Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Eki Görüntüle 481711

fotoyu üstteki mesaja eklemeyi unutmuşum :) işte 16 gün içindeki değişim.

offffff maşallah demek istiyorum
değişim belli ve daha level2 de.
bende ki değişimde ramazandan ötürü six packlerim oldu six mountain.
karında böyle de kolda sanki bir şekillenme var ama anlamadım daha.
aman ben kendimi spordan sonra o kadar mutlu hissediyorum ki bu bile yetiyor bazen.

banada herkes ay yüzün çok güzel, ay zayıflasan şöyle olursun, böyle olursun falan diyor hep.. siz böyle yazınca hırslanıyorum bende :) sendeki değişim gözle görülür cinsten bende ki de öyle olsa keşke

baya ağrıyor ama ya.. o zıplama hareketlerinde açamıyorum bile bacaklarımı.. iftardan sonra tekrar deneyeyim o zaman ben. ağlaya zırlaya yaparım artık napim

Bende öyleydim canım,diyorum ya bacak liflerim falan koptu sandım.Sadece spor yaparken acımıyordu her zaman acıyordu ve o bacağımın üstüne bastırmıyordu.Ama pes etmeden yapınca 1 hafta sonra falan geçti ve ben 1 hafta o ağrıyı çektim:)

baya ağrıyor ama ya.. o zıplama hareketlerinde açamıyorum bile bacaklarımı.. iftardan sonra tekrar deneyeyim o zaman ben. ağlaya zırlaya yaparım artık napim [/QUOTE]

Canım vücudunda bi ağrı varsa çok üstüne gitmeden devam etmen gerekiyo... Ben ufak tefek çok ameliyat geçirdim şimdiye kadar ve inan teker teker ameliyat yerlerim açıldı sandım Merak etme... Sadece başlamadan önce çoook hafif ısınma yap. bacağın ağrıyosa, yattığın yerden yerle teması kesmeden hafifçe oynat bacağını bi süre, ısınsın. Hiç enerji harcamıyormuşsun gibi görünen o ısınma hareketleri sayesinde ağrın azalcak Bi de egzersizin bittikten sonra acıyan yerine buz koymayı deneyebilirsin, ev arkadaşım çocukluğundan beri sağlam futbolcu da, ondan öğreniyorum bu taktikleri canımcım umarım yardımcı olur

baya ağrıyor ama ya.. o zıplama hareketlerinde açamıyorum bile bacaklarımı.. iftardan sonra tekrar deneyeyim o zaman ben. ağlaya zırlaya yaparım artık napim

Canım vücudunda bi ağrı varsa çok üstüne gitmeden devam etmen gerekiyo... Ben ufak tefek çok ameliyat geçirdim şimdiye kadar ve inan teker teker ameliyat yerlerim açıldı sandım Merak etme... Sadece başlamadan önce çoook hafif ısınma yap. bacağın ağrıyosa, yattığın yerden yerle teması kesmeden hafifçe oynat bacağını bi süre, ısınsın. Hiç enerji harcamıyormuşsun gibi görünen o ısınma hareketleri sayesinde ağrın azalcak Bi de egzersizin bittikten sonra acıyan yerine buz koymayı deneyebilirsin, ev arkadaşım çocukluğundan beri sağlam futbolcu da, ondan öğreniyorum bu taktikleri canımcım umarım yardımcı olur

saol canımm bunları denicem. özelliklede ısınma fikri çok işime yarıcak gibi.. olmadı yarım yarım açarım bacaklarımı

Son düzenleme:
Dün 2/3 ü yarım bırakmak zorunda kaldım o yüzden bugün tekrar yapıcam ben level 2 yi daha çok sevdim bi tek şu ayaklarımız havada mekik çekiyoruz ya onu yapamıyorum yapan var mı acaba benim göbeğimde pek değişiklik yokumş gibi geliyo anlayamadım

Eki Görüntüle 481711

fotoyu üstteki mesaja eklemeyi unutmuşum :) işte 16 gün içindeki değişim.

canımm süper yaaa değişim inşallah bende 16günde bu şekilde değişim görebilirimm,,,artık nete giremiyorum gün içinde ama geldim 12 sayfayı tek tek okudum hiç halim yok yapmamak için bahaneler üretirken resimleri gördüm vee hemen başlayıp bitirecem 2/3 başlıyorum
dün ilk kez gün içinde yaptım çook iyiydi ama iş güç işte akşam yapmak zorundayım tüm günün yorgunluğu şimdi bide kan ter içinde hopla zıplaa eziyet başlıyorrrrr

canım çok sağol. inanınca oluyormuş gerçekten. ben bi sene içinde çok kilo aldım. iyice kendimi bırakmıştım sürekli yiyodum totomu kaldırıp dahiç bi şey yapmıyodum. sonunda yeter dedim ilk önce spor salonun gittim 5-6 kilo verdim. sonra spor salonundaki sürem dolunca buda jilllian ile tanıştım :):) değişim fotoğraflarını görünce çok gaza geldim. kendim defotoçekmeye başladım. buraya da kendi fotolarımı koydum çünkü insan birinin bir sonuçaldığını görünce çok motive oluyo cidden. bi süredir moralim çok bozuktu, bir arkadaşın kilomla ilgili söylediği laftan sonra daha da çok gaza geldim, kimse kilo verebileceğimi düşünmezdi. şimdi onlar da değiştiğimi gördükçe şaşırıyor. hedefim seneye yaza kadar bikinilerin içinde fit bi görüntüye sahip olmak. sen de sakın bırakma. bahane yok. şimdi 2-7 yi yapıcam ben de. sonunda çooook güzel olucaz fıstık gibi olucaz

Kayra canım çok geçmiş olsun,bol bol sıvı tüket canım,inşAllah biran önce iyileşirsin.

teşekkür eederim canım...inşallah ....

sağol canım teşekkürler şimdiden indireyim dedim 30 day bitiyor. son 7 günüm hazır olayım dedim.peki bunlarda 1 ay mı yine 10ar günden mi ?
bu arada muhteşem olmuşsun

30 ripped 4 level hepsi 1 er hafta .. 6w6p 2 level 3 er hafta

kayraa geçmiş olsun tatlımmm,,dikkat et kendine sende çok yorma kendini bebişler var sende aman dikkattt,,,
bu arada RESİMLERİ gördümmm işte sana alkışşş tebrik ederim cnmm seninde göbek benimki gibiymiş ama sanırım sendede sindirim sorunu varr şişlikte var gibi görünütor çünkü ama ilk haliyle son hali arasında gelişme var devam cnm sabrett bu göbekler 2 3 haftada bu hale gelmedii o yüzden bekleyip güzel sonuçlar alacaz inşallahyarın bende bi foto çeksem ii olacak aslında bakalım fark varmıı eğer varsa paylaşırım sizledee

foto çektim ama sanırım bi fark yok yarın pc ye atıp bakayım motivasyon için uygunsa paylaşacam kızlarr
hadi herkeze ii gecelerr uyurkende yağlarımız yansın göbüşlerimiz gitsin,,duştan sonra bebe yağı sürdüm vücuduma yatak yağlanıyor keşke onun yerine göbüşümdeki yağlar aksa gitsekafayı yiyorum sanırsam hadi ben kaçayım en iyisii

bana cevap veren olmamış ):

neyse :)) ben saat 19.30 da yürüyüşe çıktım, çıkmadan önce elma sirkeli suyumu içtim ve tam 1 kilometre hızlı tempoda yürüdüm 30 dk. ve eve geldim yine sirkeli mercimek çorbamı içtim 1 kase.. az şekerli çay faslı sonra da.. neyse saat 23'e doğru başladım ve az önce de ripped in 30 day'in 1. gününü bitirmiş oldum. yalnız şuan belim ağrıyor. yürüyüşten çok daha fazla yordu beni anlatamam ve inanılmaz ter attım, çok güzel hareketler ve zor. yalnız cidden sırtım çok fena ağrıyor kızlar yanlış birşey yapmadıysam bu normal mi???

yarın 6w6p level 2/1 yapıcam inş zorlanmam :) bu akşam öksürürken fark ettim 21 gündür yapmama rağmen hala gülerken karın kaslarım acıyo benim ya :)))

jillianın diyet listesini burada uygulayan yok sanırım canım

jillianın diyet listesini burada uygulayan yok sanırım canım

çok tşk ederim movenius :))

ilk gündü bugün 1 hafta sonra yani level 2 ye geçmeden foto eklicem bende. bakalım nasıl olacak. iyi ki keşfettim burayı, bağımlısı oldum. herkese sağlık, güzellik dolu günler diliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…