Teşekkürler mozzyGeçmis olsun canım
Mozzy ayağımda biraz kanama oldu normalmi.ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilirmiTeşekkürler mozzy
Benim bacagundada olmuştu cengiz bey saglam pansunan yapip üstüne file gibi birsey yapistiriyor merak etme ben kolumdaki dikisleri aldirmaya gittigimde farketmisti cengiz bey acildiktan sonra bactroban diye bir krem veriyor onu sürüp kapatiyordum aşırı olmadıkça endişe etme canimMozzy ayağımda biraz kanama oldu normalmi.ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Çok geçmiş olsun.Ve ameliyatım bitti. Günlerdir devam eden sıkıntılar bitti. Hastane odasından herkeze selam.
Çok teşekkürler salı günü kutsal topraklardayım 35Çok geçmiş olsun.
izmir :)Arkadaşlar bu zımbaların alınma işi sıkıntılımı.... bu ayak ne zaman iyileşir..
Ve ameliyatım bitti. Günlerdir devam eden sıkıntılar bitti. Hastane odasından herkeze selam.
Kolum iyi ama bacak çok zorluyor.yani bacakta acı ne zaman geçer yürümekte zorluk çekiyorumizmir :)
canım zımbaların alınma işi kolay. hiçbişey duymuyorsun.ben ağrı sızı duymadım. bacak ne zaman iyileşirden kastettiğin tam deri oluşumu ve rengin normale dönmesiyse eğer benim 7 ay oldu ama hala rengi açık ,düzelmedi.krem ve bandaj kullanıyorum.
Çok teşekkürler allah hepimizi bu sıkıntılardan kurtarsıngecmis olsun insallah hersey gonlunce olur
Çıkardın mi sargıyı ?? Erken degil miArkadaşlar cengiz bey bacağına bandaj takma dedi. rahat bişeyler giy yeterli sürtünme olmasın dedi
Sargı değil tubuler bandajı takma dedi. Ama herkes takmışÇıkardın mi sargıyı ?? Erken degil mi
İlk yapilan pansuman acildimi yani bende kafama göre takiyorum bacagima bandaji topluyor sıkıyor rahat edemiyorum ama sürekli kullan dedi 6. Aya kadar kolumdakide ayni ben ilk actigimda madecasol krem surdum ama bandaji kullaniyordum ayni zamandadaSargı değil tubuler bandajı takma dedi. Ama herkes takmış
İlk yapilan pansuman acildimi yani bende kafama göre takiyorum bacagima bandaji topluyor sıkıyor rahat edemiyorum ama sürekli kullan dedi 6. Aya kadar kolumdakide ayni ben ilk actigimda madecasol krem surdum ama bandaji kullaniyordum ayni zamandada
İlk sargılar haftaya açılacak .bacağına bandaj takma dedi cengiz bey banaİlk yapilan pansuman acildimi yani bende kafama göre takiyorum bacagima bandaji topluyor sıkıyor rahat edemiyorum ama sürekli kullan dedi 6. Aya kadar kolumdakide ayni ben ilk actigimda madecasol krem surdum ama bandaji kullaniyordum ayni zamandada
Yani fena değil diyelim hala iyilesiyor bazen iyi bazen kötü görünüyor gozume tam 1 sene olmadan birsey dememeyi tercih ediyorumİlk sargılar haftaya açılacak .bacağına bandaj takma dedi cengiz bey bana
Ama sana ne dediyse onu yap. Senin kolun nasıl oldu. Memnunmusun
2 haftayı buluyor acıması canım.benim ki daha fazla sürdü diyebilirim. ayakta çok duruyordum ve hareket halindeydim. o yüzden uzun sürdü.Kolum iyi ama bacak çok zorluyor.yani bacakta acı ne zaman geçer yürümekte zorluk çekiyorum
Sargı değil tubuler bandajı takma dedi. Ama herkes takmış
İlk yapilan pansuman acildimi yani bende kafama göre takiyorum bacagima bandaji topluyor sıkıyor rahat edemiyorum ama sürekli kullan dedi 6. Aya kadar kolumdakide ayni ben ilk actigimda madecasol krem surdum ama bandaji kullaniyordum ayni zamandada
çok çok geçmiş olsun senin adına çok sewindim canım...Ve ameliyatım bitti. Günlerdir devam eden sıkıntılar bitti. Hastane odasından herkeze selam.
hayırYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?