- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.081
jillian da olsa insanıty de diyetsiz kilo vermen cok zor... jillianda 3-4 kilo vermiş gibi sıkılaşırsın...insanııty de bu biraz daha fazla olur...ama insanıty insan üstü bir spor dayanabilirmisin bilmem... jilliana bile dayanamayıp bırakan cok oldu... spor gecmişi olmayan birinin yapması zor ve sakatlanma ihtimalin bile var... insanıty de 700-800 kalori harcıyorsun cok sıkı bir diyetede gerek olmayabilir... ekmeği kessen yeter...
Cevabin icin cok tesekkur ederim kayra.spor gecmisim var aslinda hala da hem diyet hem pilatese devam ediyorum.ayrica l carnitin ve cla ile desteklemeyi dusunuyorum diyetimi .ama hangisi daha fazla kardiyo iceriyor tam anlayamadim 30 ds mi insanitymi?o yuzden sizlere danismak istedim.aslinda sikilasmaktan once kg vermek amacim
Dün yapacağım dedim ama yapamadım maalesef...
Neyse şimdi bitirdim level 2/10 u çok şükür...
Duşa gireyim hemen...Misafirliğe gideceğiz...
Yarın ales var...Bakalım sınav sonrasında canım level 3 e başlamayı isteyecek mi?:18:
Yarın ola hayrola...
Nasıl gidiyor arkadaşlar :) tam gaz devam değil mi ?
Ben dün yapamadım ama bugün yapacağım Julliyi
Dün yapacağım dedim ama yapamadım maalesef...
Neyse şimdi bitirdim level 2/10 u çok şükür...
Duşa gireyim hemen...Misafirliğe gideceğiz...
Yarın ales var...Bakalım sınav sonrasında canım level 3 e başlamayı isteyecek mi?:18:
Yarın ola hayrola...
supersiniz arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum..ben yapamadim bugun misafirim vardi bebegim dis cikariyor gece uyuyamadik gucsuzdum yapmadim iste..deneyilimdi arkadaslar sonuc alanlar lutfen nasil yaptiklarini soylesinler hic degisme goremiyorum ben tatliyi cok yiyorum ya diyet te yapamiyorum bosa mi gidicek yaptiklarimiz
supersiniz arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum..ben yapamadim bugun misafirim vardi bebegim dis cikariyor gece uyuyamadik gucsuzdum yapmadim iste..deneyilimdi arkadaslar sonuc alanlar lutfen nasil yaptiklarini soylesinler hic degisme goremiyorum ben tatliyi cok yiyorum ya diyet te yapamiyorum bosa mi gidicek yaptiklarimiz
Çok üşeniyorum bugün nedense
Neredesiniz hanımlar? Bugün yapan yok mu?
~3.levele geçmeden ölçülerimi aldım sadece 1'er cm incelme olmuş kalça haricinde orada yok.. Önceki ölçülerimi de mazeretliyken almıştım belki de onun şişi inmiş gibi birşeyde olabilir.. =/ Geri sayıma girdiğim için bırakmayacağım ama 10 günde 4-5cm gibi bir fark olacağını da düşünmüyorum..
Sınavdan geldim...:126:Fena değildi ama hızlanmam gerekiyorçok yavaşım...
Geldikten sonra da ortalık toparla, yemek yap:104:, yedir içir, tekrar topla derken saat oldu 22...
Yorgunum, daha çamaşır katlayacağım...:92:
Bugün de ara verdim yani...Yarın level 3 e merhaba... (İnşallah :106:)
3/1 bitti.. kaldı 9..
Cardio 3'te zıplama hareketi var komşular gelecek 9 günde..
Hiç isteyerek yapmadım bugün ama sonuç alamayınca.. Neyse annemin dediği gibi* umuyorum ve devam ediyorum.
*Dıştan birşey görünmese de içerdeki kasları çalıştırıyordur o.
-Umarım böyledir ve sonradan sonuç verir.. =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?