Jilet izi tedavisi

Resmini gördüm benimde kolum da buna benzer izler vardı. Izler derin .. Mozzy nin dediği gibi Prof Cengiz Açıkel doğru isim. Fraksiyonel lazer falan yaptırma sakın boşuna. Ufak bir operasyon la kurtulursun. Yaralar geniş muhtemelen daraltıp dikiş atılır üzerine de deri yaması.. Şu an benim de kolum sargılı . Çok iyi bir ameliyattı . Cengiz Bey bu işin en iyisi..

Ben
ben 5 000 tl ye cerrahi operasyon geçirdim. 2 hafta oldu 15.000 de ne oluyor yüz nakli mi bu

Canim benim ya o kadar çok mu bir fiyat al yinede olmadi kollari dantelli falan güzel bir gelinlik bakarsin düğünü yaz ortasi yapmazsin falan canını sıkma yani
Benim bîr avuç içi kadardı 5 000 tl tuttu senin kolunda baya varmış canım hem omuz hem dirsek altı.. Bence resimlerini Prof Cengiz Açıkel e yolla fiyat versin.

Canım ne kadara yaptırdın . Bende yaptırmak istiyorum mutlaka . Söz kıyafetini uzun kollu giymek zorundayım ama bari seneye nişanlığımı , gelinliğimi istediğim gibi giyebiliyim .
Tedaviden sonraki süreç 2 yıl. Yani tam iyileşme rahat iki yıl sürüyor. 1 yıl güneşten mutlaka koruman gerekir. Hem ameliyat olduğun bölge hem deri alınan bölge. Uzun bi süreç ama sönün da izler gizleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…