Popüler Konu Jilet izi giderme

Sol cnm su an yoldyaym dikisleri aldrmya gidiorum sen slikon tabka kullaniormusun hoca hangi merhemi vervi bacagini actin mi

evet actim iki hafta boyunca gunde iki kez panthenol pomad krem sonra 6 ay boyunca dermatix gunde iki kez dermatix krem surecem. Kola ayni zamanda bandaj takiyorum.
benim izlerim ameliyatin altindan hala gorunuyor insallah zamanla kaybolur.
senin izlerin nasil derinmiydi?

Evt cnm 4 tane derin 2 tane belirsiz izim vardi hoca izler goruncek blli bi sure ama dha sonra kybolack dedi. Eski arkadsslara biraz sitem etti kurtulan arkayi unutuor dedi :) cnm sen tamamen ne zmn yuruymeye basladin bi de bacaginda kanama oldu mu sargidaykn bnmki kanamis

merhabalar bende aynı dertten muzdaribim ve yıllardır cesaret edip bir tedaviye baslasyamadım..
ice terapi icin suna hanıma gittim test uygulamasında ufacık bı değişim olmadı..
cengiz beyle maille iletisime gectim fakat emin olamadıgım icin cesaret edemedim .
thebest_2013 aynı şehirdeyiz mümkünse bu yazımı okuyunca bana burdan donersen seninle görüsmek isterim konuyla ilgili. tedavi sürecini ve suankı durumunu gercekten merak ediyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Arkadaslar bi kac saate ameliyT oluyorum ins istedgm sekilde sonuclanir dualarinizi eksik etmeyin Allah herkesi kurtarsin
geçmiş olsun. umarım beklediğin sonucu alırsın. zahmetli bir sürece giriyorsun ama değiyor. soracağın bir şey olursa yardımcı olmaya calışırım. ameliyatımın 10. ayındayım bende

geçmiş olsun. umarım beklediğin sonucu alırsın. zahmetli bir sürece giriyorsun ama değiyor. soracağın bir şey olursa yardımcı olmaya calışırım. ameliyatımın 10. ayındayım bende
Merhaba akakhyls ins istedgn sonuclari alirsin bnm sarlgilarm henuz acilmadi ama bisey merak ettim ssiz slikon tabaka kullandnz mi ya da Kullanior musunuz cengiz hoca bna sadece iki jel merhm ve bi sargiya bnzer koluna gecrdigin bisey verdi bunu merak ettim tesekkurler

selam canım. silikon bandaj kullanmadım. sabah akşam krem sadece. Ve devamlı bandaj.tubuler bandaja geçtiğinde eğer uygun bölgedeyse çift takmanı öneririm. bir de cok fazla güneş yok bu aylarda ama yaza doğru güneş kremi kullan.cengiz hoca önermişti. kib

Yurumem tam iki hafta surdu evet bende de kanama oldu bacaginin altina yastik koyup dinlendirmen gerek yoksa zor iyilesir simdi iyiyim normal yuruyorum yani agrim felan yok

Merhaba arkadaslar bugun dermatix kreme basladim insallah sonuc iyi olur bazi yerlerde izler alttan belli oluyor sizde de mi oyledi merak ediyorum
zamanla azalacak mi sizin durumlar nasil? Allah herkese sifa versin

Merhaba arkadaslar bugun dermatix kreme basladim insallah sonuc iyi olur bazi yerlerde izler alttan belli oluyor sizde de mi oyledi merak ediyorum
sherry ins istedigin sonuclari alirsin ben seyi sorcktin bacagin tam olsrak actikdan kac gun sonra kabuk bagladi ne kadar surdu kabuk baglamasi

Vanim benim hic alttan izim belli degildi hafifti çünkü benimkiler genelde cogu kisinin izleri belliymis ama zamanla gecmis dermatixsi krem cok iyi gelecektir ilk bana onermisti cengiz bey bende ilk garipsedim ama iyi geldi bana

bu arada bacaginiz kabuk baglamayacak soyulmus gibi kalacak ama herhangi bir aci yada kanama olmaz bende öyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…