Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ben üc gündür yapiyorum sanirim hizli yürümek daha yararli bence daha ise yariyor.... Bu arada gecmis olsun.... O düz sacli kadin varya onun hareketlerini yapmaya basla ilk önce o biraz daha kolayini yapiyor digerinin yaptigi ilerledikten sonra yap....

aslında yürüyüş, egzersiz olsun olmazsın mutlaka yapılması gereken birşey. sadece vücut için değil başta kalp için. bence bu egzersizlerle beraber yürüyüş de eklenince çok çok daha iyi olacak. eğer zaman ve imkanın varsa mutlaka şöyle bir yarım saat yürümelisin ZSAEFMEAR. gerçekten insanın morali yerine geliyor hem temiz hava alıyosun bol bol. :)) çook tşk ederim canım şimdi geçti ağrım dinlenince. demek spordan kaynaklanan geçici bir ağrıymış, işe yaricak demek bu :)) canım bu arada düz saçlı kadın derken? hangisi ki şimdi bu?

Son düzenleme:

canımsın sağol...... ben size demiştim ama benim göbeğim cok büyük diye... üstelik foto istediğinizde de dedim tamamen yokolmadı hayal kırıklığına uğramayın... benim icin süper bir değişim var... benim sindirim sorunum yok güzelim....ikiz gebeliğinden sönmüş balon benimki yarısı yağ yarısı deri............bak ben oraya hamilelik fotomuda koyayım da görün. sendeki sindirim sorunu olabilir... daha doğum yapmadın cünkü..........ahhh bende bekarlığıma dönsem hic 46 kilo olamamıştım... en fazla 45

canım çok sağol :) oruç tuttuğum için diyet yapamıyorum şuan ama çok yemiyorum, abur cubur filan yemiyorum. sadece ara sıra dondurma yiyorum o kadar:) ramazan sonrası inşallah diyet de yapıcam.

anladım canım. süper olmuşsun ki inan ki bende böyle gözle görülür bir değişim yokmuş gibi duruyor ama level3 bitsin resimlerimi koyucam.level 1 de akıl edipte çekemedim. level2 çektim artık level 3 sonu çekerim paylaşırım.

Kizlar bende 2/8 yaptım ancak ölçüyorum hic fark yok sadece bacaklar 4 cm azalmış. Aslında ramazan olduğu için geç saatte yemek biraz engelliyor galiba sahur yapıyoruz yatıyoruz ben iftar yapıyorum 4 saat sonra yapıyorum sporu sonra duş alıp sahur yapıyorum hic bir gün sahura kadar uyumuyorum. Zaten gün içinde cok halsiz oluyorum yatıyorum.

bayanlar ben level 1 ve 2 yi yaptım ancak level 3 ü bi kere yaptım ve bıraktım çok zor bişi o ya hareketleri dogru duzgun yapamaadım bile. bitirene helal olsun valla tekrar level2 yi yapmayı düşünüyorum olur mu ki

Kizlar bende 2/8 yaptım ancak ölçüyorum hic fark yok sadece bacaklar 4 cm azalmış. Aslında ramazan olduğu için geç saatte yemek biraz engelliyor galiba sahur yapıyoruz yatıyoruz ben iftar yapıyorum 4 saat sonra yapıyorum sporu sonra duş alıp sahur yapıyorum hic bir gün sahura kadar uyumuyorum. Zaten gün içinde cok halsiz oluyorum yatıyorum.t

Ben kendi sırt resimlerimi gördükten sonra kimse bana bu program işe yaramıyor diyemez:)
Bakmak isteyenler sanırım sayfa 287'deydi.

hıııı büşraaa, kız ben o fotoları görmemiştim, iyiki yazmışsın da baktım ve gördüm..süper bi değişim, sonuç muazzam..tebriklerr

Eki Görüntüle 481711
fotoyu üstteki mesaja eklemeyi unutmuşum :) işte 16 gün içindeki değişim.

merve yediklerine böyle dikkat etmeye devam etsen bile yeter bence, ekstra bi diyete gerek yok gibi görünüyor...şimdiden oldukça fit görünüyosun, level 3 sonundaki halini merak ediyorum

yarın 6w6p level 2/1 yapıcam inş zorlanmam :) bu akşam öksürürken fark ettim 21 gündür yapmama rağmen hala gülerken karın kaslarım acıyo benim ya :)))

çok hevesledim yarın bende foto koyayım level 1 in sonu olarak bakalım 21 gün sonra level 2 sonucu nasıl olacak :)

evet işte movenius, aynı şeyi hissediyoruz seninle...ben de her gün daha da zorlandığımı hissettim..jillian yaparken "dig" diyor ya...resmen karın bölgemin her seferinde daha da dig'ildiğini hissediyorum..hele şükür sonunda senin de fotolarını görebileceğiz, heyecanla bekliyorum :)

şebnem, seninde fotonu görmek için sabırsızlanıyorum

level bitimiydi dün 1 gün ara vericem 1 güncük karıncığım dinlensin :))) bende daha rahat yaparım diz ağrım başladı bulutlu havalar yüzünden dizimde dinlensin :))) 2. levelde ayakta yapılan hareket çok ztn hadi bakalım akşam karar değiştirip yapmazsam bugün tatil

Kızlar ya ben 30ds'i bitirdim ama tekrar başlamak istiyorum ve tüm hareketleri zenci kızı takip ederek yapmak istiyorum.Bugün dinlenip yarın tekrar 30ds'e başlayacağım.

merhaba kızlar 2 gündür formu takip ediyorum. 9 hayat çayını sipariş ettim şu jillianı da beraberinde yapayım dedim,videoları indirdim.
ama o ilk hafif çökme hareketi beni bitirdi bacaklarım iş görmez hale geldi yapamadımmmm((((
ki ben 2 sene teakwonda ve yıllarca fitness yapmış biriyim.kendimi spora çok dayanıklı sanırdım.çok moralim bozuldu...yapamadım bacaklarım tutmadı.zaten ben kilo alınca beli incecik duran baldırları kalınlaşan biriyim..ondan mı oldu acaba.
hiç benim gibi hisseden oldu mu yani yapamayan
tecrübeli arkadaşlar bana bi akıl verseniz...napsamki??

Canım takviminde hamile olduğun yazıyor.Çayı hamile,emziren ve yüksek tansiyonu olanlar içmemeli,bebeğine zarar verir.Bu sporda hamile bir bayan için çok ağır,hoplamalı zıplamalı,bebeğine zarar verir Allah cc korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…