Realits iyilesme surecinde neler yaptin anlatabilir misin normalde bir bucuk yilda daha iyi bi goruntu olmasi lazim ama sen esmer tenlisin o yuzdn biraz daha gec olck sanirim ayrica renk farki icin bazi kremler var gecmis olsun ins istedigin gbi sonuc alirArkadaslar ben ameliyat olalı 1,5 seneye yaklaştı.dun, Cengiz hocaya ilk kez Resim gönderdim oda renk farkını gördü.vve bir kaç krem önerdi.1 ay sonra tekrar fotoğraf istedi.ben moralim bozmuyorum zaten halinden gayet iyi.o izleri görmekten bunları görmek daha iii
The best sabirsizlikla foto beklioruz senden ayrica dun cngiz hocnin yanindaydim slm var bu topikdeki herkeseilk 6 ay ki görüntü bendede aynıydı realist , şu an 2 yıl oldu ben bile ameliyat yerini zor görüyoeum. farkındaysan 1. 2. resim aynı olmasına rağmen ne kadar farklı duruyor.1. resim daha iyi,1 sene olmadan hele hiç beklentiye kapılmayın. önemli olan renk farkının kaybolması , zaten renk farkı kaybolunca otomatik olarak yükselti farkıda belli olmuyor çünkü yükselti dedğimiz şey 0,001 mm felan zaten elle hissedemiyorsun. onun için önemli olan rek farkının yok olması o da zaman istiyor.
dolunay mehtap ben slikon tabaka kullanmadım. sadece krem kullandım ama kullanmasamda bu kol gene aynı iyileşme gösterirdi bence. bence nemlendirici daha önemli kuru bırakmamak lazım. yani ilk 6 ay bakımı biraz daha özen gerektiriyor.bide ilk sene güneşe çıkarken güneş kremi sürdüm . birde iyileşme insandan insana değişiyor.
geçmiş olsun hepinize...
Selam canim senin 9. Ay fotolarin daha iyiydi sanki bu arada sana onerdigi yeni kremlerin isimlerini bana ozelden yazarmisin benimde yukseklik ve renk farkim devam ediyor alttan iz belli degil en azindan bunada sukur tabiArkadaslar ben ameliyat olalı 1,5 seneye yaklaştı.dun, Cengiz hocaya ilk kez Resim gönderdim oda renk farkını gördü.vve bir kaç krem önerdi.1 ay sonra tekrar fotoğraf istedi.ben moralim bozmuyorum zaten halinden gayet iyi.o izleri görmekten bunları görmek daha iii
Valla arkadaşım ben pek bişey yayapmadım.sadece ilk aylarda Bandaj ve Contractube x kukullandım sanırım bi ilk aylarda bide geçen hafta foto attım. genellikle güneşten korumaya çalıstimRealits iyilesme surecinde neler yaptin anlatabilir misin normalde bir bucuk yilda daha iyi bi goruntu olmasi lazim ama sen esmer tenlisin o yuzdn biraz daha gec olck sanirim ayrica renk farki icin bazi kremler var gecmis olsun ins istedigin gbi sonuc alir
Bana 2 krem önerdi. yükseklik farkı için advantan Pomad. 10 tl.. Diğeride renk açması için tritoné Forte.bu pahalı 90-190-100 arası.kulllaninca tekrar yazar ve foto atarım inşaallah.hepinize sevgi ve saygilarSelam canim senin 9. Ay fotolarin daha iyiydi sanki bu arada sana onerdigi yeni kremlerin isimlerini bana ozelden yazarmisin benimde yukseklik ve renk farkim devam ediyor alttan iz belli degil en azindan bunada sukur tabi
Tritoné 90-100 arasiBana 2 krem önerdi. yükseklik farkı için advantan Pomad. 10 tl.. Diğeride renk açması için tritoné Forte.bu pahalı 90-190-100 arası.kulllaninca tekrar yazar ve foto atarım inşaallah.hepinize sevgi ve saygilar
Bide dostlarım tüylü ve kaba olacak ama kıllı vucutlar daha avantajlı. kamufle yönünden kim ne derse desin.Tritoné 90-100 arasi
Mozzy sende foto yükleme şansı varmiSelam canim senin 9. Ay fotolarin daha iyiydi sanki bu arada sana onerdigi yeni kremlerin isimlerini bana ozelden yazarmisin benimde yukseklik ve renk farkim devam ediyor alttan iz belli degil en azindan bunada sukur tabi
Canim advantan pek bir ise yaramiyor malesef ben aylarca kullandim digerini cengiz hocaya bir sorayim fiyat onemli degil yeterki yza kadar kisa kol giyilebilecek gibi olsun buraya foto koyamiyorum ama mailini yaz bana sabah fotolari mail atarim sanaBana 2 krem önerdi. yükseklik farkı için advantan Pomad. 10 tl.. Diğeride renk açması için tritoné Forte.bu pahalı 90-190-100 arası.kulllaninca tekrar yazar ve foto atarım inşaallah.hepinize sevgi ve saygilar
ArBana 2 krem önerdi. yükseklik farkı için advantan Pomad. 10 tl.. Diğeride renk açması için tritoné Forte.bu pahalı 90-190-100 arası.kulllaninca tekrar yazar ve foto atarım inşaallah.hepinize sevgi ve saygilar
Arkadaşlar ben de yeni ameliyat oldum.. Cengiz bey ameliyatı yaptı salı günü bandajlar açılacak . Mutluyum yeniden doğmuş gibiyim. Iyi ki Cengiz bey var..
Arkadaşlar gidin Cengiz Beye olun ameliyat kurtulun.
Arkadaşlar ben de görebilir miyim merak ettim yaselam arkadaslar. realist21 bence gayet iyi resimlerin. alttan izler belli olmuyor en önemlisi o zaten. benim bir yıl oldu ve hala alttan belli. renk farkı giderilir. hafif yanık gibi duruyor. anlamı değismiş. cok gecmiş olsun. bu yaz da güneşten koru bence. günes renk farkını etkiliyor.
advanton pomat işe yaramıyormuş gibi görünse de yarıyor. 3 ya da 4 gün süremedim ben kabartı daha fazla belli olmaya basladı. yavas bir etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?