- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.941
Call'ı düzgün bir şekilde yaptığında gerçekten etkili.. Karın bölgesin değil ama bacaklar için kesinlikle öyle.. Bir ara yaptım hatta ezberimde hala hareketler ama sıkılıyorum ben yapamıyorum o yüzden..
Bugün 2/4 olacaktı ama malesef yapamayacağım üşüttüm zıplayacak halim yok.. =/ Ek egzersizleri yapıyorum ama Tibet ve Sopa çevirme yaptım tek Slim & six pack kaldı.. Artık Jillian yarını bekleyecek.. =/
Bana iştah kapatıcı bişey lazım ya.. Çok hasta olmadıktan sonra iştah hiç kapanmıyor benim.Ne yapsam ki hasta mı olsam ne etsem..
benimde 2/6 olacaktı ama yorgunluktan gözlerim kapanmak üzere yapamayacağım bugün...diğer ek yaptığın egzersizler hangi bölge için öğrenebilirmiyim,benim en büyük sorunum kocaman bir mide ve göbek((......ah o iştah yokmu o iştah ne geliyorsa başımıza ondan geliyor zaten...ama bayadır dikkat ettiğim halde az yememe rağmen kilo gitmiyor bu sefer yemek hayalleri görüyorum :)) zayıflamaya başlasam daha çok motive olacağım şimdilik sabretmeye devam....
Level 1/4 bittive ben de bittim .
Biraz dinleneyim 200 tane sopa çevirme yapacağım .
Arkadaşlar benim üst bacak biraz kaslandı sanki :) iç bacaklarım lop lop halen .öghhhhhh.
Bacaklarımın böyle incecik olmasını çok isterdim
Bir de Jillian 6 gün yapıp 1 gün kas dinlenmesi yapılacak diyor yazıyordu geçmiş sayfalarda siz mola verdiniz mi hiç?
benimde 1 4 bitti..zorlanıyorum hala özellikle şınavda..
benimde göbek bölgem birz toplndı vede sertleşti gibi hissediyorum:44:
inşallah olur canım..bideki bu azime ne dayanır..
Geçmiş olsun...Her şeyden önemlisi sağlık...Yarın yaparsın artık...
İştah konusunda ben de seninle hemfikirim...Aslında her şeyin sorumlusu o...O olmasa kilo derdimiz de olmayacak..
Gerçekten işe yarar bir yöntem bulunsa iştahla ilgili süper olur valla...
Bilim adamlarına sesleniyorum...
Biriniz de "iştah kapatma yöntemleri" diye bir araştırma yapın yaaaa
az önce bitirdim level 1 4 ü...
tembelim anacım yapmak ne zor geliyo ama zorda olsa yaptımiçim rahatladı
bugün daha az zorlandım..ama şınavlarda genede zorlanıyorum hepsini yapamıyorum.
Demiştim ama cevap veren olmadı.. =/
Şınavın hepsini çekmiyordm ben ya..
ben hiç ara vermeden yapmıştım 30 gün boyunca :)
Eski yazilanlari takip edemiyorum belki yazildi ama ben sorayim yeniden 30gun sonrasinda ne gibi degisiklik oldu kilo olarak ta gitti mi
Julli fıstıkları ben de birazdan 1/5 yapacağım .
ben de ben de :))
miss guard ben de ara vermeyi düşünmüyorum, geçen sefer başladığımda da bigün ara vermem gerektiğini bilmiyordum ama bazen yapamadığım oluyordu, o zaman ertesi gün hem sabah hem akşam de yapıyodum yapamadığımın yerine :))) bence planlı ara vermeyin bakarsınız bigün yapamadığınız olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?