- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.341
canım sakın pes etme. bak beni geçenlerde biri eleştirdi kilolarımı, dedi ki manken gibi olabilirsin azcık boğazını tutsan dedi. birkadın her zaman zayıf ve bakımlı olmalı dedi. çok moralim bozuldu ama çok gaza geldim. şimdi 62-63 kilo civarındayım. boyum da 1.68. en azından bi 55-56 kiloya düşmem lazım. napıyoruz ağrıya acıya yılmadan yapıyoruz. inan ki geçen gün diz ağrımdan ölüyodum kendimi zorladım yaptım yaptıktan sonra ağrım da azaldı. hırslanmak lazımmmm ben hırstan kudurdum resmen
Canım ayak bileklerin ağrıyor diye bırakma.Kızlar bilirler benim diz kapaklarım ağrıyordu.E kolay değil bu koca vücudu kaldıyor,zıplatıyor falan:)Ben hiç bırakmadım,hatta bir ara dedim kesin liflerim falan koptu çok ağrıyordu ama yinede bırakmadım ve şimdi maşaAllah hiçbir yerim ağrımıyor.O ağrılar zamanla geçiyor canım.
banada herkes ay yüzün çok güzel, ay zayıflasan şöyle olursun, böyle olursun falan diyor hep.. siz böyle yazınca hırslanıyorum bende :) sendeki değişim gözle görülür cinsten bende ki de öyle olsa keşke
baya ağrıyor ama ya.. o zıplama hareketlerinde açamıyorum bile bacaklarımı.. iftardan sonra tekrar deneyeyim o zaman ben. ağlaya zırlaya yaparım artık napim
baya ağrıyor ama ya.. o zıplama hareketlerinde açamıyorum bile bacaklarımı.. iftardan sonra tekrar deneyeyim o zaman ben. ağlaya zırlaya yaparım artık napim
burdaaaaaaaaaa......................................
inanılmaz bir değişim,diyette yapıyordun dimi yanında?
muhteşem olmuşsun.
canımm süper yaaa değişim inşallah bende 16günde bu şekilde değişim görebilirimm,,,artık nete giremiyorum gün içinde ama geldim 12 sayfayı tek tek okudum hiç halim yok yapmamak için bahaneler üretirken resimleri gördüm vee hemen başlayıp bitirecem 2/3 başlıyorum
dün ilk kez gün içinde yaptım çook iyiydi ama iş güç işte akşam yapmak zorundayım tüm günün yorgunluğu şimdi bide kan ter içinde hopla zıplaa eziyet başlıyorrrrr
Kayra canım çok geçmiş olsun,bol bol sıvı tüket canım,inşAllah biran önce iyileşirsin.
sağol canım teşekkürler şimdiden indireyim dedim 30 day bitiyor. son 7 günüm hazır olayım dedim.peki bunlarda 1 ay mı yine 10ar günden mi ?
bu arada muhteşem olmuşsun
arkadaşlar ben 30 day shared'e baktım bi de ripped in 30 a.. sanırım ripped in 30'a karar kıldım ondan başlicam. bu egzersizde diyet listesi de vermiş türkçesi var mı sizde, bi de yapmak zorunda mıyız bu diyeti? ben zaten kilo veriyorum yavaş yavaş yediklerime dikkat ederek.. şimdi napiim ben bilemedim yaa??? deneyimli dostlar akıl verin banaa... ):
bana cevap veren olmamış ):
neyse :)) ben saat 19.30 da yürüyüşe çıktım, çıkmadan önce elma sirkeli suyumu içtim ve tam 1 kilometre hızlı tempoda yürüdüm 30 dk. ve eve geldim yine sirkeli mercimek çorbamı içtim 1 kase.. az şekerli çay faslı sonra da.. neyse saat 23'e doğru başladım ve az önce de ripped in 30 day'in 1. gününü bitirmiş oldum. yalnız şuan belim ağrıyor. yürüyüşten çok daha fazla yordu beni anlatamam ve inanılmaz ter attım, çok güzel hareketler ve zor. yalnız cidden sırtım çok fena ağrıyor kızlar yanlış birşey yapmadıysam bu normal mi???
jillianın diyet listesini burada uygulayan yok sanırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?