- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.881
O zaman senin kemik yapın ince.. yani kilo olarak görünüyorsa öyledir heralde.. Benim yapım iridir o yüzden 55 falan olsam kemiklerim daha çok çıkar sanırım.. =/
Bu arada 2/2 yapılmış bulunmaktadır.. ^^
1.level'de daha çok bacaklarım ağrımıştı bu levelde karın kaslarım önden yandan falan daha çok kasıldılar.. Bakalım sonuç ne olacak..
Bir de gülmeyinde bu ilk 2 günü 200ml'lik maden suyu şişeleriyle yaptım.. yapmak zorunda kaldım.. ^^"
Gece gece yine canım sıkıldı...
Aynaya bakıyorum hiç bir değişiklik yok...
Eskiye göre gerçekten yediklerime de dikkat ediyorum..
Spor yapmaya başlayalı 40 günü geçti ama fiziki görüntümde hiç bir değişikliğin olmaması beni çok üzüyor...
Acaba nerede yanlış yapıyorum diye devamlı düşünüp nette araştırıyorum...Yaptığım şeylerle artık kilo vermem gerekiyor ama tartıda tık yok..
Hadi tartıya da geçtim, fiziken bir değişiklik olmaz mı ya
Çok bunaldım çokkk
O zaman senin kemik yapın ince.. yani kilo olarak görünüyorsa öyledir heralde.. Benim yapım iridir o yüzden 55 falan olsam kemiklerim daha çok çıkar sanırım.. =/
Bu arada 2/2 yapılmış bulunmaktadır.. ^^
1.level'de daha çok bacaklarım ağrımıştı bu levelde karın kaslarım önden yandan falan daha çok kasıldılar.. Bakalım sonuç ne olacak..
Bir de gülmeyinde bu ilk 2 günü 200ml'lik maden suyu şişeleriyle yaptım.. yapmak zorunda kaldım.. ^^"
şerocum, 4.- 5.günde bişin kalmicak, az daha sık dişini
sonra, spora kısa aralar versen bile hiç bi zaman bu kadar şiddetli tutulmayacaksın
desteğin için sağol ogl cum.Sanırım en zor fazdan geçiyorum sonrası daha kolay olacak.
Gece gece yine canım sıkıldı...
Aynaya bakıyorum hiç bir değişiklik yok...
Eskiye göre gerçekten yediklerime de dikkat ediyorum..
Spor yapmaya başlayalı 40 günü geçti ama fiziki görüntümde hiç bir değişikliğin olmaması beni çok üzüyor...
Acaba nerede yanlış yapıyorum diye devamlı düşünüp nette araştırıyorum...Yaptığım şeylerle artık kilo vermem gerekiyor ama tartıda tık yok..
Hadi tartıya da geçtim, fiziken bir değişiklik olmaz mı ya
Çok bunaldım çokkk
missguardcım, insanity topiğinde, "insanity'e zor demeyin kızlar, insanity kolay" gibilerinden yazılarını okumuştum da şaşırmıştım. Nooldu 200ml'e düşmüsünBen hiç spor geçmişi olmadan 1,5kg'luklarla tamamlamıştım shredi. Ve Mayıs sonundan beri neredeyse kesintisiz spor yapan biri olarak cesaret edemiyorum insanity'e. Birincisi, gece geç saatte o kadar kardiyoyu ben kaldıramam, ikincisi; alt kat komşum o gürültüyü kaldıramaz. Üçüncüsü de, ikinci ayın programında 70dk lık kardiyolar var, onu da benim bünye kaldıramaz. Adam bile adını insanity koymuş..Çılgınlık işte !
Günaydın kızlar,
Üst bacaklarımın ön kısmındaki ağrılar yürürken dayanılmaz hale geliyorlar. İster istemez yürüyüşüm etkileniyor.
Bu ağrılar ne zaman biticek ya
Ben 2 şer kg luk iki dambıl kullanıyorum.Büyük marketlerin spor reyonlarında bulabilirsin. Bacak ağrısı en kötüsü ya umarım geçer:26:
Level 2/5 bitti...
Hiç kilo veremedim diyordum ya...Eşimde programı yaparken beni izledi bu sabah...
"Verememen çok normal bunlar 30 dk yapıyorsa sen max 15-20 dk yapıyorsun ve hareketlerin hakkını veremiyorsun" dedi.
"Kilo vermiyorsun ama almıyorsun da bu yüzden senin buna ek olarak daha uzun süreli bir spor yapman lazım, yürüyüş gibi" dedi.
Tabi ben dumur oldum bu yoruma..Tabi ki her kesin bünyesi farklı...Ama herkesin yorumlarından çok heveslenmiştim ya..
İlk 1 ay Leslie ile 3 mil yapmıştım ve anca 2 kg vermiştim...Sanırım eşim haklı...Jillian a ek olarak daha iyi düzenlenmiş bir diyet ve en az 4-5 km lik bir yürüyüş eklemeliyim...
Çok zor bu iş çok zor...Hele sabırlı olmak daha da zor...
aynen öyle, sonrası hem zevkli hem kolay olacak..
bu arada nerde bizim moveniusumuz yaw? albüm için foto mu çekiyosun yoksa
nerde diye sorunca, günlerdir aklımda. bir de kayramız vardı bizim...o da jillianı hakkını vererek yapmış bi arkadaşımızdı, insanity'nin altında ezildi
Kayra gel beraber ripped yapalım, ısınma ve soğumalarla 30dkcık sürüyo, inan hiç sıkıcı değil.
bırak shaunT'yi kürkçü dükkanına geri dönnnnn
muhabbete gel hiç olmazsa, özledim esprilerini
biri banamı seslendi
evet Kayra nerelerdesin lütfen buraya uğra bize daha fazla incelmeyin kilo vermeyin diye kız sen öyle yapınca daha bi motive oluyorum
aynen öyle, sonrası hem zevkli hem kolay olacak..
bu arada nerde bizim moveniusumuz yaw? albüm için foto mu çekiyosun yoksa
nerde diye sorunca, günlerdir aklımda. bir de kayramız vardı bizim...o da jillianı hakkını vererek yapmış bi arkadaşımızdı, insanity'nin altında ezildi
Kayra gel beraber ripped yapalım, ısınma ve soğumalarla 30dkcık sürüyo, inan hiç sıkıcı değil.
bırak shaunT'yi kürkçü dükkanına geri dönnnnn
muhabbete gel hiç olmazsa, özledim esprilerini
biri banamı seslendi
evet Kayra nerelerdesin lütfen buraya uğra bize daha fazla incelmeyin kilo vermeyin diye kız sen öyle yapınca daha bi motive oluyorum
merhaba kızlarrr anck oturabildim...
şimdi açyorum level 1/3 yapacağm..
valla kalkmak zoruma gidiyo ama yapacğm
haydi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?