Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben bi fark göremiyorum ama biliyosun level 1 sonundaki fotolarım var level 2 sonuyla karşılaştıralım 8 gün sonra :) çok inatçı göbüşüm çokk :) yaparkende göbüşüm dışında heryerim acıyo

senin göbek çok değildi yaw, oblique ler daha belirgindi..haftaya fotolarla kıyas yapalım....twist bol diyosun ya, kesin işe yaramıştır...bana da motivasyon olursun barims..

buyur...................................................

iş yerindedemi yapıyorsun inanmıyorum sanaaaaa

öncelikle sabrına hayranım...link isteyen herkese sonsuz yardım ediyosun, tebrikler

iş yerinde evet ;) naapiim akşama mecalim kalmayacağı kesin..bari gün içinde bitsin dedim;)

Slm kızlar. Bende bu egzersize baslamak ıstıyorum ama nasıl yapıldığını bir türlü anlamadım neye göre, kaç gün, kaçar tane yapılması gerektiğini falan bunları nereden öğrenebilirim birde d&r da dvdsı var 2 tane hangisinden başlamalıyım . Sayfaları okumayı denedim ama pek bir şey anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürederim:kkk:

Bugün artık sonunda doktora gittim kızlar... Kullandığım ilaçların hepsi doğruymuş, extra bişi vermedi... Bademciklerimin iltihabı bileğime ve dizime inmiş...:50: bi süre daha bastonumla yürüycem gibi görünüyo... Düşmeyen ateşim biraz problem oldu...Guatr başlangıcı olabilirmiş ve kol altımda bi beze varmış, onu takip etcekmişim, filan... biraz korkuttular, biraz içimi rahatlattılar, gönderdiler...

Özledim jillian'ı ya... Biraz ayaklanayım başlıcam kızlar tekrar... Ya 30 ds'yi bitirmeme 7 gün kalmıştı yaaa, düşündükçe fena oluorum, ama çoook şükür, ameliyat isterse dizimden diye korkmuştum... Şükür Allah'a bu geçiciymiş... Biraz toparlanınca son 7 günümü yapıp, geelsiiinn ripped :8:

Çok gaza geldim bu yapamadığım günlerde... Sağlığımızın kıymetini bilelim kızlar ya, jillian yapıp yorulmak, tere bulanmak bile güzel:7:

çok geçmiş olsun arkadaşım.çok haklısın her şeyin başı sağlık.aslında biz bugün bu sporları yaparak ve de yapmaya devam ederek ileride oluşabilecek yaşın getirdiği çoğu hastalığında önüne geçmiş oluyoruz.tabii bağışıklık sistemi ve havalarla ilgili rahatsızlıklarımız oluyor ancak biz bu sporları yaparak sağlıklı bir hayata adım atmış oluyoruz.inşallah en yakın zamanda iyileşir aramıza katılırsın.

kızlar farkettimki ben de dahil olmak üzere çoğumuzda ara verdikten sonra zorlanma oluyor.ben bunu bir günlük dinlenmede bile farkediyorum.açıkcası ara vermeden devam etmek benim için daha kolay gelicek.uzmanları dinlersekte ara vermeli.
bugün rpped level 2 nin 3.gününü yaptım.2 gündür kas ağrısından yakınıyorum.zor oturup kalkıyorum.rippedin level 3 ünü seyrettim.felaket birşey şimdiden gözüm korktu.nasıl yapacağım bilemiyorum.bu level 2 de biraz şınav pozisyonu hareketler mevcut.dizlerim ağrıyor,kalçalarım ağrıyor,heryerim ağrıyor.Ayın 10 nunda ölçü bildirimi yaparım diye düşünüyorum..

Slm kızlar. Bende bu egzersize baslamak ıstıyorum ama nasıl yapıldığını bir türlü anlamadım neye göre, kaç gün, kaçar tane yapılması gerektiğini falan bunları nereden öğrenebilirim birde d&r da dvdsı var 2 tane hangisinden başlamalıyım . Sayfaları okumayı denedim ama pek bir şey anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürederim:kkk:

jillian michaels 30 day shred yazan dvd yi alıcaksın.içinde 3 level var.her leveli 10 gün yapıcaksın.toplamda 30 gün sonunda programı bitirmiş olucaksın..

kızlar farkettimki ben de dahil olmak üzere çoğumuzda ara verdikten sonra zorlanma oluyor.ben bunu bir günlük dinlenmede bile farkediyorum.açıkcası ara vermeden devam etmek benim için daha kolay gelicek.uzmanları dinlersekte ara vermeli.
bugün rpped level 2 nin 3.gününü yaptım.2 gündür kas ağrısından yakınıyorum.zor oturup kalkıyorum.rippedin level 3 ünü seyrettim.felaket birşey şimdiden gözüm korktu.nasıl yapacağım bilemiyorum.bu level 2 de biraz şınav pozisyonu hareketler mevcut.dizlerim ağrıyor,kalçalarım ağrıyor,heryerim ağrıyor.Ayın 10 nunda ölçü bildirimi yaparım diye düşünüyorum..

aynen yaaaaaaaaa.... ramazanda bircok ara verdim... bayram desen gene kaytardım... bugün level 2 yi yapayım dedim.... deneme amaclıydı geberdim ben yaaa. hamlamışım.....hareketlerin yarısını yapıyorum belkide yarısı bile değil di... öldüm ama..... neyse dedimya deneme amaclıydı.. bu defa ara vermek istemediğim icin adetten sonra başlayacağım ama bu arada yarım yamalakta olsa yapmaya calışacağım ki hamlıktan kurtulayım...

regldim ama gene de sporumu bırakmadım :27: 2/9 tamamlanmıştır zorakide olsa :37: sanki bir gün yapmayınca sürekli kaytarcakmışım gibi geliyor o yüzden her gün yapıyorum :34: geçen haftadan bu haftaya kiloda bir değişiklik yok dukan dieti yapıyorum halbuki ama regl etkilemiştir yoksa ben jullianımla kesin kilo verirdim :52:

çok geçmiş olsun arkadaşım.çok haklısın her şeyin başı sağlık.aslında biz bugün bu sporları yaparak ve de yapmaya devam ederek ileride oluşabilecek yaşın getirdiği çoğu hastalığında önüne geçmiş oluyoruz.tabii bağışıklık sistemi ve havalarla ilgili rahatsızlıklarımız oluyor ancak biz bu sporları yaparak sağlıklı bir hayata adım atmış oluyoruz.inşallah en yakın zamanda iyileşir aramıza katılırsın.

Çok teşekkür ederim canım... çok haklısın ileriki yaşlar konusunda... benim gaza gelme sebeplerimden biri de şu: erkek kardeşim eklem yerlerindeki ağrılardan dolayı doktora gitmiş, doktor da bi tahlil istemiş. tahlil sonucuna göre doktoru demiş ki, "50li yaşlardan itibaren tamamen hareket edemeyeceksin eğer düzenli spora hemen başlamazsan!" ve bu genetik olabileceği için kardeşler de aynı riski taşırmış.:53::53::53: Ben bi o zaman fena tutuştum tabi... Kardeşim düzenli spora başladı, şükür sağlıklı gayet...:34: Özel bi tahlil olduğu için vakit ayırıp da gidemedim ben de yaptırmaya... Neyse, kısacası kesinlikle haklısın tatlım, sağlık = spor :46::46::46:

merhaba arkadaşlar ben de bu topiğe geldim:3: ne yapcağımı şaşırmış durumdaydım ama galiba hem jullian hem callanetics hem de mari yapcam,e bunca spordan sonra basenlerim gider herhalde di mi:1: şimdi yavaş yavaş calleneticse başlıyorum peşinden jullian yapcam 1-2 saat sonra da mari bitirebilirsem buraya yazarım ,hadi bana kolay gelsin:10:

değişim daha şimdiden güzel ... ama sanki öncedende abartılı bişey yokmuş............ben resimleri ilk kez gördüm de..........

kayracım o 6w6p 1. level bitişiydi başında çekseydim fark daha da belli olur eski göbeğimide görmüş olurduk :)) ya senin fotoları görünce gaza geldim yada başka bi arkadaştı ilk level bitişine denk gelmişti heveslenip bende koymuştum o anki halini bitişte karşılaştırıcaktık bugün yine gaza geldim :D

bu arada yarın yine 1 aylığına şehir dışına gidicem inş oradada yapma fırsatım olur 7 güncük kaldı 6w6p bitmesine sonra ripped a başlicam.

şimdi 6w6p level 2/14 zamanı :52: evde misafir olunca bu saate kaldı

Ne güzel ne güzel hepimiz inceliyoruz çok mutlu oluyorumm :52: bugün ripped a başladım öğlen. az önce de oryantal aerobik yaptım. yarın da rejime başlıyorum. aslında ptesiye bırakıcaktım ama :) dedim cuma başlayayım mübarek günde :) arkadaşla iddaya girdim, 52 kiloya düşmem lazım yani 10 kilo vericem tam 6 ayda, olur mu dersiniz kızlaarr verilir dimi 6 ayda 10 kiloo ??? sonunda büyük hediyeler olucak :D:D gerçi ben 52 oliyim başka bi hediye filan istemem bana en büyük hediye :D

Back
X