Iyılesme surecınde normal dıyebılıyorum cengız hocayda bahsetmıstım ıcerdekı dokular kıl koklerı ve olusan damar uclarından bahsettı yanı gozle gorulenden zıyade ıcerde bı yapılanma var bıde havalar sıcak ınsan durdugun yerde renk degıstırıyor kı kol normal yanıDolunaymehtap bu renk Değiştirme normal mi ? Acaba ne kadar süre böyle renk Değişimi oluyor
Tabi doğru söylüyorsun. Senin için çok sevindim psikolojim değişti yazmıştın bir mesajında. Inşallah bende ameliyat olucam. Yaz gelince sinirli mutsuz bir insana dönüşüyordum geçicek inşallahIyılesme surecınde normal dıyebılıyorum cengız hocayda bahsetmıstım ıcerdekı dokular kıl koklerı ve olusan damar uclarından bahsettı yanı gozle gorulenden zıyade ıcerde bı yapılanma var bıde havalar sıcak ınsan durdugun yerde renk degıstırıyor kı kol normal yanı
Ins kurtulmak dılegıyle :)Tabi doğru söylüyorsun. Senin için çok sevindim psikolojim değişti yazmıştın bir mesajında. Inşallah bende ameliyat olucam. Yaz gelince sinirli mutsuz bir insana dönüşüyordum geçicek inşallah
Kafana takma artık sana bısey deyım senın su ortadakı en derın ız benım en hafıf ızım bıle degıl bı ızlerın hıc bırıne dıkıs atılmaz bıle belkı o ortadakıne ve kesınlıkle bır tanesı bıle kalmaz tabı bakım onemlı hadı gecmıs olsunKafama taktiğm kadar var dimi arkadaşlarbide ameliyata cesaretm olsa..
Bence de artık kafana takma nasıl olsa Çözümü varKafama taktiğm kadar var dimi arkadaşlarbide ameliyata cesaretm olsa..
Canim kolun hemen hemen benim kolum gibi eski hali yani bende alttan hic iz kalmadi eger olursan ameliyat alttan iz kalir mi diye tereddut etmeKafama taktiğm kadar var dimi arkadaşlarbide ameliyata cesaretm olsa..
Mozy senım durumlar nasıl ne kadar olmustu amelıyat olalıCanim kolun hemen hemen benim kolum gibi eski hali yani bende alttan hic iz kalmadi eger olursan ameliyat alttan iz kalir mi diye tereddut etme
Bahsetmistim zaten onceki sayfalarda mevcut renk farki ve yukseklik farki disinda bir sikintim yok tekrar bandaj kullanmaya basladim iste bekliyorum 13 ay oldu benimMozy senım durumlar nasıl ne kadar olmustu amelıyat olalı
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
Onu bende anlamadim yakindan gorsen kesinlikle var dersin adamin gozune soktum yok normal dediMozzy cengiz hoca sana yukseklik farki yok demisti degil mi sanki ama sen yukseklik farki var diyorsun nasil oluyor oyle
Kafana takma artık sana bısey deyım senın su ortadakı en derın ız benım en hafıf ızım bıle degıl bı ızlerın hıc bırıne dıkıs atılmaz bıle belkı o ortadakıne ve kesınlıkle bır tanesı bıle kalmaz tabı bakım onemlı hadı gecmıs olsun
İnş tek temennim o şu an deli gbi bekliorum bakalımİçimi rahatlattigin için çok tsk ederimm inşallah senin izlerinden de hiçbiri belli olmaz ve kurtulursnn :)
Senin alttan izin bellimi canim ?? Ne kadar oldu ameliyat olali ?İnş tek temennim o şu an deli gbi bekliorum bakalım
Zamanla hafif kabardi yama malesef renk farki cok az kaldi yani o ilk donemlerdeki gibi degil ama yukseklik farki sonradan olustuMozzy sen bana bir foto atmistin orada yukseklik farki yoktu senin sadece renk farki vardi insallah istedigin sonucu alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?