Popüler Konu Jilet izi giderme

Meraba dolunay, benim bacak da pembe ye dondu bazi yerlerde alttan deri cikiyor beyaz. bende anestezi uyusuklugu felan yok sukur. bazi yerlerde bende de izler alttan gorunuyor insallah kaybolur, senin gibi sabirla bekliyorum. tekrar gecmis olsun

ben yaklaşık 3 aydır falan bandaj kullanmıyorum bıraktım artık kullanmayı kullanmanın bi etkisi var mı bu süreçte? inşallah geçecek diye umuyorum resim bekli,yorum mailime yollarmısın
Bizim izlerimiz derin olduğundan dolayı takmamaıza gerek var bence. İyileşme hemen olmuyor galiba.Cengiz hoca hala bana takmamı söylüyor. bandajı ara vermeden taktığım zamanlarda kabarıklık oluşmuyor. ama bazen 2 yada 3 gün takamıyorum. İzler daha çok belli oluyor ve kabarıklaşmaya başlıyor.

Eklentiler

• 20141121_104158.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 1.047
Kaşıntı çok sık olamasa da arasıra bende hala oluyor. Yıkayarak kaşıntıyı azaltmaya çalışıyorum.

Koyulaşma oluyor normal sayılır. Ama çok koyu mora yakınsa doktora bir danış derim.Alttan kıl çıkacagı zaman dip dip kabartılar oluşuyor.sinek ısırığı gibi oluyor.

ameliyatın çok güzel olmuş, bandajı ihmal etme bak göreceksin hiç bişey kalmıyor: ben 10 ay taktyım

Ameliyatın üstünden 18 gün geçti. Ayagimda ameliyat bölgesi yaninda his kaybı var. Hala geçmedi. Bi arkadaş daha bundan şikayetçiydi. Normal mi acaba bu duzelirmi

ameliyatın çok güzel olmuş, bandajı ihmal etme bak göreceksin hiç bişey kalmıyor: ben 10 ay taktyım
çok teşekkür ederim. iyi moral oldu mesajın bana.benim 11 ay oldu. bandajı hala takıyorum. izler derin oldugundan süreç yavaş ilerliyor. bazen umutsuzluğa kapılıyorum. az da olsa belli olacak ve öyle kalacak diye. inşallah geçer de kalmaz bir iz. bilmeyen bir insan gördüğü zaman anlamıyor artık. dövme sildirdin galiba diyor. bu bile mutlu ediyor beni. keyfim yerine geldi sayende. tesekkürler tekrardan

kırmızılık yavaş yavaş düzelecek koyulasma zamanla azalacak merak etme. resim koymuştum 11 ay oldu ben ameliyat olalı rengine baktıgın zaman hala kendi rengimden koyu. kabarmış kısımları kırmızımsı. önceleri esmer birinden deri alınmısta yama yapılmış gibiydi.

Evt dedigin gbi cok yavas ilerliyor sabirla bkliycez artik

cengiz hoca eşime contractubex krem önerdi kullanan arkadaşlar kaç gramlığını ne kadar ödeyerek alıyorsunuz

Aekadaslar bu dermatix jele gectim bn ama aldigim jel cok kucuk bi bi ebatta sizinki demi oyle 3-4 gunde bitior hmn
dermatix i cok ince surmelisin bide surmeden once ben kolumu gunde bir kez sabunlu su ile yikiyorum. Surdukten sonra 5 dakika felan bekleyip krem iyice icine cekiyor. Sonra da bandaj takiyorum.
Dermatix in sitesinde kremin boyle uglulanmasi gerektigi okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…