- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.921
Evet bir kilo yağ ve bir kilo kas
e ne güzel o zaman biz 3 kişiyiz, serafettin,aysunay ve ben.. :))) Birlikte hareket edelim,aksatmadan tamamlayalım inşallah.. diyet te yapıyormusun kilon nasıl,eminim benden zayıfsındır..
aysunay; gün gün daha kolay oluyor mrk etme. İlk yaptığım zamanlar ben de çok zorlanıyordum.Herkes zorlanıyor,yorumlardan takip ettiğim kadarıyla sporcu olanlar bile zorlanmış.Bu normal yani, ağrılarınız da yavaş yavaş geçecek. Başlarda 8. dakikadan sonraki kardiyo hareketlerinde çok zorlanıyordum,jilliana saydıymaya başlıyodum.sonraları daha rahat yaptım ve bu çok güzel bir duygu.. bırakmak yok yola devam..
Günaydın herkese,
bu sabah daha zinde kalktım çok şükür.Ağrılarım da nisbeten daha az.
mahzen tekrar hoşgeldin diyelim o zaman..
Evet motivasyon çok önemli canım.İnan dün ve önceki gün ilk günki gibi azimli değildim ama burada beraber başladığım arkadaşlardan geride kalmak istemedim ve yaptım . İyi ki de yapmışım. Demek sende karnitin alıyorsun, gerçekten performansa etkisi var ve daha çok terletiyor..
Bu arada biz dört kişi olduk.Sen ben aysun ve maritsa. Ama maritsa daha çok başka programlar ile de kombinasyonlar yapıyor ve zaten kendisi sinir bozucu derecede zayıf
Aysun bende dün daha az zorlandım..Karnitinden sanmıştım ama kaslarımda alışıyor galiba
ölçülerimi de fotolarımı da çektim ama 15 gün sonunda karşılaştırma yapmasam mı ? erken olur moralim bozulmasın dimi. O zamana daha çok var ama en dogrusu 30 gün sonunda sonuclara bakmak.
4 kişiyiz
ben 165 boy ve en son 19 ekimde tartıldığımda 63,5 kilo idim.
Sonra tartılmadım valla.
canım bende senle aynı durumdayım...bugün 2/5 bitti ben hergün birde 1 ile 2 saat arası yürüyüş yapıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,kalori hesabı yapıyorum hatta,ama gel görki tartı oynamıyor...cm lerde oynamıyor....arkadaşlarım sabret diyor birden gider sen pes etme diyorlar...sende pes etme canım...hem sporu onlarla birebir aynı yapmamıza şimdilik imkan yok sanırım he :) biz daha yeni başladık....üstelik ben bugün çalışmaya başladım,yürüyüş düzenli olarak yapmam imkansız,jilian ve yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıcam yine,yağlar inatçıysa biz onlardan inatçı olalım pes etmek yok...:)
canım bende senle aynı durumdayım...bugün 2/5 bitti ben hergün birde 1 ile 2 saat arası yürüyüş yapıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,kalori hesabı yapıyorum hatta,ama gel görki tartı oynamıyor...cm lerde oynamıyor....arkadaşlarım sabret diyor birden gider sen pes etme diyorlar...sende pes etme canım...hem sporu onlarla birebir aynı yapmamıza şimdilik imkan yok sanırım he :) biz daha yeni başladık....üstelik ben bugün çalışmaya başladım,yürüyüş düzenli olarak yapmam imkansız,jilian ve yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıcam yine,yağlar inatçıysa biz onlardan inatçı olalım pes etmek yok...:)
Evet canım çok haklısın...
Jillian a başlayalı evet 15 gün oldu.Ama ondan 1 ay öncesinde de Leslie yaptım...Ve tam 1,5 aydır spor+diyet beraber yapıyorum...
Ve 45 gündür sadece 2 kg azalmış olmak ama fiziki açıdan hiç bir şeyin değişmemesi canımı çok sıkıyor...
Ama dediğin gibi belki gerçekten bir anda gider...Belki vücut "n'oluyor ya" diyordur...
Onlar inat ediyorsa ben de inat ediyorum işte...Zayıflayacağımmmm...
Zayıflayacağızzzzz....
Büyük ihtimal öyleyimAhanda şu resimdeki yağdan löp löp her yerimde var .
Metebolizmayı hızlandıran ve hızlı yağ yakma yakmayı sağlayan yiyecekler tükettik mi ,veririz fazlalıkları bence.
Daha dur kaç günü oldu .
Yağ oranını ölçtürcem aklımda zaten :) sonuçları yazarım burdan
Bir kilo yağ ve bir kilo kas görüntüsü
Evet canım çok haklısın...
Jillian a başlayalı evet 15 gün oldu.Ama ondan 1 ay öncesinde de Leslie yaptım...Ve tam 1,5 aydır spor+diyet beraber yapıyorum...
Ve 45 gündür sadece 2 kg azalmış olmak ama fiziki açıdan hiç bir şeyin değişmemesi canımı çok sıkıyor...
Ama dediğin gibi belki gerçekten bir anda gider...Belki vücut "n'oluyor ya" diyordur...
Onlar inat ediyorsa ben de inat ediyorum işte...Zayıflayacağımmmm...
Zayıflayacağızzzzz....
kızlar bende düzenli beslenmeye bir türlü başlayamadım değişik diyetler yaptım bu yaşıma kadar ama hiç bir etkisini göremedim taki geçen bahar yaptığım protein diyetine kadar..gerçekten çok etkili hem tok kalıyosunuz hemde kilolarınız siz farketmeden gidiyor ama işte baya dikkat etmek gerekiyor..
yazın tüp bebek tedavimiz olacaktı ve kendimi tedavi başlayana kadar kilo vermem gerektiğine motive ettiğim için güzel kilo vermiştim..
ama şimdi kendimi bir türlü motive edip başlayamıyorum.
yinede öğleyinve akşamları karbonhidratı biraz kestim ama tam anlamıyla vazgeçemedim
geçen baharda uyguladığım diyet şöyle idi :kahvalt harici karbonhidrat alımını azaltıyor hatta kesiyorsunuz..protein ağırlıklı besleniyorsunuz(süt ürünleri ve et ürünleri serbest.)
ben 2 ayda tam 70 ten 63 kiloya kadar düşmüştüm..ama dikkat etmediğim için geri aldım (hormon ilaçları tedavi aşaması)
1 aydır callanetics yapıyorum. Ondan önce 20 gün jillian yapmıştım. Karnımın biraz toparlanması dışında değişim olmamıştı ki benim sorunum alt bedendi. 20 gün az yapmışsın diyebilirsiniz ama Jillianın 20 günde yaptığı değişimi callanetics 5 günde yaptı. 1 ayda kalçamdan 1 bedene kadar inceldim. Niye değişim olmuyor diyenlere tavsiye edebilirim. Bir inceleyin isterseniz.
ben 1.5 ay callanetics yaptım bendede tam tersi bi değişim olmadı bol bol sıkıldım yaparken
evet kıslar, asıl patronun biz olduğunu gösterelim yağ hücrelerimize... bu savaşı biz kazanacağız!!
iyi vermişsin canım spor da yapmışmıydın?
1 aydır callanetics yapıyorum. Ondan önce 20 gün jillian yapmıştım. Karnımın biraz toparlanması dışında değişim olmamıştı ki benim sorunum alt bedendi. 20 gün az yapmışsın diyebilirsiniz ama Jillianın 20 günde yaptığı değişimi callanetics 5 günde yaptı. 1 ayda kalçamdan 1 bedene kadar inceldim. Niye değişim olmuyor diyenlere tavsiye edebilirim. Bir inceleyin isterseniz.
Call'ı düzgün bir şekilde yaptığında gerçekten etkili.. Karın bölgesin değil ama bacaklar için kesinlikle öyle.. Bir ara yaptım hatta ezberimde hala hareketler ama sıkılıyorum ben yapamıyorum o yüzden..
Bugün 2/4 olacaktı ama malesef yapamayacağım üşüttüm zıplayacak halim yok.. =/ Ek egzersizleri yapıyorum ama Tibet ve Sopa çevirme yaptım tek Slim & six pack kaldı.. Artık Jillian yarını bekleyecek.. =/
Bana iştah kapatıcı bişey lazım ya.. Çok hasta olmadıktan sonra iştah hiç kapanmıyor benim.Ne yapsam ki hasta mı olsam ne etsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?