Meraba dolunay, benim bacak da pembe ye dondu bazi yerlerde alttan deri cikiyor beyaz. bende anestezi uyusuklugu felan yok sukur. bazi yerlerde bende de izler alttan gorunuyor insallah kaybolur, senin gibi sabirla bekliyorum. tekrar gecmis olsunBnm bacak kirmizi pembeye donuyor sanirim baaacagimda bir yer hala anestezi uyusuklugu var hala hsstmiorm dokndugmda. Sende de oldu mu. kolumda kimi yer normal deriye yakin bi renkte kimi yer ise kipkirmizi bazi izleri gorebiliorum ama hoca kaybolck dedi bide kol kabarmak isteyecek ona gore bkcaz dedi bnm tenim hassasmis norml iyilesmeden uzun surcekmis sabirla bkliorun
bende tam on iki gun kaldiarkadaşlar eşim 24 aralıkta cengiz hocaya ameliyat oldu 28 inde kollardaki dikişler alındı bacaktaki sargı için 10 gün daha kalmasını istedi .ameliyat olan arkadaşlar bacak sargınız kaç gün kaldı
ameliyat olali iki ay oldu ama hala zaman zaman kasinti oluyoreşimin kollarında ve bacağında şiddetli kaşıntılar oluyor .tecrübeli arkadaşlar bu süreç kaç gün daha sürer
ilginc insallah gecer canim kil donmesi olabilir mi acabaArkadaslar bnm yama yerim karamaya basladi kirmizi tenkti ama kararmaya basladi sebeBi nedir aceba sizce alttan kil gelior onlar mi dersiniz
Badaji ilk cikardgmda goruntu iyi ama bi 15 dk gecnce kirmizilasior iyice kararior anlamadimilginc insallah gecer canim kil donmesi olabilir mi acaba
Bizim izlerimiz derin olduğundan dolayı takmamaıza gerek var bence. İyileşme hemen olmuyor galiba.Cengiz hoca hala bana takmamı söylüyor. bandajı ara vermeden taktığım zamanlarda kabarıklık oluşmuyor. ama bazen 2 yada 3 gün takamıyorum. İzler daha çok belli oluyor ve kabarıklaşmaya başlıyor.ben yaklaşık 3 aydır falan bandaj kullanmıyorum bıraktım artık kullanmayı kullanmanın bi etkisi var mı bu süreçte? inşallah geçecek diye umuyorum resim bekli,yorum mailime yollarmısın
ameliyatın çok güzel olmuş, bandajı ihmal etme bak göreceksin hiç bişey kalmıyor: ben 10 ay taktyımBizim izlerimiz derin olduğundan dolayı takmamaıza gerek var bence. İyileşme hemen olmuyor galiba.Cengiz hoca hala bana takmamı söylüyor. bandajı ara vermeden taktığım zamanlarda kabarıklık oluşmuyor. ama bazen 2 yada 3 gün takamıyorum. İzler daha çok belli oluyor ve kabarıklaşmaya başlıyor.
18 gun mu bn olali bir ay oldu ama bi iki ay sonra gecer diye dusunuyordum.Ameliyatın üstünden 18 gün geçti. Ayagimda ameliyat bölgesi yaninda his kaybı var. Hala geçmedi. Bi arkadaş daha bundan şikayetçiydi. Normal mi acaba bu duzelirmi
The best merhblar senin ne kadar olmustu amwliyatin foto paylssabilir misinameliyatın çok güzel olmuş, bandajı ihmal etme bak göreceksin hiç bişey kalmıyor: ben 10 ay taktyım
çok teşekkür ederim. iyi moral oldu mesajın bana.benim 11 ay oldu. bandajı hala takıyorum. izler derin oldugundan süreç yavaş ilerliyor. bazen umutsuzluğa kapılıyorum. az da olsa belli olacak ve öyle kalacak diye. inşallah geçer de kalmaz bir iz. bilmeyen bir insan gördüğü zaman anlamıyor artık. dövme sildirdin galiba diyor. bu bile mutlu ediyor beni. keyfim yerine geldi sayende. tesekkürler tekrardanameliyatın çok güzel olmuş, bandajı ihmal etme bak göreceksin hiç bişey kalmıyor: ben 10 ay taktyım
bende de yeni ameliyat oldugumda kirmizilasiyodu hala arada sirada kirmizilasiyo ama ilk gunlerdeki gibi degil. bence zamanla duzelecek diye dusunuyorumBadaji ilk cikardgmda goruntu iyi ama bi 15 dk gecnce kirmizilasior iyice kararior anlamadim
Evt dedigin gbi cok yavas ilerliyor sabirla bkliycez artikkırmızılık yavaş yavaş düzelecek koyulasma zamanla azalacak merak etme. resim koymuştum 11 ay oldu ben ameliyat olalı rengine baktıgın zaman hala kendi rengimden koyu. kabarmış kısımları kırmızımsı. önceleri esmer birinden deri alınmısta yama yapılmış gibiydi.
dermatix i cok ince surmelisin bide surmeden once ben kolumu gunde bir kez sabunlu su ile yikiyorum. Surdukten sonra 5 dakika felan bekleyip krem iyice icine cekiyor. Sonra da bandaj takiyorum.Aekadaslar bu dermatix jele gectim bn ama aldigim jel cok kucuk bi bi ebatta sizinki demi oyle 3-4 gunde bitior hmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?