semsal bu ameliyatı demek eskişehirdede yapıyorlar çok iyi . benimde dirseğe yakındı daha sonra geçiyor , ama bandaj neden taktırmıyor onu bilmiyorum , cengiz bey çoğu kişiye çift bandaj taktırıyordu . senin doktor hava alsın diyemi taktırmıyor , artık vardır bir bildiği , ama ben olsam sorardım , aklımda kalmasın diye
geçmiş olsun canım..Meraba kizlar bu sali cengiz hocaya ameliyat oldum operasyon iyi gecti suan hala istanbuldayim bu cumartesi dikisler alinacak sizleri daha bu durumdan haber ederim
gecmıs olsun sherry amelıyatın nasıl gectı durumun nasıl ? amelıyatı acıbademde mı oldun bende bu hafta ıstanbula gıtmeyı planlıyorum ıns. ıstedıgın sonucu alırsın buyuk gecmıs olsunMeraba kizlar bu sali cengiz hocaya ameliyat oldum operasyon iyi gecti suan hala istanbuldayim bu cumartesi dikisler alinacak sizleri daha bu durumdan haber ederim
Geselam arkadaşlar,
valla sayfalarca yazdıklarınızı okudum toparlayamadım kafam iyice karıştı. kısaca konu şudur; yeğenimin doğum lekesi vardı, iki ayrı ameliyatla aldılar ve şimdi o leke gitti ama kolitmidir nedir öyle bir hastalık etkisi ve lekenin büyük olması sebebiyle iz kaldı. ameliyat yeri yüzünde çene yanı yanakta. cengiz adında bir doktordan bahsetmişsiniz ama sohbetin en başını dolayısıyla kim olduğunu saatlerce aradım bulamadım. yeğenim şu an 10 yaşında, acaba ona bir faydası olurmu? bana biriniz bilgi verse 360 sayfayı okumaktan beni kurtarsanız
canim doktorun adi cengiz acikel netten ararsan bilgilerine ulasabilirsin o daha yardimci olur size gecmis olsunselam arkadaşlar,
valla sayfalarca yazdıklarınızı okudum toparlayamadım kafam iyice karıştı. kısaca konu şudur; yeğenimin doğum lekesi vardı, iki ayrı ameliyatla aldılar ve şimdi o leke gitti ama kolitmidir nedir öyle bir hastalık etkisi ve lekenin büyük olması sebebiyle iz kaldı. ameliyat yeri yüzünde çene yanı yanakta. cengiz adında bir doktordan bahsetmişsiniz ama sohbetin en başını dolayısıyla kim olduğunu saatlerce aradım bulamadım. yeğenim şu an 10 yaşında, acaba ona bir faydası olurmu? bana biriniz bilgi verse 360 sayfayı okumaktan beni kurtarsanız
tesekkur ederim sagolungeçmiş olsun canım..
cok sagol canim tesekkurler uc hafta once ameliyat oldum cok iyi gecti kolumda hic bi sorun olmadi pek agri da olmadi ama iki hafta cok zor yurudum bacagimin uzerine cok zor bastimgecmıs olsun sherry amelıyatın nasıl gectı durumun nasıl ? amelıyatı acıbademde mı oldun bende bu hafta ıstanbula gıtmeyı planlıyorum ıns. ıstedıgın sonucu alırsın buyuk gecmıs olsun
evet acibademde oldum ameliyaticok sagol canim tesekkurler uc hafta once ameliyat oldum cok iyi gecti kolumda hic bi sorun olmadi pek agri da olmadi ama iki hafta cok zor yurudum bacagimin uzerine cok zor bastim
simdi biraz daha iyiyim insallah sonuc guzel olur
Arkadaslar bi kac saate ameliyT oluyorum ins istedgm sekilde sonuclanir dualarinizieksik etmeyin Allah herkesi kurtarsin
doktorun ismi cengiz acikel google dan yazinca hemen cikiyor sitesinden bakip biligi alabirsinizselam arkadaşlar,
Persembe gunu ameliyat olsun cok iiyi gectgni soledi cengiz hoca su an yatiorum sali gunu gidecegim tekrar sende ne var ne yokinsallh iyi sonuc alirsin beni durumundan haberdar et bende uc hafta once ameliyat oldum
Iyi yine gideblimisin ben cok zor yurudum otelde kaldim 5 gun gecmis olsun insallah sonuclar guzel olurBazen ikiside sizlior ama bacabacak su aralar kullanilmaz ayaga kalktigimda yanma yapior izlerim biraz derinde ins mguzel bi sonuc olur ben kirikkalede kaliorum kucuk bi hesap yaptin atasehirde bi otelde kalacgn parayla eve gidip geri geliorsun mantigima yatti bnde ole yaptim
Sol cnm su an yoldyaym dikisleri aldrmya gidiorum sen slikon tabka kullaniormusun hoca hangi merhemi vervi bacagini actin miIyi yine gideblimisin ben cok zor yurudum otelde kaldim 5 gun gecmis olsun insallah sonuclar guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?