- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.981
İnşallah canım..
insan başlayınca bırakası gelmiyor orda yapma imkanın yok mu?
Maalesef yok canım öyle bir imkanım.
Movenius ne dersin 4 gün ara versem :26::26:
vermemeni tavsiye ederim ama mecbursan verebilirsin bende mecburiyetten 3 gün ara vermiştim 6w6p yaparken. boğazına dikkat eddersen soorun olmaz bence ha birde yürüme imkanın varsa yürürsün bol bol
bugun dizimin agrisi artti
bir kac ay once yine level 2de dizlerimde agri olmustu
simdi biraz daha fazla o zamana bakarak
ne yapsam bugun yapmasammi?
level 3de squat varmi
hemen ona gecsem olmaz dimi?
bugun dizimin agrisi artti
bir kac ay once yine level 2de dizlerimde agri olmustu
simdi biraz daha fazla o zamana bakarak
ne yapsam bugun yapmasammi?
level 3de squat varmi
hemen ona gecsem olmaz dimi?
movenius bende body revulotionı indirdim. 1 ayda değişim oldu mu sende. birde insanityden daha mı az yorucu ne dersin?
missdance merhaba.bende body revolutionu indirdim ama açılmadı sitenin verdiği şifre yanlış çıktı.iki farklı siteden indirdim aynı şey oldu.sen hangi siteden indirdin linkini yazabilir misin?
missdance merhaba.bende body revolutionu indirdim ama açılmadı sitenin verdiği şifre yanlış çıktı.iki farklı siteden indirdim aynı şey oldu.sen hangi siteden indirdin linkini yazabilir misin?
ben torrentten indirdim. kat.ph diye yabancı bir torrent sitesi
İftar ettim yeni yemek yediğimden az durayım sonra spor yapacağım..
Dizinizde ağrı varsa birgün ara verin bence zorlamayın.. Sonraki gün yine devam edersiniz.. Bu sefer zorlamadan yaparsınız sarışın kızın yaptıkları gibi..
Ara vereceksen movenius'un dediği gibi yrüyüş yapabilirsin.. Boğaz tutma konusu zor olabilir annenin yanına gitmişken güzel güzel yemekler yapar o sana şimdi..Slim & Six Pack yapabilirsin ama yatarak yapıldığından hem ses yapmaz hem 10dk hemen bitirirsin.
İftar ettim yeni yemek yediğimden az durayım sonra spor yapacağım..
Dizinizde ağrı varsa birgün ara verin bence zorlamayın.. Sonraki gün yine devam edersiniz.. Bu sefer zorlamadan yaparsınız sarışın kızın yaptıkları gibi..
Ara vereceksen movenius'un dediği gibi yrüyüş yapabilirsin.. Boğaz tutma konusu zor olabilir annenin yanına gitmişken güzel güzel yemekler yapar o sana şimdi..Slim & Six Pack yapabilirsin ama yatarak yapıldığından hem ses yapmaz hem 10dk hemen bitirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?