı Suriye'den gelenleri goruntuledikleri gibi onları da görüntülerlerdi millet spiker oldu geziyor ortalikda haber kolluyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında İran ile sınır kapılarımızın saat 17.00 itibariyle kapatıldığını açıkladı. Bakan Koca İran ile uçuşların da 20.00 itibariyle durdurulduğunu kaydetti.

Azıcık bence okuyun siz okuyun? Kimsiniz nesiniz bilmiyorum ama karantinaya ŞÜPHELİ olarak alındı diyip sonra Türkiye'ye virüs girdi artık demek neyin kafası? Olası demişsin ilk mesajına bak bakalım? Çoğu karantina h1n1 ya da diğeri... Kendi organinizdan uydurup sonra da geri vites yapmayın!

Sinirlen
Buraya göc etmiyorlar ama cok ziyaret ediyorlar. Akin akin demek sacma tabiki.
Virus icinde gelinmiyor normalde zaten fazlasiyls geliyorlar.
Gerekli tedbirler aliniyor ama ve hepside negatif diye duyduk zaten.
Kapilarda kapatildi.

Şimdi YouTube'da falan BBC ye röportaj verenler türedi. Ölüyoruz açız dovlet bize bakmiyii diye. Onlar hakkında da işlem yapılıyor. Kadının yatta partide surda burda görüntüleri ifsa edildi. Şimdi de bu. Evet yayilmasin yayiliyorsa da haberimiz olsin da" devlet saklıyor, zaten bulassa da 100 ölümden sonra bizimkiler önlem alır "gibi gerçek dışı devleti küçümseyen yazılar yazılıyor. Tek dertleri ülkeyi galeyana getirebilmek.

Kesinlikle ya nasıl bir beladır bu ya? Sevmiyorsanız,karalamayin,asagilamayin... Ya siz bir ürün ortaya koyun ya da terk edin...
Bu forumda ve benim hayatımda panik atak ve anksiyete hastaları var nasıl fenalasiyorlar nasıl takıntı yapıyorlar? Bu hiç insaflı değil...ne gerekiyorsa yapsın devlet

Valla sadece siz değil tüm ülkeyi tehlikeye atıyorsunuz canınızı düşünmüyorsanız siz gidin

ya siz delirdiniz mi be?
Benim arkadasim gelmese bile her gun binlerce insan geliyor Asya’dan, bu bilet aylar oncesinden alinmisti. Ben gorusmeyecegim sizinle desem bile gelecekler.
oturdugum yerde ulkeyi tehlikeye attim olaya bak.

anlatamiyorum sanirim. Benim kimseyi cagirdigim yok. Bu plan aylar oncesinden yapilmisti ortada henuz virus zimbirtisi yokken.
Ben bir bahane sunup gorusmesem bile gelecekler zaten. Adamlarin her turlu rezervasyonu hazir.

ya siz delirdiniz mi be?
Benim arkadasim gelmese bile her gun binlerce insan geliyor Asya’dan, bu bilet aylar oncesinden alinmisti. Ben gorusmeyecegim sizinle desem bile gelecekler.
Pardon endişe duymuyorsanız bu konu neden açıldı?

Pardon endişe duymuyorsanız bu konu neden açıldı?

okudugunuzu anlama yetisine sahip misiniz?
endiseli olmadigimi soylemedim.
olaylarin benden bagimsiz ilerledigini, ben gorusmesem de geleceklerini, ulkeyi tehlikeye attigim soylemine makul bir gerekceniz olmadigini soyledim.
tane tane olunca anlasildi mi?

ya siz delirdiniz mi be?
Ülkede korona görülürse sizden bilecekler bu gidişle.

Dün ülkeye irandan gelen uçakların geldiği biliniyor, kimse birşey uydurmuyor yani. Kara yoluyla da geçen fazla sayıda iranlı var. Bugün İran sınır kapısının kapatıldığı haberleri geçti sadece, doğruluğu bilinmiyor. Evet doğru haberlerin verilmediği ülkemizde malesef insanlar muhabirlik yapmak zorunda kalıyor.

Yaw he he. Arkadasin geldi gelecek diye bütün türkiyeyi enfekte edecek ve bunun suclusu da konu sahibi olacak

Bukadar korku senaryolari üretmeyin. Asyada yasayan ve bu konuya yazan bir üye bile rahatsa azcik düsünün derim.

Arkadasin gelsin konu sahibi. Tedirgin oldugundan bahsedebilirsin ona biraz istersen.. bakalim ne diyecek. Kisisel bakimina özen gösteriyorsa sorun yoktur bence..

Temizlige önem verin saglikli beslenin korkmayin bukadar.
Hayir yani zorla felaket senaryolarina tutunmak neyin nesi anlamiyorum.. birkac aya kalmaz bunlar da unutulacak her virüs gibi.

Bende tedirginim ama cehenneme cevirmiyorum hayati. Hastalik hastasi olmaya gerek yok. Beyin neye inanirsa vucut ona tepki verir. Kimse kendisini bukadar hirpalamasin..

ya siz delirdiniz mi be?

Ülke kendini korur merak etmeyin, Türkiye sınır kapatıyor, Italya da ordu ile mahalleler karantinaya alındı.

Biz sadece sevdiklerinizi tatil için sıkıntıya düşürmeyin diyoruz. Durumu anlamak için illa anne babanızın yoğun bakıma mı yatması gerekiyor?

Arkadaşlarınızın keyfi gıcır, kafalar süper, olsa olsa size bulaşacak zaten. “Ben azıcık öksürüyordum ay canım ne varki” der geçer.

Sanırım bu kahkaha efekti. Ben düzgünce mesajınızı alıntı yapıp kendimce bir cevap verdim. Sizin yaptığınız ise dalga geçmek. Buradaki herkes bundan daha fazlasını hakediyordur eminim. Cevabınız varsa verirsiniz. Kahkaha atmak, dil çıkarmak verilecek tepkiler arasına girmiyor. Kafamdaki soruları açıklamış oldunuz teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…