Popüler Konu Jilet izi giderme

Cengiz hoca da dior kurtulan arkayi unutuyor diye eskilerden bi arkadastan foto istemistim hic bisey klmadi neyin fotosunu atayim demisti ins bizde o durumlara geliriz ama kolum tertemiz olsa bile bn yinede foto atardim :)

merhaba bende bu dertten yakınıyorum benim kolumda sadece bir tane derin iz var fotoğrafıda koyuyorum yazdıklarınızı okudum çoğunlukla tavsiyeleriniz bekliyorum

Eklentiler

• PicsArt_1421327078486.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 416
senin yaptırman gereken tek şey estetik cerraha gidip iz olan bölgeyi kesip çıkartarak ince bi şekilde dikmesi başka hiç bi yöneteme gerek yok çünkü sadece tek bir iz var ve jilet izi görünümü yok en azından

kolun ve bacaginin durumu simdi nasil bi ilerleme var mi
Foto atamiyorum bir turlu cok ugrastim ama o kirmiziliklar azaldi tabi elbette daha iyi ben bacagimi ilk actigimda cok korkmustum simdi o mor goruntuden pembeye dondu diyebilirim ama tabi ben daha kisa surer diye umdum galiba tedavi uzun sure olunca iyimi yaptim ben acaba diyorum ara sira

Tedavi uzun surunce insan hic gcmyck gibi hissediyor ama bu topikde kurtulan arkadaslarj gorduk ins bizde onlardan olurz morak bozmk yok :)

mozzy ara ara ben de kapılıyorum umutsuzluğa. alttan hala izlerim belli. ama iyi yaptık diyelim.çünkü zamanla gececek. eski halini düşündüğümde şimdiki hali bile mucize. herseyden önce görüntü anlam değiştirdi. gören kişiler anlamıyor dövme mi sildirdin ya da yanık tedavisimi yaptırdın diyor. insanların bakış tarzı bile değişti. yıllarca o şekilde hayatımızı sürdürdük. 1 ya da 2 yıl da bu şekilde sürdürüz. sonrası çok güzel olacak onu düşün. 2 yılını dolduran arkadaslar çok memnun. bizim ki de oyle olacak inşallah.

eşim amaliyat olalı daha çok yeni ama biz çok umutluyuz süreçten insan vücudu gerçektende bir mucize bu kadar kısa sürede olumlu değişikler gerçektende hayret verici bu arada cengiz hocanın bu mucizevi tekniğinide unutmamak lazim

bende ara ara umutsuzlaga kapiliyorum insallah gecer ve hepimiz kurtuluruz bu lanet izlerden 25 kasimda ameliyat oldum daha cok yeni bakalim ne olacak bekleyip gorecez

Herkese merhabalar öncelikle hepinize teşekkür ederim sizler sayesinde Cengiz Beyi buldum ve 14 Şubatta ameliyat olucam :) 2 yıla kadar lekelerde kalıcı bir çözüm olmayacağına hazırladım kendimi ama ben ameliyat sonrasını merak ediyorum. Çok ağrı oluyor mu? 1 ay dinlendikten sonra normal hayatıma devam edebilir miyim?

izlerinden kurtulduğunu yazanlar adına çok mutluyum,
bu gerçekten umut verici ve müthiş bir haber...
Ben hala durduğum yerde duruyorum.
Umuyorum bende bir gün yazacağım buraya ve birsürü resim koyacağım
^^bakın ameliyat oldum geçti bitti^^^^ diye... sevgiler herkeze...

Şuan her ne kadar kimse geri dönüp yazmayıp bilgi vermesede ben herkese yardımcı olmaya hazırım. Yaklaşık 3 yıldır tek başıma mücadele edip bi çözüm yolu aradım ve en iyisini bulduğumu düşünüyorum Cengiz Beyi tercih ederek. Ameliyat sonrası eğer çok ağrılı geçmezse buradan paylaşacağım sizlerlede. Ama her ne olursa olsun bu lekeler ertelecek şeyler değil.. Sevgiler

Reactions: cry
Cok agrili bir surec beklemeyin deri alinan kisim kanamis ben farketmemistim bile cengiz bey kontrole gittigimde soylemisti ilk 5 gun zor kolunu surekli ayaktayken havada tutma isi disinda ben zorlanmadim bacagimi ise donmek zorunda oldugum icin erken actim kanama yapinca bactrobandi galiba onu surdum fln bekleme suresi cok uzun sadece ha birde geceleri bacagimda bandaji unutunca sisme yapiyordu o beni birkac kez rahatsiz etti bunun disinda sikinti yasamadim muhtemelen sendede oyle olacaktir buket gecmis olsun simdiden

Bn ameliyat olali 50 gun oldu simdilik izler belirli bunun disinda izin uzerinde kndiliginden sivilce gbi kucuk yara oluyor bi miktakknan cikior ve kndi kendine kuruyp islesiyor sonra baska bi yerde tekrar anlmdim niye bole oldugunu oNun haricinee sabirla bklioruz iste ins gorunen izler hic gorunmycek zmnla iyi aksamlar herkese

Al bendedn de o kadar cesaret edip bir ameliyat olamadim bende olurum birgun nediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…