Popüler Konu Jilet izi giderme

Candy hemen cengiz hocayı ara sor bence vakit kaybetmeden normal mi değil mi diye geçmiş olsun eğer sorarsanda bize de bilgi verirsen seviniriz

Teşekkürler angelmask.. bugün sargılarımı açtım. derinin birleşim yerinde soyulma olmuş.elime deri geldi. Normalmi.moralim çok bozuldu görüntüden....
Normal canim o hafif yarık gibiydi benimde madecasol mü verdi cengiz bey ?? Devam et kremine bacakta kanama olayin varsa oda normal bactroban sür kapat durur kanamasi

Normal canim o hafif yarık gibiydi benimde madecasol mü verdi cengiz bey ?? Devam et kremine bacakta kanama olayin varsa oda normal bactroban sür kapat durur kanamasi
Cengiz beye foto gönderdim üst deri soyulmuş dedi normal yani.. ilk 15 gün bepantol sonra 6ay dermetix kullan dedi

Arkadaşlar benim izler alttan görünüyor ne zaman düzelir....
candy cok gemıs olsun ıns ıstedıgın sonuclara ulasırsın

Bu arada herkesın bayramını en ıcten dıleklerımle kutlarım Allah şu mubarek gunlerde herkesın dualarını kabul etsın darda kalanlara yol gostersın ıns

Çok teşekkürler dolunaymehtap..herkese iyi bayramlar

Yani fena değil diyelim hala iyilesiyor bazen iyi bazen kötü görünüyor gozume tam 1 sene olmadan birsey dememeyi tercih ediyorum
Mozzy sende dermatix kullandın sanırım.ilacın etkisi nasıl. Mail versem foto atarmısın.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım sol kolumda jilet izleri var çok pişmanım yıllardır bu sıkıntıyla yaşamaktan usandım cerrahi operasyon gecirdim tek iz haline dönmesi için fakat izlerim dagınık olduğu için ondanda sonuç alamadım buz tedavisi yöntemi yaptırmayı düşünüorum bu tedavi yöntemi hakkında bi bilgisi olan varmı ya da önericeginiz başka bir yöntem yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaslar meraba,
Kasim ayinda cengiz hocaya ameliyat olacam. Ameliyat olduktan bir kac gun sonra normal gundelik hayata geri donuluyor mu ? Yoksa bir kac hafta evde mi kalmam lazim. isimden iki hafta izin aldim acaba yeterli mi bu sure. bide agri sizi felan cok oluyor mu?
ameliyat olan arkadaslarim yardimci olursaniz cok seviniirim.

Ilk bOTE="sheryy, post: 37317740, member: 303205"]Arkadaslar meraba,
Kasim ayinda cengiz hocaya ameliyat olacam. Ameliyat olduktan bir kac gun sonra normal gundelik hayata geri donuluyor mu ? Yoksa bir kac hafta evde mi kalmam lazim. isimden iki hafta izin aldim acaba yeterli mi bu sure. bide agri sizi felan cok oluyor mu?
ameliyat olan arkadaslarim yardimci olursaniz cok seviniirim.[/QUOTE]
İlk 5gün sadece yatakta kalmalısın. 5 gün sonra dikişler alınacak. 10 günde dinlenirsin. 15 gün sana yeter normale dönersin. 1.gün gece ağrın olacak. Ama hemşireye sölersin ilaç verir.ağrıda çok değil yani.sabah hiçbirşey kalmıyor. Çok geçmiş olsun

İlk 5gün sadece yatakta kalmalısın. 5 gün sonra dikişler alınacak. 10 gündedinlenirsin. 15 gün sana yeter normaledönersin. 1.gün gece ağrın olacak. Amahemşireye sölersin ilaç verir.ağrıda çokdeğil yani.sabah hiçbirşey kalmıyor.Çok geçmiş olsun

Saçmalık değil Hayatın gerçekleri bunlar sanal bebek
Sanal bebekten neyi kastetin anlamadım ama iyi yada kötü terbiyene bırakıyorum artık.
Evet insanlar sacmaliyor .Jilet ne demek kendini jiletlemek nedir.Evet sacmaalik bunlar,benim zamanımda cocyluklugumda gençliğimde jilet yokmuyduvardı,anne babadan dayak vardı,özalan çocuk dövmeyin,genç ergen dövmeyin diyen psikologlar yoktu.
Parasızlıktan çorap alırdık kadardı kaçık çorap diker giyerdik okulda.Marka giyrmezdim giyrmezdik kardeslerimle
Zenginler biz fakirleri yada okumamış anne babaların çocukları bizleri dislardi ortaokul lisede.
Sevgilim olmazdı erkeklere bakmak yasaktı ayipti ,okul okumak vardi çünkü.Yoksa yerdim ,yerdim dayağı.
Bu durumda Sayın CANDY.26evet kendini jiletle kesenler sacmaliyor.Hayat sacmaliyor.Ben ve kardeşlerim kendimizi jiletlemedik.Bizim nesil kendini jiletlemedi.
Jilet yeni moda oldu ,saçmalık oldu.
Allah çocuklarımızı korusun bu sacmalliklardan Sayın SaSanal Bebek Csndy

Reactions: cry
Burda tek tek oku bu durumu savunan tek bir kişi bulamazsin zaten ayrica ben kendi adıma konusayim kendimi jiletlemedim kan kardes sacnaligi yuzunden bir kac iz vardi rahatsiz oldum tedavi ettirdim her neyse kendimi komple dograyabilirdimde size ne ? Sosyal mesaj vermek istiyorsaniz baska topige lutfen insanların moralini bozmayin ayrica kibliyorum sizi bu ne ajite bir aciklama allahim

Lütfen konuyu kişiselleştirmeyiniz ve polemiğe girmeyiniz...

Cengiz hoca acıbademi bırakmış alle diye bir kliniğe geçmiş ameliyatları nerde yapiyor simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…