Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

valentina veta,
cetvelinde hamile olduğun görünüyor, yapamamanda bence bi hayır var...ben senin yerinde olsam dr.a danışmadan ASLA jillian'ı yapmayı düşünmezdim.

jillian 30 day shredi mi yapıyorsun? başladığımızda herkes levelların ilk 2günü isyan ettik, ama 3. günle birlikte hareketler daha kolay gelmeye başlıyo. mesela ben şimdi level 2 nin 8.günündeyim. level 2ye ilk başladığımda yok ben bunu yapamiycam galiba dedim. kalp krizi geçircem sandım kalbim yerinden çıkıyordu :) şimdi daha kolay gelmeye başladı. dizlerim ağrıdı, belim ağrıdı , yaptıkça düzeldim. yapabildiğin kadara yaparak başla yavaş yavaş kendinin zorlayarak diğerlerine ayak uydurursun bence

arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.
ama henüz hamile değilim...o cetvel bi nevi çekim yasası:)))
zaten dikkat ederseniz hamileliğin birinci haftası yazıyo yani henüz regliyim...hamile olcam inşallah...olana kadar da şu bikaç kilomu atayım dedim...
ben 1/1i tamamlayamadım, normal midir diyosunuz, yani yarın bir daha denesem mi...koltuktan kalkıp yürüyemiyorum ya sanki nu baldırlar benim değil

şu cetveli de kaldırdım...çekim yasasını da elie yüzüme bulaştırdım biraz, hamile değilken hamile sanılaraktan.
mervegun resimlere bayıldım 16 günde mucize taratmışsın..işte ben de tam 1.resmindeki gibiyim

sağol canım:) sabret inşallah bebeğin de gelir dua et bol bol :) önce o zaman fazlalıklarımızı veriyoruz, sakın yoruldum zorlandım deyip pes etme. kendine inan. bak ben yaptıysam başka arkadaşlar yaptıysa sen de yaparsın . hem de diyetsiz yaptım ben. sen bir de diyet yapabilirsen süper olursun inan ki.

mervegün, teşekkür ederim.inan 15. dk'da bacaklarımı hareket ettiremeyince hakikatten yıkıldım.bi de kendimi sporcu falan sanırım.pehhh.
yani ben pes etmessem yarın bu bacaklar kalkabilir diyorsun.zaten o fotoğraflarını görünce gerekirse ben bi vinç bulup bu bacakları her türlü kaldırmaya niyetlendiydim

ahhaha çok tatlısın :) ya gerçekten diyorum bak ölüyorum sandım ben, bir adım daha atamiycam dedim ilk başta :) ama öyle bir hırs yapmışım ki, bırakmadım hiç. sadece kendini motive et. hedeffilan koyabilrsin, birde burda herkesin yaptığı gibi her gün spor sonrası fotolarını çek ayna karşısında

mervegune çok teşekkür etmek istiyorum, fena gaza getirdin beni,dün 1/1 yaptım ama bittiğinde titriyordum resmen ki sürekli cardio pilates yapan biriyim ama yok yeter artık dediğimde tekrar zıplamaya başlaması bitirdi beni umarım senin gibi hepimiz güzel sonuçlar alırız

Merve arkadaşım, resimlerini gördüm ve muhteşem bir değişim var. Öncelikle tebrik ediyorum seni, maşallah. Ben de 13 kilo verdim ve sıkılaşmaya acayip ihtiyacım var. Affına sığınarak, burayı okuyamadan sormak istiyorum level 1 ve level 2 6. gün demişsin. Sen bu fıstık hale nasıl geldin? Level 1 hangisi, kaç gün sürüyor, level 2 hangsi kaç gün sürüyor. İnan bana okumadan soru sormak adetim değildir ama az sonra çıkmak zorundayım ve uzun zaman giremeyebilirim.

Beni aydınlatırsan çok sevinirim.

tamam kaptım işi, hemen ölçüleri yazdım, 3-5 foto da çektim.hedefim de belli : şu giyemediğim yırtık kotu askılı bodyle yanlar taşmadan giymek.jillian koçumu da belirledim

ekimcim her level 10 gün sürüyor youtube yazdığında çıkıyor videolar ordan indirebilirsin ilki 27 dk, dambıl gerekiyor yanlız, ben yarım kilo kullanıyorum 187 yada 189. sayfada indirme linkleri de var sanırım merve 2 levelin ortasındayken çekmiş fotoyu, burayı okuyunca kendi eminim daha çok bilgi verecektir

Çoook teşekkür ederim canım.

Dambıl ım var evde 1 er kiloluk onlar olur sanırım. Her level 10 gün ise değişim muhteşem. Sen yapıyor musun, sende değişiklik var mı canım?

Afedersin canım, şimdi farkettim. Sen 1 yapmışsın ben de hemen arkandan geliyorum o zaman :)))

Birlikte bakarız değişime inşallah.

canım ben de burdaki arkdaşların gazıyla başladım zaten, gerçekten destek çok önemli. bir kişinin bile motive olmasına vesile olursam ne mutlu bana. daha yolum uzun ama en az 6-7 kilo daha vermem lazım.. kalçalar basenler gidecek, karın dümdüz olacak, yanlar sıfırlanacak çoook işim var çoook darısı isteyen herkesin başına inşalllahhh

teşekkür ederim canımm... the beauty arkadaş da açıklamış ama bir daha özet geçeyim. jillian 30 day shred yapıyorum. 3 leveldan oluşuyor. her level ı 10 gün yapıyoruz. zaten linklere bakınca görüceksin her videoda kaçıncı level olduğu yazıyor. ben ilk resimde level 1 in ikinci gününe başalrken çekmiştim, ikinci resimde level 1 in 7. günü, 3. resmim ise level 2nin 6. günü. baştan sonra toplam 16 gün içindeki değişim yani. benim göbek bölgem biraz çabuk etkilendi toparlandı. inan ben de bu duruma şok oldum, fotolara bakıp bakıp bu ben miyim diyorum :) ama kalçalarda henüz 2 cm lik incelme filan anca var. biraz iç bacaklardan açılma oldu bii de , bacaklarım sıkılaştı, selülitlerde biraz azalma oldu işte şimdilik böyle...

tamam kaptım işi, hemen ölçüleri yazdım, 3-5 foto da çektim.hedefim de belli : şu giyemediğim yırtık kotu askılı bodyle yanlar taşmadan giymek.jillian koçumu da belirledim

süpersin benim de hedefim seneye yaza dek bikini içinde fit bir vücut. olana dek bırakmak yok....

Çok teşekkür ederim canım, thebeauty cim de çok sağolsun hemen yetişti cevap verdi.

Ne kadar farketmiş inanamadım gerçekten muhteşem.

Evet aynen, basenler gidecek karın dümdüz olacak yanlar sıfırlanacak, kalcaların da gitmesi değil de biraz sıkılaşması gerekiyor benim, yukarıya doğru toplansa, hani sıktığımızda durduğu gibi sıkmadan dursa :)) O zaman süper olacak. Ben de resim çekip not alayım, kimbilir belki paylaşacak kadar değişirim ben de :))

Devam etmek istiyorum ve gerçekten destek çok önemli.

Çok teşekkür ederim

gelişmelerini takip ediyor olucam canım, motivasyonun düşerse mutlaka buraya yaz, kızlar hemencik gaz veriyorlar sağolsunlar :)

gelişmelerini takip ediyor olucam canım, motivasyonun düşerse mutlaka buraya yaz, kızlar hemencik gaz veriyorlar sağolsunlar :)

Tamam canım, anlaştık. Zaten gaza çok ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim tekrar. Herkes dilediği, aynaya baktığında mutlu olduğu bir vücuda kavuşsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…