Jilet izi tedavisi

bayansakar

Seyirlik değil ömürlük <3
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
130
6
11
Kırıkkale
Merhaba. Bir yıl önce çok ağır bir depresyon geçirdim uzun süre lustral 500 mg ve zanax kullandım ve bu dönemlerde koluma sonradan çok pişman olduğum birşey yapıp jilet attım. Bunlar nasıl geçiyor lazer tedavisi haricinde hiçbir iz kalmayacak şekilde. Resimde pek belli olmadı ama çok derin.

http://hizliresim.com/1P1ybD

http://hizliresim.com/O2Yq65

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazmayı unuttum kusura bakmayın. Fiyatlar hakkında bilgilendirir misiniz ? Kazandığım burs paralarını biriktirerek yaptırcam babam yok annemde işsiz onun için tek gelir benim burs param ve devletin verdiği yardım parası. En uygun fiyata nerede yaptırabilirim.

Canim bendede vardi cengiz acikelde yaptirdim hiç iz kalmayacak sekilde tedavisi zor lazer e flnda para kaptirma fazla etkili degil

..............................................................................................................................................................................................

...............................................................................................................................................................................................................................

............................................................................................................................................................................................................................................................

.............................................................................................................................................................................

...............................................................................................................................................................................

.................................................................................................................................................................................

........................................................................................................................................................................................

................................................................................................................................................................................................................

.........................................................................................................................................................................................................................

Canim bendede vardi cengiz acikelde yaptirdim hiç iz kalmayacak sekilde tedavisi zor lazer e flnda para kaptirma fazla etkili degil

Canım ne kadara yaptırdın . Bende yaptırmak istiyorum mutlaka . Söz kıyafetini uzun kollu giymek zorundayım ama bari seneye nişanlığımı , gelinliğimi istediğim gibi giyebiliyim .

Canım ne kadara yaptırdın . Bende yaptırmak istiyorum mutlaka . Söz kıyafetini uzun kollu giymek zorundayım ama bari seneye nişanlığımı , gelinliğimi istediğim gibi giyebiliyim .

Canim ben 6 bin liraya yaptirdim ama azdi benimki toplamda 5 tane biri derin digerleri kedi tirmigi gibiydi fotolardaki kesikler çok ve derin ya foto yollayip fiyat almak en mantiklisi

En az 15 bin TL tutar gibi geliyor bana.

Canim benim ya o kadar çok mu bir fiyat al yinede olmadi kollari dantelli falan güzel bir gelinlik bakarsin düğünü yaz ortasi yapmazsin falan canını sıkma yani

Canim benim ya o kadar çok mu bir fiyat al yinede olmadi kollari dantelli falan güzel bir gelinlik bakarsin düğünü yaz ortasi yapmazsin falan canını sıkma yani

canım en iyi ihtimal 15 bin tutar. O da en uyduruk doktorlardan birine yaptırırsam . senin kollarındaki gibi kedi tırmığı gibi olan tam 28 tane 32 tane de çok çok çok derin yaralar var kestiğimde rahatlıkla damarlarımı görebiliyordum o resimdeki sadece bir kolum uzun kollulara mahkum kalcam galiba dediğin gibi

Şu mübarek günde dilerim rabbimden o izlerden kurtulup istediğin gibi bir gelinlik giyersin düğününde o ol derse olur dua edicem sana

Canım aynı izlerde bendede var. 5 sene önce yapmıştım aynı ilaçları bende kullanıyordum seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama benımkıler sadece sol kolumda dirsekten aşağı olan bölümde. Önümüzdeki sene benide istemeye gelecekler araştırıyorum bi tedavi yöntemi ama hiç biri kesin çözüm değil . 3 sene önce cildiyeye gitmiştim b.e.p.a.n.t.e.n krem ile
C.o.n.t.r.a.c.t.u.b.e.x J.e.l vermişti onlarda sadece leke seklinde kalan izlerimi gecirdi yanii kahverengi şeklinde olan ufak çizik izlerini geçirdi derin yaralar kaldı. Lazer ve buz tedavisinin haricinde bide cerrahi müdahale ile tedavi yapılabılıryormuş ben şuan onu deneyeceğim. Demem o ki bulunduğun ilin araştırma hastanesi yada tıp fakultesi varsa oraya git bir plastik cerrahiye bir görün derim. Umarım herşey gönlünce olur tatlım Allah şifanı versin İnşAlaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…