Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu arada 2/7 yaptım ama maalesef mutlu ve huzurlu değilim ( çünkü akşam yemeğini abarttığım gibi üzerine de abur cubur yedim 20 gündür ilk kez.., çok şişkinim, çok pişmanım, huzursuzum.. daha regl öncesi döneme de girmedim oysa, anlıycanız hafifletici hiç sebebim yok (((

Üzme kendini canım, arada olur böyle.Onca zamandır kaçamaksız gitmişsin,spor insanı böyle yapıyor işte iyi bişi ama iştah açıyor meret.
Bende aç kurtlar gibiyim bi kaç gündür.
İşin kötüsü bu akşam 2/8 i yapacaktım ama eve geç geldim, banyo vs anca yetişir artık. Napalım tümüyle bırakmıyoruz ya
Hem böylece bana yetişmiş oluyorsun
Artık beraber yaparız.
Sen maşallah aksatmıyorsun ama işim icabı haftaiçi aksayabiliyo benim:26:

Korkmayın ya 30DS öyle zor değil..

3/8 bitti.. kaldı 2.. bizimki bitiyorda benim arkadaşlar nerede yahu.. Hiç ortalıkta yoksunuz.. Siz ne yaptınız sonuçlarını ne?

2/7.. Bu leveli değil 15-20, 50 yapsam yine başım döner. Anita gibi yapmama rağmen felaket süründüyor beni. Natali gibi yapsam bayılıp kalacağım herhalde.. Sırf bu yüzden yapmaya korkuyorum valla.

Ayrıca bugün bir değişiklik daha farkettim kendimde.. Omuzlarım

kaslanıyorlar.. Çok kaslanmasın istemem.. aslında işe yaradığının bir göstergesi ama şahsen Jillian gibi olmak istemiyorum ben. Dambılları almadan yapsam kollar sıkılaşmaz böyle de omuzlarım kaslanacak..

30 ds de omuzlar kaslanıyo diyosan body revolutionu hiç tavsiye etmem dün gece omuzlarımın acısından kaç kere uyandım

Bende sizin gibi düşünüyorum.
Omuzlarım genislesin istemem biraz kollarım toparlansın ama o kadar.
Yarım lt su siseleriyle yola çıktım 2 ye geçince 1 lt lere geçtim.
Ama baktım kollarım genisliyor tekrar yarımlıklardan medet ummaya basladım:)

Üstelik boyum jillian kadarcık allahtan belim ince ordan yırtıyorm.
Ama birde davlumbaz popom varki sormayın şimdi iyice kalktı 98 çıkıyor ölçülerde
Eşim diyor ne istiyorsun Jennifer Lopez gibisin işte her kadın öyle olmak ister
Anlaşılan o memnun ama ben sevmiyorum bu durumda kendimi

Bu arada belirtmeyi unuttum, 2/5 i yaptım bugün ve tartıda 2 kilo fazla çekiyorum
55 ken 57 oldum((

birazdan level 1 de 3. günü yapıcam baldırlarımın acısından nası yapıcam bilmiyorum ama yapıcam :)

Allah kolaylık versin bende akşama yapıcam..benimde aynı 1de 3 günüm ...senide sadece acımı var ? ben bittim, otuduğum yerden kalkmak istemiyorum...ne vardı yesek yesek ama incecik fit olsak...

movenius,
jelesec,

bakın birbirinize birzamanlar yazdığınız mesajlar :) aynı zamanda başlamışsınız. Bir arkadaş, taa ilk foto koyduğum mesajımı beğen yapmış da ona bakarken bunu gördüm, size biraz nostalji olsun dedim

Bende böyle olmak istiyorum göbeciğimde yağ yerine baklava istiyorummmm

bende istiyorum ben de

benim de en beğendiğim vücut natalie'ninki. Tam kum saati formunda. İnce bel, uzun düzgün bacaklar...Keşke benim de vücut tipim onunkine benzese. Dün de yazmıştınız ya, ne kadar spor da yapsak, belli bir vücut yapımız var. Ve yağlanmaya yatkın bir bölgemiz. Kimimizin bel+karın, kimimizin basen-bacak kısmı..Sporla en azından olması gerekene en yakın hale getirebiliyoruz.

yaşa sana yetiştim, sen de boşver haftada bir gün ara verme öneriliyo zaten ona say.. Ben küçük şehirde yaşamanın avantajını yaşıyorum ev işe 10 dakika, işten çıktığım gibi eve, eve geldiğim gibi de spora başlıyorum, akşam yemeğini yiyecek takatim kalmıyor aslında, önce yemeyim diyorum , sonra hakettiğimi düşünüyorum, bi başlıyorum ki durduramıyorum kendimi son günlerde, yaptığım en iyi şey yemekten sonra hiçbişey yememem (dün akşam hariç)...
valla diyet ve spora rağmen kilo veremiyorum diye üzülürken artık kilo almaya başladım. nerelere vursam başımı bilemiyorum artık.. :))

valla arkadaşım senle de aynıymışız hadi tekrar üç kişiyiz.. bende de durum aynı yaparken çığlıklar atıyorum bazı hareketlerde nataliyi takip edebiliyorum ama bazı hareketlerde anitayı bile edemiyorum :)). kaldı 3 gün, dün 3. levele de bir göz attım o da zor görünüyor ben 2 yi biraz daha uzatmayı düşünüyürum, 15 olurmu bilmem ama 10 yetmeyecek bana.. j

jillianın omuzları bence de hoş değil ama bizimkiler öyle olmaz heralde, en azından ben omuzlarımda kaslanma farketmedim

ben de, valla 1 kilo aldım yaa... sen beslenmene dikkat ediyor muydun?

Son düzenleme:

Allah allah kızlar ikinizde omuzlarım genişliyor demişsiniz.Ben 2 kg luk dambıl kullanıyorum genelde tüm hareketlerde.Bitek dambıl elde tek bacak yukarı aşağı military bilmemne hareketinde bir kglukları kullanıyorum ama ben öyle bi genişleme göremedim omuzlarda.
Benim omuzlar bi kadın için dar sayılmaz ve ben bu halimi seviyorum. Atlet tarzı şeyler çok yakışıyor geniş omuza.Yüzücü omuzu gibi.Keşke biraz gelişse ama ben bi fark göremedim.
elif havva benim eşimde popomdan memnun, dün akşam o pelte hali gitmiş daha sıkılaşmış dedi hoşuma gitti açıkçası

Evet heyo yetiştin bana.
Ama ben cumartesi de yapamamıştım haftada iki gün ara çok.
Nasıl vicdan yapıyorum bilemezsin, gerçekten işten geç geliyorum ama ben :26::26:
Ben gebzede çalışıyorum istanbulda yaşıyorum. 17.55 de işten çıkıyoruz eve gelmem en iyi ihtimal 19:15.
Evdekileri doyur vs derken saat oluyor 19-45 .. 20.00.. :26:
Yatışım da en geç 22,30, duşu vs hesaba katmadım
Gerçekten şansımı oldukça zorluyorum, ve bunca zorluğa rağmen iyi iş çıkarıyorum.
Ahh bizim şirket bi istanbula taşınsa, 18.30 da evde olsam

level 2 yi uzatma mahzen bence. movenius da başladığında kiloluymuş, o uzattı mı acaba , sanmam
Uzatma beraber gidelim, aysun maritsa ve diğerleri bizi yalnız bıraktı sen bari arkadaşım ol
Yada uzat nasılsa benim yapamadığım günler olur hehe

Kilo konusunda bu sabah baktım 65,0 geliyorum, 400 gr cık gitmiş gibi.Sudur o su

tamam canım senin kaçırdığın günler kadar uzatıcam anlaştık, bi de gülen kalp vardı sanırım bizimle...
azmini gerçekten tebrik ederim... istanbulda otur gebzede çalış, onca yoldan sonra gel eve, işlerden sonra da spor yap.. hiç aksatıyorum diye de üzülme bence yapabildiğin kar, yapamadığın kader :))

30 ds de omuzlar kaslanıyo diyosan body revolutionu hiç tavsiye etmem dün gece omuzlarımın acısından kaç kere uyandım

Bende acı yok hiç.. Kas ağrılarım nerdeyse hiç yok.. tuhaflık mı var acaba bende

Senin bu mesajnı okuyunca kollarımın ne kadar güçsüz olduğunu anladım.. Ben yarım kiloluk kum torbalarıyla yapıyorum. onlar bile zorluyor. yerde emekliyor gibi yapıp şınav çekiyoruz ya yani ben çekmiyorum çekemiyorum kesinlikle sayılarımız yakın. Bugün bende 2/8 yapacağım.

Bende uzatacağım anlayamadım ki bir şey. Zaten ilk 2 gün fiyaskoydu aslında kötü durmuyorlar hatta gayette güzel ama daha fazla olmasını istemiyorum.. Küçükken voleybol oynardım oradan hatırlıyorum omuzlarımdaki kası. çok olunca erkeksi oluyor.. Şimdi farkettim aralıklarla da olsa küçüklüğümden beri spor yapıyormuşum ben mutlu mu oldum ne

Sende mi 2 kiloluk kullanıyorsun.. Off nasıl güçlenecek bu kollar. Anita gibi şınav çekebiliyorum tek. onda da 10u zor buluyorum.
Spor mutluluk verir derlerdi de inanmazdım.. Baksana millet halinden nasıl memnun

boynum tutulmustu :S iki gun ara vermek zorunda kaldim
az once w1/6 yaptim
yarin w2 yapacagim, tam w1e alismistim :)
bu arada diz agrim gecti
mahzencim sende durumlar nasil?

vay be nereden nereye. değişmeyen tek şey acılarım her yeni videoda çektiğim kas ağrıları

Dukan yapıyorum tabi ilk zamanlarkadi kadar katı değil arada bir iki ceviz ve fındık ekledim
Haftada bir de mercimek çorbası gripten kurlulamıyorum yoksa
Yeterli gelmezmiki

Sabahları Ebru ile plates de yapıyorum fırsat bulursam yürüyorum daha ne yapmalıyım kilo vermek için
vermekten geçtim almasam bari

Valla şu yazdıkların çok moral oldu çook teşekkürler.
Bugün de yine işler uzayacak geç çıkacağız diyorlar.Off iyice trafiğe kalırız ya ben ne zaman eve gidicem de spora başlicam

Evet iki kiloluk ama iki hareket haric tüm hareketlerde. Yine de kaslı görmüyorum omuzlarımı.
Benim pek spor geçmişim yok senin önceden kaslanmışlığın var demek ki o yüzden hemen kaslar çıkıverdi
O şınavı bende tam olarak çekemiyorum, tam anlamı ile çekeyim diyorum kollarım tutmuyor yüz üstü patt yere yapışacak gibi oluyorum bu halimden nefret ediyorum kollarım çok güçsüz çook

tanemcim benim geçti diyemiycem ama oldukça az...
Benim sol dizim geçti çok şükür canım ama çok zorlama sende..

Dukan yapıyorsan muhakkak yulaf kepeğini artır.Mümkünse ezmesini de kullan.
Spor yapıyorsun canım bedeninin karbonhidrata da ihtiyacı var. yoksa güçten düşersin.
Dukan yaptım ondan biliyorum, şeker düşünce baş ağrısı filanda oluyor saf P günlerinde, tam dukanik gitme derim ben

zorlamamaya çalışıyorum canım..

Bu arada 2/8 yaptım sankim bugun daha rahat yaptım.Rahat dediysem yani yine çığlıklar attım ama biraz daha hakkını verdim, kaldı 2 gün hadi bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…