Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhaba arkadaşlar nasılsınız yine havalar ısındı ızdırap ayları geldı olumlu sonuc almaya baslayan arkadaslarımız var mı son sayfada bı arkadas yukseklık farkından rahatsız olmus moonlıght bı resım atabılır mısın fıkır vermek acısından bırde kac ay once amelıyat olmustun aceba?

Ameliyat olan buralara uğramıyor :) demekki kurtuluyorlar gerçekten. Bende kısmetse iki hafta sonra ameliyatı düşünüyorum korkuyorum ama bu izlerle yaşamak istemiyorum

Ameliyat olan buralara uğramıyor :) demekki kurtuluyorlar gerçekten. Bende kısmetse iki hafta sonra ameliyatı düşünüyorum korkuyorum ama bu izlerle yaşamak istemiyorum
Canim cengiz hocaya gittim gecenlerde kolumun ve bacagimin durumunun iyi oldugunu bandaj takmaya devam etmemi ve renk farki icin bir kreme gecmemi artik dermatixsi kullanmama gerek olmadigini soyledi ben b size bandaj aldim cunku kollarim cok ince normalden renk farki icin ilaca baslamadim henuZ cunku 4 5 kutu dermatixsi hala var onlar bittikten sonra baslamayi dusunuyorum .cengiz hocaya gore yukseklik farki yok sadece renk farkina bagli olarak baslangic ve bitis yerlerini ben bildigimden algiyla alakaliymis sorunum tekrar bandaja basladim iste foto cekti zaten cengiz bey onda mevcut muhtemelen ornekler gosterirken gosterecektir gecmis olsun simdiden

Kolunun resmini atabilirmisin bende yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim ve ne kadara yaptirdigini merak ediyorum sakincasi yoksa soyleyebilirmsin?

Kolunun resmini atabilirmisin bende yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim ve ne kadara yaptirdigini merak ediyorum sakincasi yoksa soyleyebilirmsin?
fiyatlar kolundaki izlere gore degisiyor onu cengiz hocaya sormalisin foto ekleyemiyorum malesef ama cengiz bey ornek foto yolluyor mail at o sana donecektir

Slm mozzy ıns tedavın ıstedıgın gbı sonuclanır dermatıxsı kac ay kullandın bırde bu renk ıcın kullanacagın kremın sonuclarını bızımle paylaşırsan memnun olurm tesekkurler

Merhaba arkadaşlar bende biraz tca peeling uygulamasını araştırdım olumlu da olumsuz da sonuç alan var sizin aranzda bunu yaptıran var mi?? Ameliyat olanlar lutfenn sizde yardımcı olun memnun musunuz ben çok korkuyorum daha kötü olmasından

Slm mozzy ıns tedavın ıstedıgın gbı sonuclanır dermatıxsı kac ay kullandın bırde bu renk ıcın kullanacagın kremın sonuclarını bızımle paylaşırsan memnun olurm tesekkurler
Dermatixsi kremi bir sene kullandim diger kremi en az iki ay kullanmam gerektigini soyledi cengiz hoca henuz baslamadim baslayinca sonucu yazarim

Arkadaslar meraba bu konuyla ilgili tüm yazdıklarınızı okudum ancak yeni üye olduğum için fotograflara ulaşamadım zeynepk.c@hotmail.com adresine ameliyati olan arkadaslar fotograflari atarsaniz cok sevinirim

Arkadaslar sayfalarda ki her yaziyi okudun ameliyat olanlara kuetulanlara oyle sevindimki.6 yıldır bununla yaşıyorum ve suan universitesi ogrenciyim ve Adana'nın sıcağında okuyorum okadar bunaldim ki bu durumdan.benim tek sorunum ameliyatı babama kabul ettiremiyorum yama falan deyince korkuyo yanasmiyo.ona gostermem icin fotograflar fonderip banada yardimci olun lutfen gozum telefonda bekliyorum

Teaekkurler bandajı ne kadar kullandın? Su an durumu nasıl konulunun bıraz tasvır edermısın?
Tekrar bandaja basladim ben yukseklik farki bana gore var cengiz beye gore yok cunku. 10 ay kadar kullanmistim tekrar 5 metre aldim bunlarida gevseyene kadar kullanmayi dusunuyorum .alttan iz yok normal cildime gore koyu yama yeri ha birde yanlarda gerilmeye bagli problemler var yani berbat oldu diyemem ama bekledigim kadar iyide degil suanda

Gerilme derken mizzy senin kolunun durumu iyiydi rahatladin mi peki suanda iyi degilmi yani rahat rahat kisa kollu giyebiliyormusun

Suanda rahatladinmi amac o cunku eskisi gibi olmayacak yani olusan iz suanda bile kabul edilebilir mi onemli olan o

Sen amelıyat olalı 1.5 yıl mı olmustu rıca etsem özelden foto atabılır mısın?

Hergün bi umutla siteye girip yazılanlari okuyorum. Ameliyattan kimisi memnun kimisi değil sanırım biraz kişiye göre de değişiyor. Ameliyatta bana göre bir risk daha kötü olma durumu var paranın boşa gitmesi var var da var. Yaşadığım en büyük pismanligim ve bedelini bu şekilde oduyoruz galiba tipte herşey ilerledi bi bunlara düzgün bişey bulamadılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…