Popüler Konu Jilet izi giderme

Sizin gibi önyargılı kişiler yüzünden bu formdaki insanlar toplumdan dışlanıyor. Bu bir sosyal ve psikolojik problemdir.Konu hakkında onlarca kitap yazılmıştır okumanızı tavsiye ediyorum. Hayat sadece sizin yaşamınızdaki örneklerle sınırlı değildir. Bizler bu konuyu savunmuyoruz.Herkes hata yapabilir hayatta unutmayın ve yargılamayın.burdaki anneler çocuklarına kötü örnek olmamak için bıçak altına yatıyor... bunu bir düşünün..
Sanal bebek bir oyuncaktır.. karnını doyurursun uyutursun vs. Senin yazdıkların kadar kırıcı ve terbiyesiz değil..

Formdaki sayfaları oku birçok yöntem denenmiş ama tek çözüm cengiz açıkelin ameliyat yöntemi.....

ben tek deneme seyansına gıtmıstım buz terapısının bellı olmayan bı ızımı saolsun doktor olmayan ama kendını doktor zanneden o kadın daha belırgın bembeyaz bı ız halıne getırdı zaten formu bastan sona okursan buz tedavısınden muzdarıp bı kac arkdas gorursun benım onerım tavsıye etmem

Sana tek bisey soyleyecem sen eziksin. Bu forumda aramazizda isin yok. Senin gibi ovunupte tepe takla duseni cok gordum .
O yuzden gelme birdaha yazma da insanlarin moralini bozmaya hakkin yok.

Sana tek bisey soyleyecem sen eziksin. Bu forumda aramazizda isin yok. Senin gibi ovunupte tepe takla duseni cok gordum .
O yuzden gelme birdaha yazma da insanlarin moralini bozmaya hakkin yok.
Ben kimseye ithamda bulunmadım iki cümle yazdım Allah korusun diye.
Ne tepesi ne taklası.Önce ne yazdığımı bir oku.
Bu konuda bir senin mi yarana bastım. Sen ezik olmadin da ne oldu,doktor cdoktor gezip çare arıyorsun.Keşke sende benim gibi olsaydın.
Ha unutmadan buraya bu foruma yazma kararımı sen değil yöneticiler verir.

senin gibi saygisiz olmaktansa omur boyu butun vucudumda izlerle yasarim daha iyi
kuyruk acin varsa git acisini baska yerde cikar
kimin ne yaptigi seni ilgilendirmez burada insanlar acisina care ariyor kimseyi kirmaya yaralamaya hakkin yok
daha sayacak cok lafim var ama degmezsin

Sagol candy yardimci olmaya calistigin icin
Bizim yaralar belli ama seninki çok derin galiba.. bizim yaraları doktorlar iyileştiriyor. Senin gibilere tıp çaresiz...

hepinize merhaba ,
buradan cengiz hocaya şükranlarımı sunuyorum , neredeyse kışın bile kısa kollu giyeceğim. benim ameliyat 2 sene oldu öteki kolumdan hiç farkı yok , iyileşme süreci 1 yıldan sonrada devam ediyor bunu kendimde gördüm.
deryaderya arkadaşım şunu unutmaki kimi kınar ayıplarsan aynısı başına gelir , sende olmazsa çuluğun çocuğun var , onun için kimseyi ayıplama. kınama. zaten yapılanın yanlış olduğunu bilmesek , kurtulmak için çare aramayız değilmi.
bak ben kurtuldum ama , genede yazıyorum , biliyorum çünkü bu illetin sıkıntısını.başkalarınında kurtulmasını istiyorum onun için .
ayıplama , kınama , akıl verme , öğüt verme , burdakiler çocuk değil,varsa bildiğin bi çözüm yöntemi onu söyle .istersen başka forumlarda psikolojik bunalımdan anasını babasını kesenler varsa bak onları bul onlara öğüt ver , bizimkisi o kadar vahim değil.
genede art niyetli yazdığını düşünmüyorum , ama yinede çocuğu olmayanın yanında çocuğundan bahsetmek , fakirin yanında parasından bahsetmek .iyilik getirmez, senin kolların tertemiz güzeldir belki , sizde benim gibi olabilseniz demişssin , haklısın bende çiziksiz insanlara özenirdim keşke bende böyle çiziksiz olsam diye , demekki çok istemişim oldu , cengiz beyin sayesinde.
acımasız yazdığımı düşünüyorsam , kendim için değil buradaki diğer arkadaşları kırmayasın , ümitlerini hayallerini yıkmayasın diye. olayı şöyle düşün :
akşam tv de izledim , 18 yaşında bi kıza şişman olduğu için arkadaşları şişko diyorlar diye kız okulu bırakmış , daha dün izledim , bundan bi yorum çıkarmaya çalış.
tüm arkadaşların kurtulması dileğiyle .

Sagol thebest yardimci olmaya calistigin icin.

Teşekkürler The best :)

Slm hoşgeldin.. koldaki kızarıklık ne zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…