- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #3.901
Aaa ripped de yok mu o zaman shredden sonra yapmıyım mı ben 6w6p nasıl peki? Ya da göbeğimi eriticek herhangi birşey?:44:
shred da bol kardiyo vardı nefes nefese kalıp terliyorduk... bunda yok
banada ripped çok hafif geldi shred den sonra doğru düzgün terletmedi bile bide 6w6p yi denicem sanki yormayan terletmeyen etkili olmuyo gibi geliyo bana
merhaba kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza ben de başlamak istiyorum aslında 6 ayda 12 kg verdim yürüyüş yapıyordum lesli yapıyordu m bir de 10 dakika standing absdiye 10 dakikalık spor yapıyordum aslında daha önce başlayacaktım ama ramazan girdi ara ya verdiğim kilo ya rağmen beden olarak her 38 i giyemiyorum nasıl bir program uyguluyorsunuz anlatırmısınız teşekkürler şimdiden
bakın birileri hepsini yapmış.............. okuyun bakalım kadıcağızın yaptıkları sizede tanıdık gelecekmi
hani nerede?.....
yapma demedik canım.. shred da alıştık kardiyoya hopla zıpla nefes nefes kan ter icinde kalmaya... ripped da o kadar yok az yani.. hareketler zor canın yanıyor evet ama shred gibi hızlı değil. 6w6p nin ilk bölümünü yaptım ben ondada yok kardiyo az.........
...
ripped beni acayip sıkıyor. kardiyo olmaması problem değil, hareketler çok sıkıcıacaba shrede mi dönsem diyorum. tekrar shrede dönsem tekrar level1den mi başlasam yoksa level3 le mi devam etsem bilemedim. napsam acaba ???
6w6p bitmiştir. Fakat kendimi acayip tükenmiş hissediyorum 2-3 gün ara vericem heryerim ağrıyor ve kendimi acayip yorgun hissediyorum. sanırım sonrasında ripped a başlicam
Bence level 3 ten devam et tatlım yanına da bişey ekleyebilirsin
şimdilik değişiklik yapıp killerda karar kıldım. onu da beceremezsem shrede dönerim tekrar
Tammam canım,yaparsan killerı anlatırsın hedef noktalar neresi? göbek bacak popo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?