Benlentı meselesı eda beklentın dıger kolun gıbı olursa hayal kırıklıgı yasıyabılırsın önemlı olan ızın anlamı dgsmesı belkı 5 yıl 10 yıl sonra tamamen kaybolacak orasını bılemem ama kabul edılebılır bı ızle bıle en azından hayata donmek ıstıor ınsan en son ne zaman kısa kollu gıyıp sokaga cıktıgımı hatırlamıorum bıle artık arkadaslardan akrabalardan kacmaktan yoruldugum ıcın en kotu ıhtımal bıle olsa gıdıp amelıyat olmaya karar verdım ve gıttım oldum cok sukur su an ıyılesme surecındeyım ızlerım belırgın olsa da ıyılestıkce kaybolduklarını goruyorum ve bır gun tamamen kaybolacaklarına ınanıyorum. Inanmalısın arkadasım ınanc cok önemlı bılıyorum kaygıların var ama yınede kendın ıcın en ıyı olan seyı sen bılebılırsın benım ıcın amelıyat bır cozum denemeden bılemezdım denedım ve sımdılık ıyılesecegım gunu beklıorum Allah herkesı bu dertten kurtarsın bı anlık cehaletın bedelı bu kadar agır olmamalı saygılarHergün bi umutla siteye girip yazılanlari okuyorum. Ameliyattan kimisi memnun kimisi değil sanırım biraz kişiye göre de değişiyor. Ameliyatta bana göre bir risk daha kötü olma durumu var paranın boşa gitmesi var var da var. Yaşadığım en büyük pismanligim ve bedelini bu şekilde oduyoruz galibatipte herşey ilerledi bi bunlara düzgün bişey bulamadılar..
Zeynep al bendende o kadar demekki izlerimiz gercekten belli belirsiz ama bende rahatsiz oluyorum fakat ameliyat bir turlu olamadim ne yazikki cunku izler hafif oldugundan yeni olusacak alan nasil olacak bilemiyoruzDolunaymehtap
Okadar haklısın ki.ailem sürekli belli olmuyoki insanlarin ne dedigi onemli degilki falan diyolar.tabikide kimin ne dedigi onemli değil ama bu izlerle güneşe çıkınca parlıyorlar resmen ve insanların yüzünden once koluna bakmalari cok sinir bozucu.sen ameliyat olalı ne kadar zaman oldu ne durumdasin şimdi
Benlentı meselesı eda beklentın dıger kolun gıbı olursa hayal kırıklıgı yasıyabılırsın önemlı olan ızın anlamı dgsmesı belkı 5 yıl 10 yıl sonra tamamen kaybolacak orasını bılemem ama kabul edılebılır bı ızle bıle en azından hayata donmek ıstıor ınsan en son ne zaman kısa kollu gıyıp sokaga cıktıgımı hatırlamıorum bıle artık arkadaslardan akrabalardan kacmaktan yoruldugum ıcın en kotu ıhtımal bıle olsa gıdıp amelıyat olmaya karar verdım ve gıttım oldum cok sukur su an ıyılesme surecındeyım ızlerım belırgın olsa da ıyılestıkce kaybolduklarını goruyorum ve bır gun tamamen kaybolacaklarına ınanıyorum. Inanmalısın arkadasım ınanc cok önemlı bılıyorum kaygıların var ama yınede kendın ıcın en ıyı olan seyı sen bılebılırsın benım ıcın amelıyat bır cozum denemeden bılemezdım denedım ve sımdılık ıyılesecegım gunu beklıorum Allah herkesı bu dertten kurtarsın bı anlık cehaletın bedelı bu kadar agır olmamalı saygılar
Evt cengız hocaya amelıyat oldum bence umıtsız olma amelıyattan 15 gun sonra normal hayatına donuyorsun ama dıkkat edeceksın tabıkıde ılerde çocugun buyuyup gordgunden ızlerını sorabılır cocukların gozlerınden hıc kacmıor boyle seyler yınede bence umıtsız olma hersey yoluna gırer ayrıca ıkı yıl bence cok degıl ömur gecıor ıkı yıl ne kı ama sabır lazım tabıkıdeDoğru söylüyorsuneski hali gibi olmasını bende beklemiyorum tabi keşke olsa.. Allahtan gelen bi rahatsızlık veya bi kusur olsa insan bu kadar takmaz insan..bile bile yapılan bişey ah su anki aklım olsa diye yiyip bitiriyorum kendimi tabiki çare değil ama elimde değil.. bu arada cengiz acikel e mi ameliyat oldun? Su an için ameliyat ücretini malesef karsiyalamam ve hamile olanları ameliyat etmediğini de öğrendim bizde daha doğrusu eşim çocuk istiyor. Şimdi herşeyi mi bu yaptığım yanlışa göre ayarlayamiyorum ama ilerde çocuk olursa ameliyat olmak daha zor olucak biliyorum iyileşmesi de iki yıl sürer diyorlar iki yılda az zaman değil ki
Yınede bandajı eksık etmeyın ıns ıstedıgınız gbı sonuclanırEsim ameliyat olali 6 ay oldu renk farki var ama 2 yila iyilesecek ondan eminiz aksamlari kisa kollu giyebiliyor su an gunduzleri gunesten koruma sorunu olmasa yine kisa kol giyilir cunku anlam tamamen degisti
Evt cengız hocaya amelıyat oldum bence umıtsız olma amelıyattan 15 gun sonra normal hayatına donuyorsun ama dıkkat edeceksın tabıkıde ılerde çocugun buyuyup gordgunden ızlerını sorabılır cocukların gozlerınden hıc kacmıor boyle seyler yınede bence umıtsız olma hersey yoluna gırer ayrıca ıkı yıl bence cok degıl ömur gecıor ıkı yıl ne kı ama sabır lazım tabıkıde
Ben cengiz beyden randevu aldım muayene için 12 gün sonrasına. kafamdaki sorulara cevap aldıktan sonra ameliyat için gün alıcam. Yazarım gün gün merak eden arkadaşlar için
Teşekkür ederim :) inşallah hepimiz bir gün kurtuluruz izlerle yaşamaktanÇok iyi olur valla :) inşallah istediğin gibi bi sonuc alirsinda kurtulursun..
Yanı söyle söyleyım 2011 aralık ayında basıma geldı bu olay ve 2014 aralık ayına kadar nerdeyse üç yıl bekledım kolumu hep korudum o gozlerden sonra kendı kendıme kese ıle soyup elma felan suruyordum kendı kendıne ızlerın kaybolacagna ınanıordum cunku yıllar once elımde derın bı yanık vardı ve o bu yontemlerle gecmıstı ve sonra anladım kı bu ızler yanık ızı gbı masum degıller bı sure erteledım arastırdm lazer gelıor bole durumlarda hemen ınsanın aklına ama lazer o kadar abartıldıgı kadar mucızevı bı yontem degıl belkı akne sıyah nokta gıderır ama bıze cagre degıl brn hıc seyansa gıtdım ama gıden hemen hemen herkesın fıkrını aldım etkenlere gore karıslatrdım sonra tabıkı dıger yontemlerı de arastırdım tek ız olsun dermoler olsun balon olsun buz tedavısı olsun cengız beyın yontrmı olsun cengız hocanın yontemı ılk bana ılımlı gelmedı cunku dedım kolumla yama ıle mı dolasacm ve o sıralar buz terapısını arastırıyordum ve gercekten ınanmıstım ama yınede supelydım ıstanbula bır deneme seyansına gıttım suna dıncer denılen kadın bana hıc bır ornek gostermedı ve masasında bulunan ısımlıkte dr unvanı gormedım ılgımı cektı ve sormadım da bana butun ızlerden kurtlucagımı soledı ama 7ıle 15 seans arası gelırsın dedı ve benden 2000euro ıstedı o zamankı turk lırası ıle 6000 tl yakın bı para hıc bır garantı makbuz fatura hıc bısey yok ve bı bolgeye deneme seansı yaptı 100tl karsılıgında o bolge kızardı bınsure sonra su topladı kabuk bagladı dokuldu her neyse alttan daha belırgın bembaz bı ız olustu yanı benım kesık ızımı ıkı katı genslıkte bır ıze cevırdı ben en cok o umıtlerımın sevıncımın hayallerımın suya dustugune uzuldum bu ızler bnm psıkolojımı cok bozmustu bazen koluma utu basmayı kezzap dokmeyı bılr dusundum soranlara bı kaza oldugunu soleyebılecektım gercekten ınsan caresız kalınca seytanla oturup fıkır alısverısı yapıor kı cok sukur ben dersımı daha onceden aldıgım ıcın bu dusuncelere engel oldum ve formda cengız hocaya amelıyat olup sonucları paylasan bı kac arkadas varıd onları takıp ettım saolsunlar yadımcı oldular en son kaybedecek be varkı dedım ve cengız hocaya resım attım hoca gel hemen dedı ama benım malesef param yoktu bı sure para bırıktırdım ve aralık ayında amelıyat oldum yanı sunu soleyım sen bı gırısımde bulunmazsan o ızler orda duruyor ve hıc bır yere gıtmıor ben amelıyat olduktan 3 ay sonra psıkolojım tamamen degıstı su an kolum ıyıye gıdıor mesela yandı desem ve doktor yanıgı sımetrık sekılde duzlttı desem ınanmıycak kımse yok ama tamamen ıyılesene kadar gunestem korumam ve gızlemem lazım demek ıstedıgım bazı seylere adım atmadan onlara ulasamayız su an Icın resım paylasmıorum 1 yıl dolunca resım atcam bıraz uzun yazdım ama kusuruma bakmayın tum sorularınızı crvaplarım bıldıgım kadarı ıle yeterkı yazınHaklısın düşünüyorum da 6 yıl geçmiş ve 6 yıl boyunca ben ailemden bile sakladım sadece eşim ve yakın arkadaslarm biliyor.. Ne zaman ameliyat olmuştun? Resim göndermen mumkun mu burdan olmazsa ozelden.. siz ameliyat olanlar soyliceklerinjz ınan çok önemli tecrübeleriniz lazım bize :) birde iyiki oldum ameliyatı diyormusun
Merhaba zeynep oncelıkle aletten cok ızın durumu onemlı kı ızlerın derınlıgne gore hoca ızlerı kesıp alıp o bolgeye dıkıs atıor benım 6 ızım vardı 2 tanesj yuzeysel 4u dıkıslıktı yuzeysellerı hıc goremıorum bıle onlar tamamen kayboldu sonrada bacagından aldıgı parcayı oraya eklıor kolun sabıtlernıor bacagın sarılıor 5gun sonra sargılarnı actırmaya gıdıorsun bacak bır 10gun daha beklıor kendın acıorsun bundan sonrası kolay olan kısım kremlerını suruyordun bandajını takıorsun darbelere ve gunese dıkkat edıyorsun ve kolunun yavasca ıyılstıgını ızlıyorsunÇook iyi yazmışsın hepimizin ortalama durumunu ozetlemissin desem yeridir.bende 6 senedir sakliyorum.bide bisey ogrenmek istiyorum.doktor için yani ameliyat ıcın izlerin hangi aletle yapıldığı onemli mi.cunku ben izleri yaptigin geceyi neyle yaptigimi falan hatirlamiyorum o anda bir travma gecirdigim beyin otomatik olarak silmiş.en zoruda bu surekli goruyorum kolumda nasil yaptigimi dusunmekten deliricem ama bir turlu hatirlayamiyorum.bende para biriktiriyorum.cengiz beyin yontemindende korkuyorum bacagima ne olucagindanda korkuyorum ama yanik izine falanda raziyim biran once kurtulmak istiyorum
Mrb dnzclık bence kolun tamamen ıyılesmeden dovme yaptrmamalısn nedenı ne dıye sorarsan su an benım kolum duruma gore renk degıstyr tamamen ıyılesnedıgı ıcın sabah bı renk aksam bı renk bandajdan cıkınca bı renk uzun sure acık durunca bı renk dusa gırıp cıktgnda bı renk... Tabı dovme konusunda bısey dıyemem ama ıkı yıl gecemden yaptırırsan hata etmıs olabılrsın bu benım gorusum. Durımun gercekten zor Allah yardımcın olsunBenim kolumda dövme var cengiz bey dovmeyi sildirmemi soyledi ama ben ameliyat olduktan sonra yanik izi kalsa bile oda gorunmesin diye kolumu tekrar dovmeyle kaplaticam aranizda o bolgeye dovme yaptiran oldumu acaba ameliyat olduktan sonra kol eski saglikli haline donuyor degil mi dovme yapilirsa herhangi bi sorun olurmu olmaz mi bilmek istiyorum cengiz beye sordum ama dovme yaptiran hastaya rastlamadim dedi. Isim geregi mecburen tsort giymek zorunda kaliyorum artik o kadar biktim ki yarabandi takiyorum koluma genelde musterilerim sordugunda sacimi duzlestirirken yaktim diyorum icimi rahatlatmk icin yalan soyluyorum yazin hirkayla gezmekten biktim artik. Yakinda askerim gelicek bitecek askerligi ve evlilik hazirliklarina baslycaz ve inanin ne yapacagm blmyorum evlilik hazirliklari ve kolumu ayni anda yaptirmaya gucum yok ama kolumu tedavi edip gelinligimi istedigim gibi giymek esimin ailesinin yaninda kendimi uzakta tutmak istemiyorum. Cok zor bi durum gercekten. Suan icin conturaxtubex kremini kullaniyorum ama cok bi fark oldugunu soyleyemem. Bana akil verin lutfen.
Dolunaymehtap bu renk Değiştirme normal mi ? Acaba ne kadar süre böyle renk Değişimi oluyorMrb dnzclık bence kolun tamamen ıyılesmeden dovme yaptrmamalısn nedenı ne dıye sorarsan su an benım kolum duruma gore renk degıstyr tamamen ıyılesnedıgı ıcın sabah bı renk aksam bı renk bandajdan cıkınca bı renk uzun sure acık durunca bı renk dusa gırıp cıktgnda bı renk... Tabı dovme konusunda bısey dıyemem ama ıkı yıl gecemden yaptırırsan hata etmıs olabılrsın bu benım gorusum. Durımun gercekten zor Allah yardımcın olsun
çok teşekkür ederimMerhaba zeynep oncelıkle aletten cok ızın durumu onemlı kı ızlerın derınlıgne gore hoca ızlerı kesıp alıp o bolgeye dıkıs atıor benım 6 ızım vardı 2 tanesj yuzeysel 4u dıkıslıktı yuzeysellerı hıc goremıorum bıle onlar tamamen kayboldu sonrada bacagından aldıgı parcayı oraya eklıor kolun sabıtlernıor bacagın sarılıor 5gun sonra sargılarnı actırmaya gıdıorsun bacak bır 10gun daha beklıor kendın acıorsun bundan sonrası kolay olan kısım kremlerını suruyordun bandajını takıorsun darbelere ve gunese dıkkat edıyorsun ve kolunun yavasca ıyılstıgını ızlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?