7. Ayimdayim beninsallah duzelir ne zaman ameliyat olmustun tabi hepimiz istiyoruz bu izlerden kurtulmayi bekliyecez sonucu
Cengiz hoca da dior kurtulan arkayi unutuyor diye eskilerden bi arkadastan foto istemistim hic bisey klmadi neyin fotosunu atayim demisti ins bizde o durumlara geliriz ama kolum tertemiz olsa bile bn yinede foto atardim :)derin olan izleri ameliyyatta dikiş yapıldımıydı . eşimin kollaronda dikiş yapılan izler belli değil diğerleri ortada aynen duruyorlar artık zaman gösterecek ne olacağını cengiz hoca bizede izler ğeçecek dedi hadi hayırlısı birde amaliyat olupta iyileşme sürecini tamalayan arkadaşlar resim felan yükleseniz bi şeyler yazsalar galiba daha siteye bile girmiyorlar
cengiz hocaya bi danis derimmerhaba bende bu dertten yakınıyorum benim kolumda sadece bir tane derin iz var fotoğrafıda koyuyorum yazdıklarınızı okudum çoğunlukla tavsiyeleriniz bekliyorum
kolun ve bacaginin durumu simdi nasil bi ilerleme var mi7. Ayimdayim ben
Foto atamiyorum bir turlu cok ugrastim ama o kirmiziliklar azaldi tabi elbette daha iyi ben bacagimi ilk actigimda cok korkmustum simdi o mor goruntuden pembeye dondu diyebilirim ama tabi ben daha kisa surer diye umdum galiba tedavi uzun sure olunca iyimi yaptim ben acaba diyorum ara sirakolun ve bacaginin durumu simdi nasil bi ilerleme var mi
Tedavi uzun surunce insan hic gcmyck gibi hissediyor ama bu topikde kurtulan arkadaslarj gorduk ins bizde onlardan olurz morak bozmk yok :)Foto atamiyorum bir turlu cok ugrastim ama o kirmiziliklar azaldi tabi elbette daha iyi ben bacagimi ilk actigimda cok korkmustum simdi o mor goruntuden pembeye dondu diyebilirim ama tabi ben daha kisa surer diye umdum galiba tedavi uzun sure olunca iyimi yaptim ben acaba diyorum ara sira
mozzy ara ara ben de kapılıyorum umutsuzluğa. alttan hala izlerim belli. ama iyi yaptık diyelim.çünkü zamanla gececek. eski halini düşündüğümde şimdiki hali bile mucize. herseyden önce görüntü anlam değiştirdi. gören kişiler anlamıyor dövme mi sildirdin ya da yanık tedavisimi yaptırdın diyor. insanların bakış tarzı bile değişti. yıllarca o şekilde hayatımızı sürdürdük. 1 ya da 2 yıl da bu şekilde sürdürüz. sonrası çok güzel olacak onu düşün. 2 yılını dolduran arkadaslar çok memnun. bizim ki de oyle olacak inşallah.Foto atamiyorum bir turlu cok ugrastim ama o kirmiziliklar azaldi tabi elbette daha iyi ben bacagimi ilk actigimda cok korkmustum simdi o mor goruntuden pembeye dondu diyebilirim ama tabi ben daha kisa surer diye umdum galiba tedavi uzun sure olunca iyimi yaptim ben acaba diyorum ara sira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?