Hklisin bimerci eskiler zamn aralikli yaziorlardi ama yinede ben hi donup bkcam bi bnm 6 adet izim vardi ikisi yuzeysel 4 tanesi derin yuzelsey izler su an belirli degil ama o dort iz belirgin duruyorlar ilk zmn ameliyat sonrasi artik deri kipkirmizi idi izler blirgn degildi duan regi hafif acildi bolgenin izlerde biz hala burdayiz diorlar bilmiorum ne olcak Allah yardimcimiz olsun bugun ruyamada girdi moralim bozuldu iyice sigara icmemek icin zor tuttum kendimi ama su an iyiyim cok sukurDolunay mehtap bencr eskiler 3 5 ayda yazmiyordu bir sene sinra yaziyordu yukseklik farki ve alttaki izlerden hic bahseden yoktu acikcasi suanda herkes allttaki izlerden bahsediyor benim izlerimde belli belirsiz ana iste rahatsiz oluyorum ameliyat olmayada cesaretim yok sende tukseklik farki fazlami alttan butun izler belli mi yoksa kalinlar mi belli
Bugun tam iki ay oldu resim gonderecem cengiz hocaya iste bakalim ne derseSen olali ne kadar oldu dolunay mehtap zamanla gecer insallah ama gececegini dusunuyorum cunku ne kotulerin ki gecmis 1 yil olmazda 2 yil olur gercekten daha kotulerininki gecti ve hicbirsey kalmamis cengiz hocayla irtibatina devam ediyormusun cengiz hoca nediyor izler hakkinda
sagol the best iki yil sonra tekrar yazdigin icin ben ameliyat olali uc ay oldu bekliyorum sonucu heyecanla insallah duzelir umuduylabenim ameliyatım tam 2. senesindeyim. geçen sene %70 olan iyleşme 2. senemde % yüz oldu bunu yakınlarıma sorarakta tehid ettiriyorum . çünkü ameliyat yerini bulamıyorum şu an o derce yani , hemde izlerim çok derindi beni dikiş atılmıştı.ben sadece cengiz hocayla geç tanıştığıma yanıyorum . ne sıkıntılar çekmişim hiç yere. bacakta hiç iz kalmıyor , belli belirsiz diyor hoca ama 2. sene sonunda tamamen sıfırlanıyor.2. sene sonunda sıcağa acıya duyarlılıkta geri geldi.ilk sene zayıftı.doktor 1 sene iyileşme süreci diyor ama tam iyileşme 2 sene bence. bandajı 8 ay falan kullandım bandajla beraber kremide bıraktım . yani ben 8 ay bi özen geösterdim sonrasında unuttum bile ameliyat olduğumu.en güzeli ise kolundaki izi daha önceden bilen birisi bakıyor bakıyır göremiyor, soramıyorda ,:)))))))) .bi ölüme çare yok hepinize geçmiş olsun .
The best icimin yaglarini erittin resmen. Yazdigini okynca bi kac gundur uzerimde olan karamsarlik tamamen kayboldu tesekkur ediyorum sana bize iyilesme surecinde neler yaptin anlatir misin slikon tabaka kullandin mi Kolun neler uyguladin fln paylasirsan bizi mutlu edersjnbenim ameliyatım tam 2. senesindeyim. geçen sene %70 olan iyleşme 2. senemde % yüz oldu bunu yakınlarıma sorarakta tehid ettiriyorum . çünkü ameliyat yerini bulamıyorum şu an o derce yani , hemde izlerim çok derindi beni dikiş atılmıştı.ben sadece cengiz hocayla geç tanıştığıma yanıyorum . ne sıkıntılar çekmişim hiç yere. bacakta hiç iz kalmıyor , belli belirsiz diyor hoca ama 2. sene sonunda tamamen sıfırlanıyor.2. sene sonunda sıcağa acıya duyarlılıkta geri geldi.ilk sene zayıftı.doktor 1 sene iyileşme süreci diyor ama tam iyileşme 2 sene bence. bandajı 8 ay falan kullandım bandajla beraber kremide bıraktım . yani ben 8 ay bi özen geösterdim sonrasında unuttum bile ameliyat olduğumu.en güzeli ise kolundaki izi daha önceden bilen birisi bakıyor bakıyır göremiyor, soramıyorda ,:)))))))) .bi ölüme çare yok hepinize geçmiş olsun .
amelliyatın güzel olmuş , renk farkı gitsin , düzelme o zaman olacaktır.Arkadaslar buda benim kolunun son hali.Eki Görüntüle 1424623 Eki Görüntüle 1424625 Eki Görüntüle 1424628 Eki Görüntüle 1424630
Seninki 6 ayda boyle degildi be the best seninki cok ama cok guzeldi o zaman bile belli olmuyordu simdi hic belli olmuyordir herhaldeilk 6 ay ki görüntü bendede aynıydı realist , şu an 2 yıl oldu ben bile ameliyat yerini zor görüyoeum. farkındaysan 1. 2. resim aynı olmasına rağmen ne kadar farklı duruyor.1. resim daha iyi,1 sene olmadan hele hiç beklentiye kapılmayın. önemli olan renk farkının kaybolması , zaten renk farkı kaybolunca otomatik olarak yükselti farkıda belli olmuyor çünkü yükselti dedğimiz şey 0,001 mm felan zaten elle hissedemiyorsun. onun için önemli olan rek farkının yok olması o da zaman istiyor.
dolunay mehtap ben slikon tabaka kullanmadım. sadece krem kullandım ama kullanmasamda bu kol gene aynı iyileşme gösterirdi bence. bence nemlendirici daha önemli kuru bırakmamak lazım. yani ilk 6 ay bakımı biraz daha özen gerektiriyor.bide ilk sene güneşe çıkarken güneş kremi sürdüm . birde iyileşme insandan insana değişiyor.
geçmiş olsun hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?