Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

direk zordan başladım daha hızlı sonuç için belki.ilk 2 gün level 1 yaptım sonra baktım kolay 3 geçtim

ripped hangi sayfadadır peki indireyim o zaman:44:

valla ben çok önceden indirmişim, week 1 ve 2 yi ama nerden indirdiğimi bilmiyorum, youtube veya dailiymotion olabilir 3 ve 4 bende de yok. herkes torrentten indiriyor ama ben onu bilmiyorum, sayfa 189 ve 277 de var bazı linkler oralara b ir bak istesen kolay gelsin

kızlar bilmiyorum bilginiz varmı telkinle zayıflama. ben 2 gündür dinliyorum. klasik müzik dinliyorsunuz tabi bunun yanında sizin duymayacağınız şekilde zayıflama telkini veriliyor biz duymasakta bilinçaltımız bunu duyuyor .belki bu spor diet dışında işe yarar.bununla ilgili sitede yorumlarda okudum iştahı kesilen birsürü kişi var.ve ücretsiz indiriliyor KİLO VERME (Ücretsiz)Yenilendi | Hayatım Değişti Telkinli mp3 linke tıklayın orada çıkan uzun bir yazı siz duymasanızda bilinçaltınızın duyduğu yazı bu. oradaki telkinmp3 tıklayın oradan( kilo verme ada )seçin çıkan sayfadan indirmek için tıklayın 2 kere. müzik çalmaya başlıyor ve siz sağ tıklayarak ücretsiz mp3 farklı kaydederek dinleyebiliyorsunuz (umarım işinize yarar uyurkende dinlenebiliyor )

Son düzenleme:

Suan denedim ve psikolojik olarak mı bilemiyorum ama çok tuhaf hissediyorum

teşekkürler peki bu ripped kaç bölümden oluşuyor ve kaç gün yapılıyor.

4 videosu var her hafta birisini yapıyoruz. Yine Shred gibi 30 gun anlayacagin. Bu ilk video 1 hafta yapacaksın bunu.. Ama molası var mı bilmiyorum. Yani 6 gün yap 1 dinlen olayı..

Aslında ben 1 hafta boş durduğum halde hamladigimi hissettim ama bir dene sen olmazsa yine Shred e donersin.

W1/2 bitmiştir..

Ya benim arkadaslarım nerede ya.. Egotrik.. Kartal.. Nerelerdesiniz ne yaptınız bitirdiniz mı Shred i ?

1/7 de yapıldı yarım yamalak oldu bu sefer. akşam yapınca insanda hal kalmıyor. üstelik ben bu iştah meselesine bi çözüm bulamadım. bana bi yol gösterseniz. herşeyi yiyorum sürekli yiyorum.. fit olacağıma iiice irileşcem yakında

Kısmetse ben de başlayacağım yarın inş. Hadi bakalım nasıl olacak
Bir de yapanlar etkisini gördü mü ben basen bacak için özellikle istiyorum işe yarar mı

Dayanamayıp bıraktım ya. Ağrıdan yapamıyordum, sıkılıyordum.
İki haftayı geçti sanırım ben "zumba dansı"na başlayalı ve inanılmaz eğlenceli geliyor. Evin içinde yürürken, yemek yaparken dans ediyorum falan.
Daha iyi oldu benim için.

bugün 3/6 yaptım bu daha bi hakkını verdim kaldı 4 gün.. şeroo, yol arkadaşım jillianın sensiz hiç keyfi olmadı bee, gel artık yaaa...

Selam kızlar selam mahzen,
Cumartesi kendime off günü ilan etmiştim hatırlarsan.
Pazarda regl oldum ilk günüydü günün yarısı ağrıdan yatakta geçti kalanında da yemek filan yaptım haftasonum yine off geçti.
Açıkçası ara verince kaslarım dinleniyor şikayetçi değilim ama sizden geri kalıyorum o üzücü.
Siz bugün 7 yapacaksınız ben 5
Birde sol dizim yine sancımaya başladı bu level 3 dizlerimi çok zorluyor ya

1/8 de bitti. artık biraz daha rahat yapıyorum hareketleri ama iştah konusu hala son sürat devam ediyor. dün gece yapmak zorunda kaldım eşim ilk defa gördü spor yaptığıımı. ve gitti bir tencere makarna yaptı soslu getirdi burnumun dibine... malesef yedim (( irade sıfır bende yaaaaaaaaa...

ahahah klasik köstek koca örneği :)))
Olsun çok abartmadıysan bişi olmaz bence ya dert etme..

Selam

Benim Level1/3 oldu.

Cuma yapamadım. Hafta sonu şöyle böyle...Ev işleri çocuklar derken...
Sadece bacak içlerim ve popom az acıyor. Onun haricinde iyiyim. Level 1 i 5 e tamamlayıp, 2 ye geçmeyi düşünüyorum.

İştah konusunu ben lahana suyu ile çözdüm, en kral tatlıyı bile zorla yiyorum. Bu konuda forumlar var, dilerseniz bakın.
Elma sirkesi-bal da yaptım (yine forumları okuyarak) ama inanılmaz dinçlik vermekle beraber, benim iştahımı kesmedi.
Tavsiyem lahana suyu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…