Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Aaa ripped de yok mu o zaman shredden sonra yapmıyım mı ben 6w6p nasıl peki? Ya da göbeğimi eriticek herhangi birşey?:44:

yapma demedik canım.. shred da alıştık kardiyoya hopla zıpla nefes nefes kan ter icinde kalmaya... ripped da o kadar yok az yani.. hareketler zor canın yanıyor evet ama shred gibi hızlı değil. 6w6p nin ilk bölümünü yaptım ben ondada yok kardiyo az.........
...

Gunluk rapor:)) boylelikle hergun yapmak zorunda kalirim diye gunluk yazicam artik :)
1/2 oldu hamlayan yerlerim ust bacaklar karin bide midemi ust karinmi bilmiyorum gogusarasi kafesin oldugu yer sirtim rahatladi acildi sanki kollardada hafif var ilk 10 dk falan kollarimi baya yoruyor :) yapmaya devaaam :) ama sol dizimde agri var daha once darbe almisti simdi aciga cikti sanirim o zorluyor biraz bazen nefesim yetmeynce durup tekrar devam ediyorum
Bugunde boyleydi ha ben sabahlari yapiyorum bu arada her yerim sorunlu 17 kilo fazlalik ama uzun bir zamanim var :)ilk hedef 5sonra 5 diye gidicem :) her 5 ten sonra odul var bana giysi alicam :)

Evet ripped,sharede göre daha az yorucu.
Bayramda dahil yaklaşık 2 hafta ara verince sharedden başlamak daha iyi olur diye düşündüm.

katılabilirsin tabi ama bırakmak yok :)

ripped beni acayip sıkıyor. kardiyo olmaması problem değil, hareketler çok sıkıcı acaba shrede mi dönsem diyorum. tekrar shrede dönsem tekrar level1den mi başlasam yoksa level3 le mi devam etsem bilemedim. napsam acaba ???

bizde böyle olucaz en sonunda denemediğimiz şey kalmicak ama koca totomu yerinden kaldırmayı başarabilirsem.
bugün moralim çok bozuk içimde sıkıntı var gibi o yüzden 6w6p bitişini sabahtan beri öteliyorum canım hiç yapmak istemiyor böğüre böğüre ağlamak istiyorum hiç sebepsiz

6w6p bitmiştir. Fakat kendimi acayip tükenmiş hissediyorum 2-3 gün ara vericem heryerim ağrıyor ve kendimi acayip yorgun hissediyorum. sanırım sonrasında ripped a başlicam

Son düzenleme:

Hııı peki canım ilk önce bi shredi bitiriyim de artık ne kafama eserse.

Bence level 3 ten devam et tatlım yanına da bişey ekleyebilirsin

6w6p bitmiştir. Fakat kendimi acayip tükenmiş hissediyorum 2-3 gün ara vericem heryerim ağrıyor ve kendimi acayip yorgun hissediyorum. sanırım sonrasında ripped a başlicam

tebriklerr movenius... ben ripped ı bırakma kararı aldım çok sıkıcı geldi. biraz daha zorlayıcı bişeyler ararken jillianın killer buns &thighs programına başlamaya karar verdim. az önce indirip bir göz attım da çok korkutucu:) neyse bakalım 1 ay dayanabilecek miyim diyorum :)

kızlar yeniden 30 days ile başlamış bulunmaktayımmm.okula gdene kadar kendmce hızlandrma hazırladım her leveli 5er gün yapıcam okulda tekrar 10ar gün ile dvm etcm.ripped hiçbişey bugün 30 daysle bitmesi için dualara başladım:) terletiyorrrrrr:):):)

2/4 tammdır hergün yapmıyorum ama yapmadıgım günlerde 60 dk tempolu yürüyorum bugun tok karnıma 72.4 çıktım tartıda 75 küsurla yola başlamıştı ablam biraz belin incelmiş dedi ne zamndır görmüyordu galiba olacak bu iş :)

şimdide 45 dk kadar bisiklette çalışıcam öperimmm

Son düzenleme:
Tammam canım,yaparsan killerı anlatırsın hedef noktalar neresi? göbek bacak popo?

adı buns & thigs olduğuna göre kalça basen bölgesine yönelik videolar. gördüğüm kadarıyla da shrede 10 basacak hareketler vardı :S yarın yapınca anlatırım zorluk kolaylık durumlarını inşallah beklediğim programı bulmuşumdur :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…