Popüler Konu Jilet izi giderme

Canim onlar kil kokleri sakin sikma kaniyor :) bende alttan iz konusunu cengiZ beyle gorus bende olmadi hergun yika kurut oyle dermatixsi sur eczaci temiz ciltte daha etkili demisti gecmis olsun

Canim onlar kil kokleri sakin sikma kaniyor :) bende alttan iz konusunu cengiZ beyle gorus bende olmadi hergun yika kurut oyle dermatixsi sur eczaci temiz ciltte daha etkili demisti gecmis olsun
bende derin olan izlerim alltan gorunuyor bu duruma cengiz hoca normal dedi yama kendi deri rengine donunce izler gorunmeyece dedi bana mantikli geldi bilmiyorum bekleyip gorecez artik derin olmayanlar hic gorunmuyor ama o cikan sivilceleri strelil bir igne ile patlatmami soyledi cengiz bey sonra da yikayip temiz cilte gunde iki kez dermatix bir kez de advantan pomad suruyorum herkese gecmis olsun

Ben 12 saattw bir dermatix suruyorum eksik mi yapiorum aceba?

Al bendedn de o kadar cesaret edip bir ameliyat olamadim bende olurum birgun nediyim
Bazen tum hayatin alacagin bi anlik karara bakar ben bu izlerle bi omur yasamk istemedim ve dedim oraya gitmeliyim bi suru engel cikti karsima maddi manevi ama dedim iste oragitgitmeliyim ist. Gittim ameliyat oldum su an eski izlerini gormynce bile mutlu oluyor insan ve sabirla bkliorum bekkedigin o gun glcek bendw yaz aylarinda insanlardan kose bucak kacmayi birkcagim ahtim var kolum tamamen iyilestiginde uzub bi sure yaz kis tisortle gezecegim Allah im o gunleri bana ve bnm gbi istyen herkese yasatsi amin

Reactions: cry
Advantan pomadi komple mi suruyorsun ?? Ben biraktim onu kullanmiyorum acaba ondan mi yukseklik farki gecmedi ??

Mozzy kacinci aydasin yukseklik farki baya varmi yoksa senmi yukseklik farki oldugunu dusunuyorsun

Mozzy cengiz hocayla gorus igne vuruyormus kabariklik icin yinede sen bilirsin

advantan pomadı sadece yükseklik farkının olduğu yerlere sürmemi istemişti cengiz hoca günde bir kez.
sivilce gibi olan kabarcıklar sıkılmıyor steril bir iğne ile patlatılıyor ve bi krem sürülüyor. benim de olmuştu ama patlatmadan kendiliğinden geçti.
benim de alttan izler belli oluyor. cengiz hoca 1 yılımın dolmasını istedi. doldu sayılır. en en son konuştuğumda izlere kortizon iğnesi yapılacağını söyledi.15. ay da yaptırmayı düşünüyorum.

Dermatik kremi bulamadım ben onun yerine dermatiksi krem var. ikisi aynı mı ya da bulduysanız nereden bulduğunuzu yazabilirmisiniz. tesekkürler

Akhysly senin izler derinmiydi peki cogunun izler alttan belli oluyor ve yukseklik farki var ilk ameliyat olanlar daha basariliydi sanki takip ettigim kadariyla benmi yaniliyorum yinede hepiniz kurtuldunuz gecmis olsun alttan izler brlli olmayan ve yukseklik farki olmayan az kisi herhalde

Benim baya bi derindi. 4 tane derin izden 2 tanesi hala belirgin. biri tamamen kayboldu. biri cok yakından baktıgım zaman belli oluyor.ilk ameliyat olanlar daha iyi sonuç aldılar galiba ya da bu kadar derin degildi. yama için alınan derinin inceliği ve kalınlığıda fark ediyor olabilir. bir yılım doldu. umarım iyileşme hızlanır. 2 ya da 3 ay sonra belli olan izler için kortizon iğnesi yaptırmayı düşünüyorum.

Esim ameliyat olali 45 gun oldu yuzeysel olan ve derin olupda dikilin izler belli degil ama dikis yapilmayan derin izler belli renk farki var bazi noktalarda yukseklik farki var sikayetlenmemiz icin daha erken ama insan yinede biran once iyi sonuclar almak istitor

yorumlarınızı bekliyorum sizlerde paylaşım yaparsanız karşılaştırma açısından iyi olur paylaştığım resimler 9 aylık dönemin resimleri[/QUOTE
yorumlarınızı bekliyorum sizlerde paylaşım yaparsanız karşılaştırma açısından iyi olur paylaştığım resimler 9 aylık dönemin resimleri
Ikrayekta mbr izlerinin durumu nasil oldu bi gelisme var mi hoca ile gorustun mu

Cengiz hoca ile gorustun mu ne dior bu konuda

Görüştüm Cengiz hocayla. Gidişattan baya memnun. rengi ve yükseklik farkının iyileşme sürecinde olduğunu ama biraz daha zaman gerektiğini söyledi. alttan belli olan izler için kortizon iğnesi yapabiliriz dedi. bende 2 ya da 3 ay daha bekleyip o zaman yaptırmayı düşünüyorum.hem biraz daha zaman geçsin hem de ist. dışında oturuyorum.iş iznimi ayarlarım diye düşündüm.

Arkadaslar ben forumu 150 den itibaren tekrar okuycam belki iyilesme surecinde onemli bi bilgi yakalaris cunku bu formu ben bastan sona okumustum ve gecmiste ameliyat olan arkadaslarin izleri belirgn degildi diye hatrliorum geriye donup bakmakta fayda var eski kurtulan arkadaslarla da iletisime gecmeye calisam site uzerinden sonuclari sizinle paylascm (bu gorunen izler iyice can sikyr bide yukseklik farki var tabi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…