- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.521
ne oldu rengin soldu bacımhatırlatırım burası özgür bir platform isteyen istediği yazıyı beğenir sana mı soracak:79::80::81:
ah movenius; ah biz gülmekten altımızı ıslatıyoruz benim koca dün odanın kapısını kapattı düşün öyle sesle gülüyorum
aman iyiki bi pro oldun yaneee. havandan da geçilmiyor. Yazar tabi isteyen istediği yere. Adı üstünde forum, ben yazmasam , sen yazmazsan, kim yazar ?? haa ha
movenius, bırak jeleseki, takıl haseki haa haaa.

) video 32 dakikaydı basitti ama shared ve ripped yaparkenki kadar terledim terde eksilme yok :) yarınki biraz daha zor şimdi izledim 36 dakika sürüyor çarşamba günüde full cardio :) bakalım abarttığım yeme olayınada bugün dur dedim (dolapta duran yaşpastaya rağmen :26:)
) video 32 dakikaydı basitti ama shared ve ripped yaparkenki kadar terledim terde eksilme yok :) yarınki biraz daha zor şimdi izledim 36 dakika sürüyor çarşamba günüde full cardio :) bakalım abarttığım yeme olayınada bugün dur dedim (dolapta duran yaşpastaya rağmen :26:)  )
)  ) onunla çekeyim bari bacaklarda belli olsun görün o kütük bacaklarımıda :))) farkıda görelim 3 ayda ne olacam. sabah 8 de çekemem evdeki en uzun ayna annemlerin odasında onlarda o saatte kesin uyuyo oluyolar öğlene doğru inş kendimi ne hale getirdim sana göstericem
 ) onunla çekeyim bari bacaklarda belli olsun görün o kütük bacaklarımıda :))) farkıda görelim 3 ayda ne olacam. sabah 8 de çekemem evdeki en uzun ayna annemlerin odasında onlarda o saatte kesin uyuyo oluyolar öğlene doğru inş kendimi ne hale getirdim sana göstericem