- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.761
link atabilirmisiniz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş yerindedemi yapıyorsun inanmıyorum sanaaaaaaynı moddaydım akşam...kolum kalkmadı, öyle yorgun hissediyodum ki kendimi erkenden yatıp uyudum. vicdanım sızlıyor tabi..işe gelirken eşyalarımı yanımda getirdim, öğle arasında jillian yapmak için![]()
ben bi fark göremiyorum ama biliyosun level 1 sonundaki fotolarım var level 2 sonuyla karşılaştıralım 8 gün sonra :) çok inatçı göbüşüm çokk :) yaparkende göbüşüm dışında heryerim acıyo
buyur...................................................
iş yerindedemi yapıyorsun inanmıyorum sanaaaaa
Bugün artık sonunda doktora gittim kızlar... Kullandığım ilaçların hepsi doğruymuş, extra bişi vermedi... Bademciklerimin iltihabı bileğime ve dizime inmiş...bi süre daha bastonumla yürüycem gibi görünüyo... Düşmeyen ateşim biraz problem oldu...Guatr başlangıcı olabilirmiş ve kol altımda bi beze varmış, onu takip etcekmişim, filan... biraz korkuttular, biraz içimi rahatlattılar, gönderdiler...
Özledim jillian'ı ya... Biraz ayaklanayım başlıcam kızlar tekrar... Ya 30 ds'yi bitirmeme 7 gün kalmıştı yaaa, düşündükçe fena oluorum, ama çoook şükür, ameliyat isterse dizimden diye korkmuştum... Şükür Allah'a bu geçiciymiş... Biraz toparlanınca son 7 günümü yapıp, geelsiiinn ripped![]()
Çok gaza geldim bu yapamadığım günlerde... Sağlığımızın kıymetini bilelim kızlar ya, jillian yapıp yorulmak, tere bulanmak bile güzel![]()
Slm kızlar. Bende bu egzersize baslamak ıstıyorum ama nasıl yapıldığını bir türlü anlamadım neye göre, kaç gün, kaçar tane yapılması gerektiğini falan bunları nereden öğrenebilirim birde d&r da dvdsı var 2 tane hangisinden başlamalıyım . Sayfaları okumayı denedim ama pek bir şey anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürederim![]()
kızlar farkettimki ben de dahil olmak üzere çoğumuzda ara verdikten sonra zorlanma oluyor.ben bunu bir günlük dinlenmede bile farkediyorum.açıkcası ara vermeden devam etmek benim için daha kolay gelicek.uzmanları dinlersekte ara vermeli.
bugün rpped level 2 nin 3.gününü yaptım.2 gündür kas ağrısından yakınıyorum.zor oturup kalkıyorum.rippedin level 3 ünü seyrettim.felaket birşey şimdiden gözüm korktu.nasıl yapacağım bilemiyorum.bu level 2 de biraz şınav pozisyonu hareketler mevcut.dizlerim ağrıyor,kalçalarım ağrıyor,heryerim ağrıyor.Ayın 10 nunda ölçü bildirimi yaparım diye düşünüyorum..
ara foto yaptım level sonunumu beklesemki farkı tam anlamak için![]()
jillian michaels 30 day shred yazan dvd yi alıcaksın.içinde 3 level var.her leveli 10 gün yapıcaksın.toplamda 30 gün sonunda programı bitirmiş olucaksın..
çok geçmiş olsun arkadaşım.çok haklısın her şeyin başı sağlık.aslında biz bugün bu sporları yaparak ve de yapmaya devam ederek ileride oluşabilecek yaşın getirdiği çoğu hastalığında önüne geçmiş oluyoruz.tabii bağışıklık sistemi ve havalarla ilgili rahatsızlıklarımız oluyor ancak biz bu sporları yaparak sağlıklı bir hayata adım atmış oluyoruz.inşallah en yakın zamanda iyileşir aramıza katılırsın.
yok yok, ekle bence..level sonunda 3ünü yanyana yapıştırırsındaha etkili olur..
hadi ekle bekliyozzzzz :)
ekledim tatlım :)
değişim daha şimdiden güzel ... ama sanki öncedende abartılı bişey yokmuş............ben resimleri ilk kez gördüm de..........