Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

eveeeet bende sabah başlıyorum artık... ramazan-bayram regl tatili hepsi bitti...... bırakınca başlamak zor oluyor ama vicdan azabı öldürecek beni.... bide sanki eski halime döndüm gibi...
Başla cnm erteleye erteleye zamanda su gibi akıp geçiyo.Sonunda bende başladım dün akşam.Programım değişik değişik olacak motivasyon için benim sıkılganlık huyumdan dolayı sporu alışkanlık haline getirmek için eğlenceli keyifli hale getiriyorum böylelikle.Programımda Brazil,Jillian Killer bodyrock Zuzana ve başka videolarda ekledim kendime.Bende ara verince popo yine sarktı bacaklarda öyle.Bu sefer devamını getirmek zorundayım.İş değiştirme durumum var gideceğim ortamda giyimiyle kuşamıyla endamıyla göz doldurmak istiyorum.O kadar yenilenmişken göğüsler felan eee dekolte giymek gerek tek eksiğim alt kısımlarımın foruma girmesi pantolonlarıma tekrar sığabilmek istiyorum.
Yanlız resim ekleyemeyecem malesef dijital fotoğraf makinemizi eşim kaybetti çocukları gezmeye götürmüştü lunaparka orda da unutup geldi tekrar gitti ama almışlarNasıl üzüldüm anlatamam o kadar resim çekmiştim hatta spora başlamadan önceki halimi kısacık şortla felan çekmiştim alan bakmıştır tabi.Neyse olan oldu yapacak bişey yok.

Merhaba Ben de on gündür forumu okuyorum ve 5 gündür jillian 30 days shred e başladım. ilk iki gün ağrıdan adım atamasam da şu an çok rahatım ve video ile birlikte paralel gidebiliyorum. 20 aylık kızım da gülüyor ben yaparken ama olsun:)
Sorunum hiç diyet yapmadım ömrüm boyunca nasıl bir program uyguluyorsunuz siz diyet için. pazartesi başlanıp salı biten bir şey istemiyorum jillian'kini uygulayan var mı?
Aranızda oldugum için çok mutluyum..
Hepinize sımsıkı bir vücut diliyorum..
Sağlıklı günlerimiz olsun

6w6p 'i indirebileceğim bir link varmı kızlar ?
Jillian Michaels 6 Weeks Six Pack 2010 DivX DVDRip - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop

ben sanırım burdan indirmiştim :/

kimse jillianın listesini uygulamadı...çoğunluk fazladan yediklerini kıstı (çikolata, ekmek, makarna pilav vs...) ben günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalıştım. Jillian ile birlikte yediklerine dikkat ederek, "sağlıklı beslenme" moduna geçmen yeterli olur bence

Teşekkür ederim.
Ben de dikkat etmeye çalışsam iyi olacak. kan tahlillerim falan herşey normal herhangi bir rahatsızlıgım yok ama sürekli yeme isteği içindeyim. İştahımı kesemiyorum bi türlü..

Ben dvd sini aldim ve bugun basladim. Cok fazla terletti egildikce terler akti.sinav hic cekemedim bazilarinida eksik yaptim.olculrimide aldim. Haftada bes gun yapicagim. Cdyi alirkrn 30 day ve yine 30 yazan farkli bir cd vvardi.ne farki var biliyormusunuz. Bu arada ilgilenen varsa cumaya kadar skinny jeane gireceksiniz diye bir kalca cd side var.

çok iyi yapmışsın canım bi kere ara verdimi büyüsü bozuluyor sanki hep vermeye başlıyosun

Dumbellı kısımları yapmasak olur mu benım dumbellm yok da :/

su şişeleriyle yapabilirsin yada hepsiburada da 4 tlye satılıyor oradan temin edebilirsin

bu arada 6w6p level 2/19 bitmiştir. heryerimden ter fışkırıyor gözüme giren terlerden hareketi yapmakta zorlandım yorgunluğun insanı bu kadar mutlu etmesi ilginç

iyide gazladınız ha o gazla neredeyse onlardan önce bitirecektim

hadi bakalım kolay gelsin... başlaadan önce foto cek her level bitiminde de foto cek ve koy ki. sende farkı gör ve bizede motive olsun

bugun yaptım epey terledim sınav cekemedim yani iyi cekemedim ama denedim bazı yerlerde nefesim yetmedi cardıolarda falan durdum dınlendim baya ter yaptı sonra sıcak bir duş rahatladım valla :))) ölçülerimi aldım ama foto cekmedim hiç iyi hatırlattın bak:)))

bu arada 6/19 yada 2/3 gibi ifadeler neyi anlatıyor

baştaki sayı hangi level olduğunu ikinci sayıda o leveldaki kaçıncı günü olduğunu ifade ediyor level 2/4 = 2. level ın 4. günü demek

jillian beni ter içerisinde bırakıyorsunn :116: Bugün 1/2 yü yaptım daha çok yeniyim ama yaparken öyle bir terliyorum ki yılmadan yapacağımm.

Jillan I promise I will stay with you almost done

oda bişeymi ben hala şınav cekemiyorum

ripped level2 / 1 yaptım.. bugün daha iyi gecti. şınavın alası bunda gıcık oluyorum bacak cekerek şınav cekmeye....... bu arada farkındamısınız gene bir sürü kişi yok oldu. tuanan başta olmak üzere

genelde yok olanlar uzun sürede aldıkları kiloları 3 gün hareket yapıp hop 5-10 kilo vererek kurtulacağını sanan arkadaşlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…