- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.061
ben 8. dakikadan sonraki kardiyo hareketlerini tam yapamıyorum henüz, o yüzden uzatıcam biraz,sanırım birini çok kolay yapar duruma gelmeden diğer levele geçmemek lazım, sen istersen 10 gün de yapabilirsin zorlanmıyorsan.
ben 8. dakikadan sonraki kardiyo hareketlerini tam yapamıyorum henüz, o yüzden uzatıcam biraz,sanırım birini çok kolay yapar duruma gelmeden diğer levele geçmemek lazım, sen istersen 10 gün de yapabilirsin zorlanmıyorsan.
Bende ara vererek yapıyorum level 1 i.Hala.Dayanamıyorumkalbimm çılgın gibi atıyor.
Bugün 2/9 yapıldı..Yarın umarım 2 leveli bitireceğim...
Aslında dün yapsaydım bugün level 2 i bitiyordu...Ama uyku tatlı geldi ve ufaklık uyurken bende uyudum ve daha sonra da yapasım gelmedi...
Gün geçtikçe ben arıza çıkarır oldum...Bu yüzden spordan bıkmamak için fazla aşırıya kaçmamak gerek diye düşünüyorum...
Bu arada ben de 76 kiloyumYalnız olmamak ne güzel
evet canım aynen.. az da olsak yalnız değilmişiz..
30 günde 10 kilo verdiren bir program var mı ? Öyle bir program yok canım eger böyle birşey deniyorsa emin ol külliyen yalan.
30 günde 10 kilo yağdan vermek bence morbid obez filan isen mümkün olabilir ama oda çok ama çok zordur.
killer abs linkini yanlış vermişim :) buradan indirmişim
Jillian Michaels - Killer Abs (2012) DVDRip - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop
l.carnitin konusu tartışılmış bende kullanmış birisi olarak fikrimi yazayım..... ben 30 day shredı yaparken kullandım...değişiklik süperdi... insantıy yaparken kullansaydım diyede bir pişmanlık yaşadım..cünkü shredda kardiyo az.. insanıty le deneseydim kimbilir nolurdu....enerji verdiği icinde belki cabuk bıkmaz insanty e devam ederdim...karnitin bir ilac değil sporcu ek besini.. spor salonlarında kulanılıyor... insana enerji veriyor enerji ile sporu daha kolay ve uzun süreli yapıyorsunuz... dolayısıyla yağ yakımı hızlanıyor..kardiyo zaten yağ yakan bir spordur... karnitinle desteklenince iki katına cıkıyor.... iyi markaları kullanmak önemli daha etkililer cünkü...iyi markalarda biraz pahalı..paraya kıydığım zaman alıp tekrar deneyeceğim.... ayrıca kalp doktorları hastalarına öneriyor... bazı diyetisyenlerde öyle...
aynı şekilde protein destekleride (whey)yağ yakımını hızlandırır kilo vermeyi kolaylaştırır... size protein desteği alın demiyorum ama spor öncesi ndeki öğününüzü protein ağırlıklı yapabilirsiniz... mesela haşlanmış yumurta ve portakal suyu ile yapılan bir kahvaltıdan sonra spor mükemmel olur... spor yaparken vücutta önce aldığınız karbonhidratlar yakılır sonra yağ yakılır..eğer karbonhidrat almazsanız yani ekmek yemezseniz vücut aldığınız proteinin desteği ile ilk olarak vücuttaki yağları yakar.... spor esnasında su yerine 2 maden suyuna 1 limon sıkıp 1 cay kaşığı şeker ve biraz tuz atarsanız hem enerji alır hemde kramplardan kurtulursunuz
movenius indirdim... deneyeceğim ogltkn nerde yaaaa....
iş,güç,yemek derken vakit geçti...Ama halen işler bitmedi...
Bugün level2/10 olacak inşallah...Bitsin artık level2 yahu...Süründü,süründürdü...
İşleri bitireyim level 2 yi de bitireceğim hayırlısıyla...
Kızlar nerelerdesiniz:26:
Hay maşallah Level 2yide bitiriyorsun valla helal olsun istikrarına :) Ben level1 bitiyor az kaldı diye seviniyorum bir taraftan korkuyorum level 2 daha zor diye. Sıkılaştığımı hisseder gibiyim ama cm olarak küçülme yok. Sende durumlar ne alemde level2 görünce merak ettim :26:
Arkadaslar benim yaklasik 13 kg kadar fazlam var.8 gun once diyete ve reformer pilatese basladim.sadece 1.2 kg verebildim .su an 70 kg im.boyum 1.75. Ozellikle ust bacak ve yan karin yaglarim (simitlerim ) cok fazla.jilian 30 ds dvd sini aldim ama baslamadim.sizce benim acilen kg vermem icin( canima tak etti cunku) jilian mi etkili olur insanity mi yada baska onerileriniz olurmu? Burada cok deneyimli arkadaslarimiz var o yuzden bana yardimci olursaniz coooooook sevinirim .en fazla kardiyo iceren sizce hangisi? Baska onerileriniz olurmu.simdiden cok tesekkur ederim...
Ben de ne cm olarak ne de gram olarak bir değişiklik yok...
Jillian a başladığımdan beri bir türlü diyette yapamadım, programı destekleyecek...
Sonuç olarak herhangi bir değişiklik yok...
Ama beni baz alma çünkü benim min.15-max.20 kilo fazlam var...Bunun da etkisi olabilir...
Eldeki veriler ışığında da 20 günde programdan mucize beklememeliyim diye düşünüyorum...
Daha önce yapanların çok iyi sonuçlar aldığını okudum forumda...:13:
Senin de kilo fazlan çok değilse veya iyi bir beslenme programıyla desteklersen çok iyi bir sonuç alabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?