Sol cnm su an yoldyaym dikisleri aldrmya gidiorum sen slikon tabka kullaniormusun hoca hangi merhemi vervi bacagini actin mi
geçmiş olsun. umarım beklediğin sonucu alırsın. zahmetli bir sürece giriyorsun ama değiyor. soracağın bir şey olursa yardımcı olmaya calışırım. ameliyatımın 10. ayındayım bendeArkadaslar bi kac saate ameliyT oluyorum ins istedgm sekilde sonuclanir dualarinizi eksik etmeyin Allah herkesi kurtarsin
selam sheryy nasılsın. ameliyat yerin nasıl agrıların umarım azalmıştır. tekrardan geçmiş olsun.evet acibademde oldum ameliyati
selammm. benimde hala izler belli. şimdiki durumun nasıl. rengi düzelmeye başladı sayılır benimArkadaşlar benim izler alttan görünüyor ne zaman düzelir....
Merhaba akakhyls ins istedgn sonuclari alirsin bnm sarlgilarm henuz acilmadi ama bisey merak ettim ssiz slikon tabaka kullandnz mi ya da Kullanior musunuz cengiz hoca bna sadece iki jel merhm ve bi sargiya bnzer koluna gecrdigin bisey verdi bunu merak ettim tesekkurlergeçmiş olsun. umarım beklediğin sonucu alırsın. zahmetli bir sürece giriyorsun ama değiyor. soracağın bir şey olursa yardımcı olmaya calışırım. ameliyatımın 10. ayındayım bende
gecmis olsun mozzy ins istedigin sonucu alirsinSelam kizlar ameliyat olanlara geçmiş olsun bende 6. Ayin içindeyim beninde yukseklik farki sorunum sürüyor hala ha birde hala bacagim pembeyle mor arasi tedavi uzun süreç sabirli olmak lazim
selam canım. silikon bandaj kullanmadım. sabah akşam krem sadece. Ve devamlı bandaj.tubuler bandaja geçtiğinde eğer uygun bölgedeyse çift takmanı öneririm. bir de cok fazla güneş yok bu aylarda ama yaza doğru güneş kremi kullan.cengiz hoca önermişti. kibMerhaba akakhyls ins istedgn sonuclari alirsin bnm sarlgilarm henuz acilmadi ama bisey merak ettim ssiz slikon tabaka kullandnz mi ya da Kullanior musunuz cengiz hoca bna sadece iki jel merhm ve bi sargiya bnzer koluna gecrdigin bisey verdi bunu merak ettim tesekkurler
Meraba ilk iki hafta bacagim cok agridi kolum hic agrimadi bile.selam sheryy nasılsın. ameliyat yerin nasıl agrıların umarım azalmıştır. tekrardan geçmiş olsun.
Yurumem tam iki hafta surdu evet bende de kanama oldu bacaginin altina yastik koyup dinlendirmen gerek yoksa zor iyilesir simdi iyiyim normal yuruyorum yani agrim felan yokEvt cnm 4 tane derin 2 tane belirsiz izim vardi hoca izler goruncek blli bi sure ama dha sonra kybolack dedi. Eski arkadsslara biraz sitem etti kurtulan arkayi unutuor dedi :) cnm sen tamamen ne zmn yuruymeye basladin bi de bacaginda kanama oldu mu sargidaykn bnmki kanamis
banada ayni seyleri verdiMerhaba akakhyls ins istedgn sonuclari alirsin bnm sarlgilarm henuz acilmadi ama bisey merak ettim ssiz slikon tabaka kullandnz mi ya da Kullanior musunuz cengiz hoca bna sadece iki jel merhm ve bi sargiya bnzer koluna gecrdigin bisey verdi bunu merak ettim tesekkurler
Ne gibi bu acabaYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
Evet çok mantikliherseyin tedavisi var su devirde onunda vardir kesin uzman bir doktorla önce konus sonra gerekeni yaparsin düsün deriye isleyen dövmeyi bile siliyorlar oda sonuçta deride bi iz yani onada bi çözüm vardir.
Geçmiş olsunbanada ayni seyleri verdi
sherry ins istedigin sonuclari alirsin ben seyi sorcktin bacagin tam olsrak actikdan kac gun sonra kabuk bagladi ne kadar surdu kabuk baglamasiMerhaba arkadaslar bugun dermatix kreme basladim insallah sonuc iyi olur bazi yerlerde izler alttan belli oluyor sizde de mi oyledi merak ediyorum
zamanla azalacak mi sizin durumlar nasil? Allah herkese sifa versin
Vanim benim hic alttan izim belli degildi hafifti çünkü benimkiler genelde cogu kisinin izleri belliymis ama zamanla gecmis dermatixsi krem cok iyi gelecektir ilk bana onermisti cengiz bey bende ilk garipsedim ama iyi geldi banaMerhaba arkadaslar bugun dermatix kreme basladim insallah sonuc iyi olur bazi yerlerde izler alttan belli oluyor sizde de mi oyledi merak ediyorum
zamanla azalacak mi sizin durumlar nasil? Allah herkese sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?