• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jiber mağazasındaki müdürün bana yaşattıkları

Butterfly9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
262
61
28
27
Değişim için gittim mağazaya, 2 ürün denedim, ben ürünleri seçerken zaten 1 defa geldi dağıtıyor sunuz dedi gitti bende dagitmadigimi paketleri açanın ben olmadığını söyledim çünku bir kadın 4 paket vs açmıştı bakıyordu gitti sonra adam geldi bana yükledi gördüğü hâlde, daha sonra ürün sectim ama arada kaldim kumasi inceledim en fazl taş çatlasın 10 dakika kadar çeker mi diye sudan, kimseye birşey sormadan kendi halimde tek başıma 2 ürünü karsilastiriyordum. İste çekse vs çok küçük olur diye m ve l bedeni arasında kalmıştım çünkü kumaş % vizkozdu bilenler bilir o kumaşı, adam yani müdür aniden kasadan geldi ürünleri olduğu gibi elimden çekti ve "istersen şikayet et değiştirmiyorum" dedi. Şikayet edeceğim nereye edeyim tam olarak. Ben açıklama yapmaya çalıştım dinlemedi dahi elimden çekip öyle söyleyip gitti, Hatta ben bu cüreti üzerine "edeceğim soyadınızı öğrenebilir miyim" dedim söyledi. Aradım üst yetkilileri ama hiçbiri yardımcı olmadı, tüketici hakem heyetine de yazdım fakat PDF istiyordu birşeyleri anlamadım bilmiyorum ne olacak , hamileyim ve yanımda küçük oğlum vardı yanına mi kalacak . Cezasını çeksin istiyorum. Bu arada ben ürünleri denedikten sonra askilarina dahi astım tek tek öyle biriyim yani dagitmamaya dikkat ederim böyle dikkatli davrandığm hâlde bana bunu yaptı. Gördü de tek tek askılarına yerleştirmiştim denedigim bir kaç ürünü de toplam 2 kez denedim zaten

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Konuyu tam anlattığınızı düşünmüyorum. Eksik bir şeyler var. Durup dururken müdürün böyle davranması için ruh hastası olması gerekiyor çünkü
Yemin ederimki durup dururken böyle yaptı, hatta ben sonrasında yetkili birimi aradım dediler ki konuştuk dedim sonuç? Dediler ki adam demiş"kadın dağıtmış ve çocuk durmuyormus" gerekçe bu. Ki o da yalan yemine derim oğlum hiçbir şey yapmadı yanımdaydı ve ürünlerine sadece dokunuyordu arada bir. Ben zaten büyük bir haksızlığa ugradigim icin bu kadar üzüldüm, üstünde durmak istiyorum, aksi hâlde suçum olsa suçluyum derim kendimce sonuçta kamera kayitlarnda da var

Yemin ederimki durup dururken böyle yaptı, hatta ben sonrasında yetkili birimi aradım dediler ki konuştuk dedim sonuç? Dediler ki adam demiş"kadın dağıtmış ve çocuk durmuyormus" gerekçe bu. Ki o da yalan yemine derim oğlum hiçbir şey yapmadı yanımdaydı ve ürünlerine sadece dokunuyordu arada bir. Ben zaten büyük bir haksızlığa ugradigim icin bu kadar üzüldüm, üstünde durmak istiyorum, aksi hâlde suçum olsa suçluyum derim kendimce sonuçta kamera kayitlarnda da var

Sirf 10 dakika 2 kiyafetin başinda ceker mi diye düşünür dururken hangi kucuk cocuk öylece sabit durur? 😄 32 yasimdayim sizin gibi alisveris yapan biriyle magaza gezsem çatlardim. 😬
Size göre bisey yapmiyordur ama yapiyordur.

Sirf 10 dakika 2 kiyafetin başinda ceker mi diye düşünür dururken hangi kucuk cocuk öylece sabit durur? 😄 32 yasimdayim sizin gibi alisveris yapan biriyle magaza gezsem çatlardim. 😬
10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun var

10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun var

2 parca kiyafetin basinda dakikalarca dikilip duran insanlara ben de sinir olurum yani birlikte alisverise ciktigim biri yaptiginda bir daha onunla cikmam.
O yuzden içten içe adama hak verdim benim de kovasim gelirdi ama yapmamasi lazim muhtemelen sonucta musteri. 😀

Çocuğu mağazaya girince bağlayıp öyle işimizi halledelim isterseniz? Lüks mağazada çocuğun önünde şebek olanlar kıytırık mağazalarda çocuk beğenmiyor..
2 parca kiyafetin basinda dakikalarca dikilip duran insanlara ben de sinir olurum yani birlikte alisverise ciktigim biri yaptiginda bir daha onunla cikmam.
O yuzden içten içe adama hak verdim benim de kovasim gelirdi ama yapmamasi lazim muhtemelen sonucta musteri. 😀
Müşteriyi kovmak ne demek ya? Bu forumda niye çoğu insan akıl tutulması yaşıyor? Sorgusuz sualsiz “İşini yapmak zorunda olan ama yanlış iş yapan” birini savunmanız şaka mı?

Pdf bilmiyorum ama cimere yazın. Bu yaşadığınız olayı chatgpt’ye yazıp sizin için öneri dilekçe vs sunmasını isteyebilirsiniz bence.
Burada çocuklar pek sevilmiyor, sanki kendileri hiç çocuk olmamış gibi!

Şikayet var ve mutlaka mağaza yorumlarına da yazın .

Kimse parayı yoldan süpürmüyor tabikide bakacak alacaksınız . mağazalarda saatlerce vakit gecırıp para harcanmasa nah ayakta kalırlar . 10 dk nın lafı bile olmamalı.

Üstelik çocuk vırt zırt ne alaka ya ! çocuğu olan insanlar 10 dk durmuyor musunuz bi mağaza da 😡
koca koca insanlar bit pazarı deşer gibi deşiyorlar mağazaları alırken yüzlerine gülüyorlar kasada ödeme yapana kadar , mesele degıstırme olunca mı bu tavırlar ? Kabinler denenmiş atılmış makyaj malzemeli kıyafetlerle dolu oluyor bazen hayret ediyorum insan evladı bunu nası yapar die ?

Şikayet edin .

Çocuğu mağazaya girince bağlayıp öyle işimizi halledelim isterseniz? Lüks mağazada çocuğun önünde şebek olanlar kıytırık mağazalarda çocuk beğenmiyor..

Müşteriyi kovmak ne demek ya? Bu forumda niye çoğu insan akıl tutulması yaşıyor? Sorgusuz sualsiz “İşini yapmak zorunda olan ama yanlış iş yapan” birini savunmanız şaka mı?

Kovasim gelirdi dedim kovmali demedim. 😄 İş yerlerinde her aklimiza geleni yapmiyoruz hangi sektör olursa olsun. Konudaki yapmiş o ayri demek ki sorun yasamayacagini biliyordu.

Siz de sorgusuz sualsiz savunma yapıyorsunuz. Çocuk giysileri elliyordu yazdı belki elinde yiyecek vardı veya elleri kirliydi. Tamamen konu yazıldığı gibi de olmuş olabilir ama ben satıcıyı da dinlemek isterdim. Tüm firma çalışanın arkasında durmuş, yani kimse durduk yere müşteriyle sorun yaşamak bu sorunu da tüm yönetime duyurmak istemez. Evet çocukla alışverişe gidebiliriz, giysi seçerken denerken bir yere bağlayamayız ama raftaki reyondaki giysileri ellemesine de izin vermemeliyiz. Konu sahibi çocuğum bir şey yapmadı diyor ama 10 dk hangi bedeni seçsem diye yoğunlaşmış. Belki o ara çocuğunu fark edemedi. Ben de 2 küçük çocukla çok girdim çıktım mağazalara, bazen sağları solları belli olmuyor, asla yapmaz dediğini yapabiliyor.

yani şimdi iki taradı da dinlemek gerek ama adamın böyle davranması için hiçbir haklı sebebi olamaz bence. gelir insan gibi uyarır en fazla bu ne biçim bir tavır. çocuk orda sağı solu ellese elinde yiyecek varsa bile insan gibi bir dille söylenir bu. tamam iki tarafı da dinlemek gerekir ama siz olayı eksik anlatmış olsanız bile yani siz haksız olsanız bile her türlü kontrolsüz davranmış adam. tüketici hakem heyetine yazın bari üürnlerin parasını alın .pdf dediği şeye değişecek ürünlerin fişini taratıp bilgisayara kaydederken pdf olarak kaydedin. mağazanın mersis no vergi no adres falan bunları google a yazın çıkıyor her firmanın. firmanın adını tam yazın vergi noda çıktığı şekilde. sonra da olayı anlatın. uyuşmazlık bedeline ürünlerin tutarını yazın. 6502 diğer talepleri secebilirsiniz farklı bir durum var çünkü eğer olay dediğiniz gibi olduysa da bi avukattan destek alın. ben firmayı bilmiyorum ama şirket maillerine haklarında şikayetçi olacağınızı tüm hukuki haklarınızı sonuna kadar kullanacağınızı bildiren bir mail de atabilirisniz

10 dakika mi emin değilim ben olabilecek en yukse süreyi söyledim, kaldı ki çocuk dagirmiyordu dokunuyordu, dagitsa dahi bunu yapmaya hakkı yok. Size göre varsa orda da bir sorun

Konudan bağımsız olarak söylüyorum günümüzde "Çocuk eğitimi"konusunda en büyük yanlış burada başlıyor."dağıtsa dahi bunu yapmaya hakkı yok "

Valla öğrenciyken 3 yıl satış danışmanlığı yaptım. Biri bilindik iç çamaşır ve çorap mağazasındaydı. Diğeri 3 çizgi olan spor mağazasında. O kadar delirten müşteri geldiki, kadın sütyeni giymiş 2 ay kullanmış giydigindeki ter izi belli getirmiş değiştirmeye fişi yok bişeyi yok müşteri memnuniyeti dedik değiştirdik. 3 saat magazada yeni sütyen aradı.
Bu gibi bir çok olay ve kimseye saygısızlık yaptığımı hatırlamıyorum, biride beni çok net azarlamıştı.
Müşteriye öyle değiştirmiyorum falan diyemezsin büyük ihtimal arkasında güvendiği başka biri var, markada sıkıntılıdır. Bir yerede şikayet edebileceğinizi sanmıyorum açıkcası. Sanki kurumlarımız çok ilgili.

Çocuğun kıyafetlere dokunduğunu söylemişsiniz, siz dokundu diyorsanız muhtemelen çekiştiriyordur da. Müdürün size garezi olduğunu sanmıyorum çünkü sizi tanımıyor. Ben de eksik anlattığınızı düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum. Benim de ilk dikkatimi çeken şey 10 dk boyunca sadece beden düşünmesi oldu. İnsanın içi bayılır🥴

Arkadaşlar, bir arkadaşınızla alışverişe çıktığınızda alışveriş anlayışı size uymuyorsa söylenebilirsiniz, bir daha o kişiyle alışverişe çıkmayabilirsiniz hatta kavga edebilirsiniz ama mağaza çalışanı için böyle bir durum söz konusu değil. 12 saat tek bir ürünü inceliyorsa da bir şey söylemeye, müdahale etmeye hakkı yok. Önce bunu bir kabullenelim.

Yine hakkı olmamakla birlikte muhtemelen çalışanın sabrını çocuk zorladı. Size çok uslu, sadece dokundu olarak görünen şeyler genelde mağazayı birbirine katmak oluyor.

Geçen bir elbise beğendim, krem rengi yazlık tatlı bir şey. Çok da beğendim kesin alcam. Amma ve lakin askıdaki ürünlerin tamamında artık çikolata mıdır, dondurma mıdır çözemediğimiz minik el baskı çalışmaları vardı. Muhtemelen yıkanınca çıkacak lekelerdir ama niye alayım. Çalışanı bunlar lekeli diye uyardığımda gözlerindeki bezginliği ve içinden ettiği küfürleri çok net gördüm. Onlar da insan.

Jiber neresi ve niye bu kadar saygisiz elemanlara sahip merak ettim.

Bahsettiginiz seyleri 2-3 kat eksik anlattiginizi dusunerek yorumluyorum magaza muduru haksiz, musteriye boyle davranamazsin, tahammul seviyen dusukse perakende sektorunden uzak durup toptancilik sektorune gecmelisin.

Bi insan isterse yarim saat dusunsun, bu kimi ne ilgilendiriyor? Cocuk kiyafetlere dokunmuş elinde bulasacak bir yiyecek yoksa ne önemi var bunun? Cekistirince yirtilacak kiyafetler mi bunlar? Şifon mu nedir yani?

10 dk hangi boyunca hangi beden? Ceker mi? Vs diye dusunmek fazla yorucu degil mi?
Magaza muduru kismi icin birsey demiyorum o ayri mesele ama iki urune bakip bakip of hangisi diye dusunmek cok tuhaf geldi
Ben sahsen bir magazada mudur gelip cok dagitiyorsunuz dese o magazaya bir daha adim atmamaya yemin eder, 10 saniye icinde yeni birseye karar verir alir cikardim
O muameleden sonra 10 15 dk daha takilmazdim magazada

Back
X