Popüler Konu Jilet izi giderme

Dolunaymehtap bu renk Değiştirme normal mi ? Acaba ne kadar süre böyle renk Değişimi oluyor
Iyılesme surecınde normal dıyebılıyorum cengız hocayda bahsetmıstım ıcerdekı dokular kıl koklerı ve olusan damar uclarından bahsettı yanı gozle gorulenden zıyade ıcerde bı yapılanma var bıde havalar sıcak ınsan durdugun yerde renk degıstırıyor kı kol normal yanı

Tabi doğru söylüyorsun. Senin için çok sevindim psikolojim değişti yazmıştın bir mesajında. Inşallah bende ameliyat olucam. Yaz gelince sinirli mutsuz bir insana dönüşüyordum geçicek inşallah

Kafama taktiğm kadar var dimi arkadaşlar bide ameliyata cesaretm olsa..

Eklentiler

• IMAG2265.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.481
Kafama taktiğm kadar var dimi arkadaşlar bide ameliyata cesaretm olsa..
Kafana takma artık sana bısey deyım senın su ortadakı en derın ız benım en hafıf ızım bıle degıl bı ızlerın hıc bırıne dıkıs atılmaz bıle belkı o ortadakıne ve kesınlıkle bır tanesı bıle kalmaz tabı bakım onemlı hadı gecmıs olsun

Mozzy cengiz hoca sana yukseklik farki yok demisti degil mi sanki ama sen yukseklik farki var diyorsun nasil oluyor oyle

Mozzy peki rahatladin mi psikolojik olarak ve dogal duruyor mu sende sadece renk farki vardi suan rahat rahat kisa kollu giyebilirmisin

Ne kadarlik bir yukseklik farki var cokmu bir resim atabilorsen atarmisin

İçimi rahatlattigin için çok tsk ederimm inşallah senin izlerinden de hiçbiri belli olmaz ve kurtulursnn :)

Mozzy sen bana bir foto atmistin orada yukseklik farki yoktu senin sadece renk farki vardi insallah istedigin sonucu alirsin

Arkadaşlar bende bugün verdim kararımi ameliyat olmak için çünkü çalıştıgım yere gelen musteriler koluma bakip bakip duruyolar 2 cift gordum koluma bakıp bak koluna faca atmis dediklerini gidip agladim sinirimden ben zaten kendimi yaptigim hatadan dolayi yeterince uzuyorum bide insanlar hakkimda hic birsey bilmeden yorum yapiyolar. Ama benim tek bi sorum var odeme konusunda skıntım var odeme direk nakitmi oluyor yoksa taksitlendirme yapilabiliyormu ona gore kredi borcuna girmem gerekicek cunku. Cevaplarsaniz sevinirim. Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…