Ersinseyma bisey soleyim sana tedavi sürecin bence henüz sona ermemis dediği gibi gerekirse hoca yağ dokusu ilave eder moralini bozma sabırla 1 senenin dolmasını bile bn kafamdan 2 sene verdim kendime inş hepimizin sonuclari iyi.olur bu arada kolunu hep yukarıda nasıl tutacak en ki 1 sene boyunca illaki aşağı inecekyorumlarınızı bekliyorum sizlerde paylaşım yaparsanız karşılaştırma açısından iyi olur paylaştığım resimler 9 aylık dönemin resimleri
Geçmiş olsunn beyza onlar düzeliyor sıkıntı etmeMoralini bozmak istemem ama izler olsun yamanın kenarları olsun çok belli oluyor. Umarım düzelir çektiğin sikintilar biter. Bende gecenlerde ameliyat oldum dun kolumu açtım bandaj ve kreme başladım. Tek aklıma takılan yama altında ufak biyer kan toplamış gibi siyah ve çok yumuşak o bölge. Baska sorun yok
İnş isteğiniz gbin sonuç alırsınız eşinin iz daha önce iki kolundan ameliyat olan bi arkadas vardı önceki sayfalarda alanı buyukmuydu esninteşekkürederim cevap yazdığın için .eşim aynı anda iki kolundan ameliyat oldu uzun bir süreç bizi bekliyor .iii ki cengiz hoca var demektende kendimi alı koyamıyorum eşim bu izelrden kurtulacaksa onun bu yöntemi sayesinde olcak
İnş isteğiniz gbin sonuç alırsınız eşinin iz daha önce iki kolundan ameliyat olan bi arkadas vardı önceki sayfalarda alanı buyukmuydu esnin[/QUOT[/QUOT
Bnde bulamadim o bandajdan 200 lira biraz fazla gibi arksdaslar bandaj konusunda bi bilgi verebilirmisinizCengiz hocanın söylediği hartmann marka bandaji bulamadım, verdiği medikalin numarasından başka marka sipariş verdim. Ama fiyatı çok pahalı buldum 200tl. Siz de mi ayni yerden aldınız?
selam ameliyat olalı 10, ay oldu. benim de aynı senin gibi alttan izlerim belli oluyor. Cengiz hoca izlerin derin olmasından dolayı normal dedi. 1 yılı doldurmasıını bekliyorum. ondan sonra duruma göre bişeyler yapılacakmış. içini rahat tut geçecek bence bizim süreç daha uzun olacak sadece o kadar. bandaja devam et hatta takabiliyorsan çift bandaj uygula. benim üst kol olduğu için çift yapamıyorum. fotoğraf ekleyemedim.eklemeye çalışıcam. k.i.b
selam ameliyat olalı 10, ay oldu. benim de aynı senin gibi alttan izlerim belli oluyor. Cengiz hoca izlerin derin olmasından dolayı normal dedi. 1 yılı doldurmasıını bekliyorum. ondan sonra duruma göre bişeyler yapılacakmış. içini rahat tut geçecek bence bizim süreç daha uzun olacak sadece o kadar. bandaja devam et hatta takabiliyorsan çift bandaj uygula. benim üst kol olduğu için çift yapamıyorum. fotoğraf ekleyemedim.eklemeye çalışıcam. k.i.b
6 ay bile yeterli degilcanim ben iki gun takmasam yanlari hemen kabariyor hala 1 sene takmayi düşünüyorumTubuler bandaji 6 ay koluna tak dedi cengiz hoca bana. Yamanin kol ile ayni seviyede olması fazla kabarmamasi için. Sen neden takmadin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?