- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.281
19 günde mucize bekleme :) kiminde çabuk etki ediyor kiminde etmiyor. ben 5 aydır yapıyorum ama anca 8 kilo verdim :)))) başkası yapsaydı belki 15 kilo verirdi. unutmaki 19 günde almadın kiloları yada kilon normalse vücut 19 günde yayılmadı. benim totom bacaklarım hala istediğim gibi değil yağlar var bakınca görebiliyorum. şu sıralar vücudum direniyor kırılma noktasımıdır nedir 1.5 aydır body revolution yapıyorum sadece 1 kilo fark etti ama pes etmiyorum. sporda sabır çok önemli
ben diyetime dikkat ediyorum çok şükür inşallah hep böyle gider, bi de kalıcı alışkanlık kazanmak ve sonuç almak için 21 gün geçmesini beklemek gerekiyor sanırım.. Bilinçaltı 21 günden sonra pes ediyormuş. benim de 20.günüm yarın için umutluyum açıkçası :))Kilo aldığını düşünen arkadaşlar bence eğer diyetlerine dikkat ediyorlarsa üzülmesinler.
Muhtemelen kaslanıyorlardır.
Birde bence haftada bir tartılalım, ben tartı günlerimi cuma yada cumartesi yaptım.
selam herkese..nasilsiniz kizlar..
Benim bugun 2/9 gunum pek degisiklik yok o yuzden yediklerime dikkat ederek 2/12 yapmayi dusunuyorum..maalesef ne tartida ne mezurada oynama yok esim bile degisen birsey yok neden zorluyorsun kendini dedi
Cok azimlisin tebrik ederim..kac kilodan kaca indin..dogru soyluyorsun iki dogum sonrasi olusan ve alinan kilolar bunlar 19 gunde yok olmasi mumkun degil iste insanoglu sabirsiziz:))
torrent in ne olduğunu bilsem oğluma söylerim pc canavarı o indirir
Şanslılar işte.Benimki iş güç öglen yemeklerini atlamış nasıl kilo verdi inanılmaz. Keşke boğazına daha çok sahip çıkabilse.Gerçekten bana göre çabuk kilo veriyor.erkeklerde nasıl bir sistem var anlamıyorum :) 2 gün yemeseler 5 kilo veriyolar
Ben de 76 dan 65 lere çok kolay indim kilolu iken kilo vermek gerçekten normal kilolara inip incelmekten çok daha kolaykilo çok oluncca sonuç daha çabuk oluyor. ben 81 kilodan 74 e bissürü şey yaparak indim. 74 kiloda jillianla tanıştım mayıs yada hazirandı galiba şimdi 66 kiloyum. göbeğinde 20 cm incelme yaşamış bi insanım :)))
kilo çok oluncca sonuç daha çabuk oluyor. ben 81 kilodan 74 e bissürü şey yaparak indim. 74 kiloda jillianla tanıştım mayıs yada hazirandı galiba şimdi 66 kiloyum. göbeğinde 20 cm incelme yaşamış bi insanım :)))
Allah' immm 20 cm miiii
Dogum oncesi ve sonrasindaki gobek olculeri gibi resmen
Sendeki degisimi hayal bile edemiyorum
kilo çok oluncca sonuç daha çabuk oluyor. ben 81 kilodan 74 e bissürü şey yaparak indim. 74 kiloda jillianla tanıştım mayıs yada hazirandı galiba şimdi 66 kiloyum. göbeğinde 20 cm incelme yaşamış bi insanım :)))
süpersin ya movenius, tebrik ederim gerçekten süper değişim, sen bizim motivasyon kaynağımız ol.Sakıncası yoksa yaş ve boyunu da öğrenebilir miyiz? başlangıç kilolarımız benziyor ama bmi farkı vardır kesin aramızda..
çok teşekkür ederim 3 level mi var 30 gün boyunca yani 10 günde 1 level mi atlamış olacağım ve bir de günde kaç dk yapmam gerekiyor?
3 gün bittikten sonra direk 2 güne indirmeyelim 2 hafta 3-4 kere yapalım sonraki haftalar 2 gün.. daha sonra bir gün bile o etkiyi toplamaya yeter diye düşünüyorum vücut alışıyor çünkü..
Ki ben zaten istediğim sonuca tam varmadım -ölçüleri alayım 4 gün sonra ama- Ripped in 30 ile devam edeceğim bir hafta moladan sonra.. ^^
Bir de o şekilde eriyecek bir kasımız oluşmadı zaten merak etmeyin o kadar..
Kiloya çok takmayın ya Natalie gibi olayım isterse kilom 65 olsun falan hesabı..Siz kilodaki yağı kasa çevirip incelmeye bakın.. Tabii kaslanacağım diye de bütün kiloyu kasa çevirmeyelim o zaman kaskatı kesiliriz iri ama kaslı falan.. Kolay olmuyor ya öyle kas hemen..
Gündelik hayatta spor alışkanlığı olmayınca metobolizma normal düzeyde çalışıyor. Spora başlayınca o da hızlanıyor bu yüzden çabuk eritiyor ve iştah açıyor. Bu yüzden daha çok dikkat edersek kilo almayız.
-Mesela: İnşaat işçilerinin ya da onlara benzer ağır işlerde çalışanların bizden çok yemeye ihtiyaç duyması gibi-
erkeklerde nasıl bir sistem var anlamıyorum :) 2 gün yemeseler 5 kilo veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?