Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

movenius, eklediğin için teşekkür ederim. fotolara baktım.değişim müthiş hem de sporun ortalarında çekmişsin fotoları.başlamadan önce çekmiş olsan fark iyice abartılı olacaktı demek.
bu arada belin ne güzel incecik.sporla mı oldu yapı olarak mı öylesin.
benim gözlemlediğim kadarıyla çok sıkı ve fitsin.sadece simit denilen bölgede biraz kalmış.o da fazla dayanmaz bu azimle kısa sürede gider. azminin başarının devamını dilerim.süpersin...

e ne güzel o zaman biz 3 kişiyiz, serafettin,aysunay ve ben.. :))) Birlikte hareket edelim,aksatmadan tamamlayalım inşallah.. diyet te yapıyormusun kilon nasıl,eminim benden zayıfsındır..

tama canım hergün birbirimizi motive ederek devam edeceğiz inşallah istediğimiz fit vücuda sahip olacağız..
canım ben 165 boy 70 kiloyum 64-63 gibi bir kiloya razıyım kemikli olduğum için 65 in altındaki her kilo bana güzel oluyo..tabi sporla beraber..
60 olmayı da çok isterim ama bakalım..

level 1 kolay 2 zor diyoalr bakalım buna alışınca 2 de o kadar zorlanmayız sanırım..

bende şimdi gittim ölçülerimi aldım canım ileride pişman olurum dedim almadğıma..4.gün almş oldum ama olsun değişiklik yok zaten daha..
15 gün çok erken canımm...ama bakarz ozaman duruma ölçülerde değişiklik varsa çekeriz..değişiklik yoksa çekmeyiz..motivemiz düşmesin diye..

ama hareketler çok etkili bence değişiklik olacakkkkkk

belim yapıdan dolayı öyle sanırım anneme değil ama annaneme çekmişim :))) simit bölgeside ne kadar incelicek merak ediyorum ama arada jilliana bakıyorum onun da o kısım daha çıkıntılı sanırım bendede öyle bir yapı var ne kadar versemde o kısım geniş kalıcakmış gibi geliyor.

bu arada bana kızın dün akşam cips yedim bu sabahta nutella :26: vücut ne kadar yakarsa o kadar istiyor galiba dün cardio günümdü sporumu yapıp dışarı çıktım heralde 7 -8 km yürüdüm birçok yerde işim vardı dolmuşa falan binmek istemedim hazır önümde yürüyüş imkanı varken bu sabah bacaklarım tutulmuştu gerçi ben hep böyle dengesizliklerle bu hale geldim allah sonumu hayreylesin :18:

Bir de diyete başlayacaktım ha gittim güzelce yağlısından kaymaklı bir kusturma yedim sabah sabah.. (Kuymak gibi birşey)

165 boya 57-55 kilo ideal ama vücut tipide var tabii ki.. Dediğiniz gibi yağ oranı da var.. Kimisi etli oluyor kimisi yağlı (kas demiyorum =P)..
Benimde yapı iri 57 olsam iyi heralde hiç olmadı 55 olurum ama aşağısına düşersem güzel olmaz.. Kilo 57 olsun vücut sıkı olsun.. ^^

Arkadaşlar selülitleriniz var mı peki ?

Bu kızı da bile var selülit çok çok az da olsa :/

[video=youtube;7VlFR2brFKA]http://www.youtube.com/watch?v=7VlFR2brFKA&feature=relmfu[/video]

Son düzenleme:

Evet canım çok haklısın...
Jillian a başlayalı evet 15 gün oldu.Ama ondan 1 ay öncesinde de Leslie yaptım...Ve tam 1,5 aydır spor+diyet beraber yapıyorum...
Ve 45 gündür sadece 2 kg azalmış olmak ama fiziki açıdan hiç bir şeyin değişmemesi canımı çok sıkıyor...
Ama dediğin gibi belki gerçekten bir anda gider...Belki vücut "n'oluyor ya" diyordur...
Onlar inat ediyorsa ben de inat ediyorum işte...Zayıflayacağımmmm...

Zayıflayacağızzzzz....

Evet canım çok haklısın...
Jillian a başlayalı evet 15 gün oldu.Ama ondan 1 ay öncesinde de Leslie yaptım...Ve tam 1,5 aydır spor+diyet beraber yapıyorum...
Ve 45 gündür sadece 2 kg azalmış olmak ama fiziki açıdan hiç bir şeyin değişmemesi canımı çok sıkıyor...
Ama dediğin gibi belki gerçekten bir anda gider...Belki vücut "n'oluyor ya" diyordur...
Onlar inat ediyorsa ben de inat ediyorum işte...Zayıflayacağımmmm...

Zayıflayacağızzzzz....

Egotrik ve kartal mutlaka fark vardır ya..
Önce sonra fotoları çektiniz mi? Karşılaştırmalı daha iyi anlaşılır.
Eşler bizi her gün görüyorlar onlar farketmeyebilir ama uzun süre görmeyen biri mutlaka farkeder.
Yani ben daha 3 günde bile kollarımda çıkmaya başlayan kasları ve kalçamı sıktığımda sertleşen yerleri hissediyorum

kızlar bende düzenli beslenmeye bir türlü başlayamadım değişik diyetler yaptım bu yaşıma kadar ama hiç bir etkisini göremedim taki geçen bahar yaptığım protein diyetine kadar..gerçekten çok etkili hem tok kalıyosunuz hemde kilolarınız siz farketmeden gidiyor ama işte baya dikkat etmek gerekiyor..

yazın tüp bebek tedavimiz olacaktı ve kendimi tedavi başlayana kadar kilo vermem gerektiğine motive ettiğim için güzel kilo vermiştim..
ama şimdi kendimi bir türlü motive edip başlayamıyorum.
yinede öğleyinve akşamları karbonhidratı biraz kestim ama tam anlamıyla vazgeçemedim

geçen baharda uyguladığım diyet şöyle idi :kahvalt harici karbonhidrat alımını azaltıyor hatta kesiyorsunuz..protein ağırlıklı besleniyorsunuz(süt ürünleri ve et ürünleri serbest.)

ben 2 ayda tam 70 ten 63 kiloya kadar düşmüştüm..ama dikkat etmediğim için geri aldım (hormon ilaçları tedavi aşaması)

evet kıslar, asıl patronun biz olduğunu gösterelim yağ hücrelerimize... bu savaşı biz kazanacağız!!

iyi vermişsin canım spor da yapmışmıydın?

1 aydır callanetics yapıyorum. Ondan önce 20 gün jillian yapmıştım. Karnımın biraz toparlanması dışında değişim olmamıştı ki benim sorunum alt bedendi. 20 gün az yapmışsın diyebilirsiniz ama Jillianın 20 günde yaptığı değişimi callanetics 5 günde yaptı. 1 ayda kalçamdan 1 bedene kadar inceldim. Niye değişim olmuyor diyenlere tavsiye edebilirim. Bir inceleyin isterseniz.

spordan hemen sonra dışarı çıktım yürüdüm yine bi 8-9 km kadar. ah şu bel fıtığı yürürken kitlenmeme sebep olmasa ne güzel olucak

ben 1.5 ay callanetics yaptım bendede tam tersi bi değişim olmadı bol bol sıkıldım yaparken

ben 1.5 ay callanetics yaptım bendede tam tersi bi değişim olmadı bol bol sıkıldım yaparken

Evet video biraz sıkıcı. Ben de sıkılırım diye hareketleri kağıda yazıp öyle yapmıştım ilk zamanlar.
Kendini verip hareketlere odaklanamadıysan değişim olmamıştır. Yoksa işe yaramaması mümkün değil.

evet kıslar, asıl patronun biz olduğunu gösterelim yağ hücrelerimize... bu savaşı biz kazanacağız!!

iyi vermişsin canım spor da yapmışmıydın?

yani yaptım ama düzenli değildi canm bazen yürüdüm bazen lesli yaptım bazen de hiç bişey yapmadm..

Call'ı düzgün bir şekilde yaptığında gerçekten etkili.. Karın bölgesin değil ama bacaklar için kesinlikle öyle.. Bir ara yaptım hatta ezberimde hala hareketler ama sıkılıyorum ben yapamıyorum o yüzden..

Bugün 2/4 olacaktı ama malesef yapamayacağım üşüttüm zıplayacak halim yok.. =/ Ek egzersizleri yapıyorum ama Tibet ve Sopa çevirme yaptım tek Slim & six pack kaldı.. Artık Jillian yarını bekleyecek.. =/

Bana iştah kapatıcı bişey lazım ya.. Çok hasta olmadıktan sonra iştah hiç kapanmıyor benim. Ne yapsam ki hasta mı olsam ne etsem..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun...Her şeyden önemlisi sağlık...Yarın yaparsın artık...
İştah konusunda ben de seninle hemfikirim...Aslında her şeyin sorumlusu o...O olmasa kilo derdimiz de olmayacak...

Gerçekten işe yarar bir yöntem bulunsa iştahla ilgili süper olur valla...
Bilim adamlarına sesleniyorum...
Biriniz de "iştah kapatma yöntemleri" diye bir araştırma yapın yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…