- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.641
leveller kolay geldiğine göre kondüsyonun iyi, iki ay ara vermiş olsan bile bence ripped yapabilirsin bence.. söz uzmanların :))
direk zordan başladım daha hızlı sonuç için belki.ilk 2 gün level 1 yaptım sonra baktım kolay 3 geçtim
ripped hangi sayfadadır peki indireyim o zaman:44:
valla ben çok önceden indirmişim, week 1 ve 2 yi ama nerden indirdiğimi bilmiyorum, youtube veya dailiymotion olabilir 3 ve 4 bende de yok. herkes torrentten indiriyor ama ben onu bilmiyorum, sayfa 189 ve 277 de var bazı linkler oralara b ir bak istesen kolay gelsin
leveller kolay geldiğine göre kondüsyonun iyi, iki ay ara vermiş olsan bile bence ripped yapabilirsin bence.. söz uzmanların :))
kızlar bilmiyorum bilginiz varmı telkinle zayıflama. ben 2 gündür dinliyorum. klasik müzik dinliyorsunuz tabi bunun yanında sizin duymayacağınız şekilde zayıflama telkini veriliyor biz duymasakta bilinçaltımız bunu duyuyor .belki bu spor diet dışında işe yarar.bununla ilgili sitede yorumlarda okudum iştahı kesilen birsürü kişi var.ve ücretsiz indiriliyor KİLO VERME (Ücretsiz)Yenilendi | Hayatım Değişti Telkinli mp3 linke tıklayın orada çıkan uzun bir yazı siz duymasanızda bilinçaltınızın duyduğu yazı bu. oradaki telkinmp3 tıklayın oradan( kilo verme ada )seçin çıkan sayfadan indirmek için tıklayın 2 kere. müzik çalmaya başlıyor ve siz sağ tıklayarak ücretsiz mp3 farklı kaydederek dinleyebiliyorsunuz (umarım işinize yarar uyurkende dinlenebiliyor )
Suan denedim ve psikolojik olarak mı bilemiyorum ama çok tuhaf hissediyorum
ripped hangi sayfadadır peki indireyim o zaman:44:
Evet Ripped de cok ağır degil ya da ilk haftası kolay diyeyim. Ben su an yapıyorum Torrent ten indirdim ama pc den bakmadığım icin nette buradan actım.. ^^ Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
teşekkürler peki bu ripped kaç bölümden oluşuyor ve kaç gün yapılıyor.
bundan sonra ripped in 30 diye bir programı var biz onu yapıcaz canım, birlikte yapabiliriz istersen, sen de bizle (ben ve şero)birmişsin bir de aksatmadıysa apelsin vardı dört kişi yapabilirz...
bugün 3/6 yaptım bu daha bi hakkını verdim kaldı 4 gün.. şeroo, yol arkadaşım jillianın sensiz hiç keyfi olmadı bee, gel artık yaaa...
1/8 de bitti. artık biraz daha rahat yapıyorum hareketleri ama iştah konusu hala son sürat devam ediyor. dün gece yapmak zorunda kaldım eşim ilk defa gördü spor yaptığıımı. ve gitti bir tencere makarna yaptı soslu getirdi burnumun dibine... malesef yedim(( irade sıfır bende yaaaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?