- 21 Ekim 2012
- 359
- 67
- 118
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.001
Birde kızlar birşey soracağım.
Benim gibi spora başladıktan sonra iştahı açılan, normalde canı istemediği zamanlarda bile canı tatlı çeken oldu mu aranızda.
Benim hep iştahım olduğu için spor öncesi veya sonrası nasıl bir fark var anlamış değilim...
Ama spor enerji harcattığı için yemenin artması normalmiş...Bununla ilgili bilgiler okumuştum...
Tatlı da en çabuk kana karışan maddeyi yani şekeri ihtiva ettiği için canının onun çekmesi normal...Beynin bunu biliyor çünkü...
Tatlı yerine kayısı incir gibi kuru meyveler tavsiye ederim...1-2 tane yiyip bol su iç...Belki tatlı ihtiyacına iyi gelir...
Yani önerilen bunlar canım, kilo almamak ve zayıflamak isteyenler için ...
Benimde hep iştahım olduğu için birşey diyemeyeceğim ama Egotrik de dediği gibi şimdi gündelik halinden daha çok kalori yaktığın için daha çok beslenmeye ihtiyaç duyuyorsundur..
Kuru kayısı öneriyorum.Bağırsaklar içinde iyi..
Çok fazla isteğin varsa hafif tatlılar meyve vs.. de yiyebilirsin.. ^^
Yanımda her zaman kuru incir vs taşıyorum yiyorum da akşamları tozutuyorum. Dün akşam mesela akşam bişi yemicem dedim ama evde halley vardı onlu paket ondan iki tane yedim yok kesmedi bi dilim de kazandibi yedim.ee şekerli şeyler yiyince daha beter kazınır midem zaten hoop bi kase de yayla çorba yedim sonra da gidip spor yaptım iş mi yani bu :18:
Gerçekten kendime hakim olmam çok zor oluyor.
Benim bir an önce protein agırlıklı beslenmeye başlamam lazım.
Haftaya pazartesi başlıyorum başka türlü tok hissedemiyorum kendimi.
Aynı sorun bende de var canım..Ama hatamız şu ki; gün içinde az yemeye çalışıyoruz sonra akşama tozutuyoruz...
Sabah ve öğlen proteinden zengin,akşamları ise salata ya da 1 kepçe çorbayla yetinmeliyiz...
Egotrik sen ev hanımısın sanırım hep erkenden yapıyorsun rutinini ne güzel..
Bu arada aysun, maritsa, mahzen kader arkadaşlarım nerelerdesiniz devam dimi çalışmaya?
Bu arada aysun, maritsa, mahzen kader arkadaşlarım nerelerdesiniz devam dimi çalışmaya?
Devam canım ama bende ani beşlayan diz ağrısı yüzünden çok istememe rağmen yapamadım.yerine slim&sixpack yaptım.bugün yapabilecekmiyim bilmiyorum.inşallah yapıcam ama çok zorlar da daha beter olurmuyum diye de korkuyorum.bakıcam artık..
bugun 1/8 oldu ilk once leslie ile 1mil yuruyorum sonra jilliani yapiyorum shred 2 ye goz attim da korktum yaw zaten komsular cocuklardan sikayetci bir de benim ziplamalarim eklenecek :) ne yapalim katlansinlar azcik.. Benim basen sorunum var pek iyi gelmiyor gibi gobek biraz toplandi ona da sukur..
Her geçen gün daha da zorlanarak yapıyorum
1/8 de tamamdır şükür.
Bugün eve gelir gelmez başladım hemen yapmaya saat sekiz gibi işim bitmişti çok daha iyi oluyo böle erken yapınca.
Biraz dizi izleyeyim pc den sonra yatacağım.Akşam yemeğinde tozutmamayı başardım.Spordan ve duşumdan sonra protein shake'imi içtim ardından bir kase yogurt yedim. Bir çatalda kazandibi yedim eşimin tabağından ama onu dünki cozutmanın yanında cozutmadan saymıyorum bile, zira masum kalıyor :)
Herkese iyi geceler.
1/1 başlamış bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?