Merhaba acaba resim görebilirmiyiz bende çok tedirginim ameliyat olmaktaBen izler kaybolsunda ne olursa razıyım düşüncesindeyim ama sanırım ameliyattan sonra öyle olmuyor
Canim cengiz hocaya gittim gecenlerde kolumun ve bacagimin durumunun iyi oldugunu bandaj takmaya devam etmemi ve renk farki icin bir kreme gecmemi artik dermatixsi kullanmama gerek olmadigini soyledi ben b size bandaj aldim cunku kollarim cok ince normalden renk farki icin ilaca baslamadim henuZ cunku 4 5 kutu dermatixsi hala var onlar bittikten sonra baslamayi dusunuyorum .cengiz hocaya gore yukseklik farki yok sadece renk farkina bagli olarak baslangic ve bitis yerlerini ben bildigimden algiyla alakaliymis sorunum tekrar bandaja basladim iste foto cekti zaten cengiz bey onda mevcut muhtemelen ornekler gosterirken gosterecektir gecmis olsun simdidenAmeliyat olan buralara uğramıyor :) demekki kurtuluyorlar gerçekten. Bende kısmetse iki hafta sonra ameliyatı düşünüyorum korkuyorum ama bu izlerle yaşamak istemiyorum
Kolunun resmini atabilirmisin bende yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim ve ne kadara yaptirdigini merak ediyorum sakincasi yoksa soyleyebilirmsin?Canim cengiz hocaya gittim gecenlerde kolumun ve bacagimin durumunun iyi oldugunu bandaj takmaya devam etmemi ve renk farki icin bir kreme gecmemi artik dermatixsi kullanmama gerek olmadigini soyledi ben b size bandaj aldim cunku kollarim cok ince normalden renk farki icin ilaca baslamadim henuZ cunku 4 5 kutu dermatixsi hala var onlar bittikten sonra baslamayi dusunuyorum .cengiz hocaya gore yukseklik farki yok sadece renk farkina bagli olarak baslangic ve bitis yerlerini ben bildigimden algiyla alakaliymis sorunum tekrar bandaja basladim iste foto cekti zaten cengiz bey onda mevcut muhtemelen ornekler gosterirken gosterecektir gecmis olsun simdiden
fiyatlar kolundaki izlere gore degisiyor onu cengiz hocaya sormalisin foto ekleyemiyorum malesef ama cengiz bey ornek foto yolluyor mail at o sana donecektirKolunun resmini atabilirmisin bende yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim ve ne kadara yaptirdigini merak ediyorum sakincasi yoksa soyleyebilirmsin?
Slm mozzy ıns tedavın ıstedıgın gbı sonuclanır dermatıxsı kac ay kullandın bırde bu renk ıcın kullanacagın kremın sonuclarını bızımle paylaşırsan memnun olurm tesekkurlerCanim cengiz hocaya gittim gecenlerde kolumun ve bacagimin durumunun iyi oldugunu bandaj takmaya devam etmemi ve renk farki icin bir kreme gecmemi artik dermatixsi kullanmama gerek olmadigini soyledi ben b size bandaj aldim cunku kollarim cok ince normalden renk farki icin ilaca baslamadim henuZ cunku 4 5 kutu dermatixsi hala var onlar bittikten sonra baslamayi dusunuyorum .cengiz hocaya gore yukseklik farki yok sadece renk farkina bagli olarak baslangic ve bitis yerlerini ben bildigimden algiyla alakaliymis sorunum tekrar bandaja basladim iste foto cekti zaten cengiz bey onda mevcut muhtemelen ornekler gosterirken gosterecektir gecmis olsun simdiden
Dermatixsi kremi bir sene kullandim diger kremi en az iki ay kullanmam gerektigini soyledi cengiz hoca henuz baslamadim baslayinca sonucu yazarimSlm mozzy ıns tedavın ıstedıgın gbı sonuclanır dermatıxsı kac ay kullandın bırde bu renk ıcın kullanacagın kremın sonuclarını bızımle paylaşırsan memnun olurm tesekkurler
Teaekkurler bandajı ne kadar kullandın? Su an durumu nasıl konulunun bıraz tasvır edermısın?Dermatixsi kremi bir sene kullandim diger kremi en az iki ay kullanmam gerektigini soyledi cengiz hoca henuz baslamadim baslayinca sonucu yazarim
Tekrar bandaja basladim ben yukseklik farki bana gore var cengiz beye gore yok cunku. 10 ay kadar kullanmistim tekrar 5 metre aldim bunlarida gevseyene kadar kullanmayi dusunuyorum .alttan iz yok normal cildime gore koyu yama yeri ha birde yanlarda gerilmeye bagli problemler var yani berbat oldu diyemem ama bekledigim kadar iyide degil suandaTeaekkurler bandajı ne kadar kullandın? Su an durumu nasıl konulunun bıraz tasvır edermısın?
Kisa kollu henuz giyemiyorum renk farki sorununu cozersem kabul edilebilir bir iz denebilirSuanda rahatladinmi amac o cunku eskisi gibi olmayacak yani olusan iz suanda bile kabul edilebilir mi onemli olan o
Sen amelıyat olalı 1.5 yıl mı olmustu rıca etsem özelden foto atabılır mısın?Tekrar bandaja basladim ben yukseklik farki bana gore var cengiz beye gore yok cunku. 10 ay kadar kullanmistim tekrar 5 metre aldim bunlarida gevseyene kadar kullanmayi dusunuyorum .alttan iz yok normal cildime gore koyu yama yeri ha birde yanlarda gerilmeye bagli problemler var yani berbat oldu diyemem ama bekledigim kadar iyide degil suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?