- 2 Eylül 2022
- 262
- 61
- 28
- 27
- Konu Sahibi Butterfly9
Değişim için gittim mağazaya, 2 ürün denedim, ben ürünleri seçerken zaten 1 defa geldi dağıtıyor sunuz dedi gitti bende dagitmadigimi paketleri açanın ben olmadığını söyledim çünku bir kadın 4 paket vs açmıştı bakıyordu gitti sonra adam geldi bana yükledi gördüğü hâlde, daha sonra ürün sectim ama arada kaldim kumasi inceledim en fazl taş çatlasın 10 dakika kadar çeker mi diye sudan, kimseye birşey sormadan kendi halimde tek başıma 2 ürünü karsilastiriyordum. İste çekse vs çok küçük olur diye m ve l bedeni arasında kalmıştım çünkü kumaş % vizkozdu bilenler bilir o kumaşı, adam yani müdür aniden kasadan geldi ürünleri olduğu gibi elimden çekti ve "istersen şikayet et değiştirmiyorum" dedi. Şikayet edeceğim nereye edeyim tam olarak. Ben açıklama yapmaya çalıştım dinlemedi dahi elimden çekip öyle söyleyip gitti, Hatta ben bu cüreti üzerine "edeceğim soyadınızı öğrenebilir miyim" dedim söyledi. Aradım üst yetkilileri ama hiçbiri yardımcı olmadı, tüketici hakem heyetine de yazdım fakat PDF istiyordu birşeyleri anlamadım bilmiyorum ne olacak , hamileyim ve yanımda küçük oğlum vardı yanına mi kalacak . Cezasını çeksin istiyorum. Bu arada ben ürünleri denedikten sonra askilarina dahi astım tek tek öyle biriyim yani dagitmamaya dikkat ederim böyle dikkatli davrandığm hâlde bana bunu yaptı. Gördü de tek tek askılarına yerleştirmiştim denedigim bir kaç ürünü de toplam 2 kez denedim zaten
Son düzenleme: