Popüler Konu Jilet izi giderme

Bu boş konuşan insanlar malesef hiç bi zmn bitmez ama şunu unutuolar kınadıkları şeyi yaşamadan ölmezler. Sen sıkma canını hatasız kul mu var bugün düşündüm de geri dönüşü olmayan büyük hatalardan korusun rabbim bunun en azından bi caresi var oda ameliyat. Bende düşünüyorum ve sordu gun soruyu cengiz beye sordum taksit olayını malesef öyle bu imkan sunmadgni söyledi. Ama ameliyat olanlara sormak lazım belki bi kolaylık sağlamıştır ben mail le sormuştum

Senin alttan izin bellimi canim ?? Ne kadar oldu ameliyat olali ?
İyi bayramlar arkadaşlalar inş şu bayramların vesilesine bizde istediklerimize kavusuşuruz cNm benim 6 tane izim vardı ikisi çok yüzeyseldi onlar hiç belli değil tamamen kayboldular 4 ü ise derindi dikiş atıldı zaten valla izler bir belli oluyor bir kayboluyor bi burdayız diye bağırıyorlar bi kayboluyorlar kafalarına göre ben amelıyat olalı 7 ay 1hafta oldu yanı 29 hafta bu arada odemedr bı taksıt yok dırek nakıt olarak ödeme yapmanız gerekıyor arkadaslar bıldıgım kadarı ıle kartla cekım de yok ama sız yınede bır sorun

Yaşadığım en büyük pişmanlık bu. Yaklaşık 10 sene önce yani 15 yaşlarında iken depresif olduğum dönemler yaptığım en büyük hata bu. Geçirmek için ne denediysem daha beter hale geldi. Mantıklı hiçbir sebep yok kesinlikle. Hiçbir şey böyle bir şey yapmak için bahane olamaz. Ama geri getiremiyorum zamanı. Okudum, mesleğimi aldım geri dönemiyorum. Sizden yorum istiyorum bu izler nasıl geçer? Ne önerirsiniz? Teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun..

Eklentiler

• Adsız.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 444
Svdvs arkadaşım bu ne allah aşkına bunu kafana takiyorsan biz intihar edelim vallaha bunu görünce iyice kafayı yedim lütfen ya bundan sen nasıl rahatsızlık düşüyorsun anlamadım biz nelerle uğraşıyoz buna hicbirsey yaptırma ne olur sakin kısa kollu giyemeyen deme bunun icin

Öyle demeyin bunu bile fark edip soran oldu. Zaten ondan önce orada olup olmadığını fark etmiyordum. Ondan beri de takıldım kaldım. Tam net çıkmamış ama toplam 3 iz var.

Giyiniyordum ama dediğim gibi biri söylemese ben bile görmüyordum hiç fark etmemiştim. Halbuki 10 yıl önceki hata ama pişmanlık fayda etmiyor.

Burda hıc bısey yok sukret halıne

Ya arkadaşlar sizinde izleriniz güneşte kabarıyor mu zaten belirgin ler iyice beter oluyorlar ve bu uzun kollu gymeme rağmen. Ameliyat olanlar da ayni sorun oluyor mu acaba ameliyattan 1-2 yıl sonrası için soruyorum

Eda zaten sikintimiz o ya guneste kabarmasi ameliyat orasi duz bir zemin oldugundan oyle olmuyacak kimsenin oyle birseyi yok kabarsa bile tek bir alan oldugundan sikinti olmaz doye dusunuyorum mesela realist koymustu guneste foto normal bir yanik gibi onunki mesela cok bir kabarti yok guneste benim izlerimde seninki gibi alanim az ve seninkinden biraz daha hafif benim ki ne is yapiyon eda sen dun cengiz acikelle ilgili yorumlara baktim hepsi memmun cengiz hocadan

Önceki yüklediğim resimle şimdikinin arasındaki fark sadece biraz güneş görmekten aynı sıkıntıları yaşayan var mi

Eklentiler

• PicsArt_1437387228146.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 410

Benim izler sadece kabarmiyor çok yanıyor nerdeyse buzla dolasicam sıcak havalarda insan korkuyor aynı sıkıntıları ameliyattan sonra da yasicak diye.. Sende foto atabilirmsn izlerinin. Ben su an çalışmıyorum . Dediğin gibi memnun olan çok cengiz beyden ama biraz sıkıntı ceken lerde var sanırım.

Nasil yaniyor anlamadim suanda bir iki kisi sıkınti yasayan baska yok onlarda zamanla duzelecek benim seninki degil acikcasi tamam benimkide kabariyor ama benim 6 tane 7 cmlik alanda ve cok ama cok ince benimkisi

Bence eda sen dusunme bile direkt ameliyat ol daha ne kadar kotu olabilir ki bence bundan kolun bin kat daha iyi olur

Bence eda sen dusunme bile direkt ameliyat ol daha ne kadar kotu olabilir ki bence bundan kolun bin kat daha iyi olur
Seninki çok inceyse bence bu kadar takma kafana benim ortadaki kalın iz olmasa ameliyat olma ayi bile dusunmem o çok belirgin. Ameliyat için su an bazı skntilarm var yoksa bi dakka durmam

Arkadaşlar çevremdeki insanlar izlerin belli bile olmuyor diyerek ameliyatı desteklemiyor... Lütfen yardımcı olun acaba biz bu izleri kafamıza çok mu takıyoruz çünkü ben Senelerdir utanıyorum çekiniyorum kısa kollu giymekten... Ameliyat olunca daha kötü bir iz kalmasından korkuyorum hem bacakta hem kolda.. Ne olur yardımcı olun ameliyat olmalımıyım? Değer mi herşeye

fotograf koy ne kadarlik bir alan ve ne kadar belli oluyor onemli olan izlerin anlaminim degismesi bende cok korkuyorum ya daha kotu olursa diye

Sans ısı kımısnde tamamen kaybolur kımısınde yanık ızı gbı kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…