- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.621
Herkese selamm,
benim bugün 4. günüm daha rahat yapıyorum her geçen gün tek problemim şınavbenim bi sorum olucak bu programı yapmaya başladıktan kaç gün sonra sıkılaştığınızı fark etmeye başladınız? bide bu programla beraber özel bi diyet uygulayıp çok iyi sonuç alan var mı? 1 yaşında oğlum var o yüzden dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum bu programla hangi diyeti yapam max. sonucu alırım sizce?
slm elif, ben ilk başladığımda 4.günün sonunda bile çok iyi sonuçlar aldım, o zaman ramazandı,havalar sıcaktı, ramazanda bile diyetime çok dikkat ettim, 2 hafta sonra çevremdeki herkes farketmişti, bayramda memlekete gittiğimde herkes çok zayıflamışsın demişti bende oldukça rahatlamıştım bir aylıküstelik ben levelleri 15er gün yapmıştım yani sadece 2 levelde sonuç mükemmmeldi ama bayram tatilinden sonra bıraktım ve sonuç hüsran, başladığım yere geri döndüm, ve malesef 2. kez başladığımda aynı hızda olmadı, hem havalar soğuk metabolizma yavaş onun da etkisi vardır ama başlayanlara tavsiyem birden bırakmasınlar çünkü geri dönüş zor oluyor,
diyete gelince bence özel bir diyete gerek,porsiyonları küçültmen ve tatlıyı ve abur cuburu kesmen yeterli.. şok diyetleri zaten tavsiye etmiyorum, diyetine dikkat edersen sen de çok güzel sonuçlar alacaksın..
Armutum bende canim ya:) ust taraf gidince daha da tuhaf oluyor vucudum..bugun agri falan kalmadi dun incitmisim galiba bir yerimi kasiklarima vurmus olmali
Bugun kalcami olctum baslangic 94 simdi 97 bu ne yaw normal degilim ben yukaridan gidenler asagiya mi yerlesti anlamadim ki..
gercekten level 3 level 2 gibi degil daha az yoruyor ve cok hizli bitiyor ben ek olarak 8 dak karin egzersizi yapiyorum aslinda kalca calistiran birsey bulmam lazim..onerilerinizi bekliyorum kizlar uzun surmeyen bir egzersiz olsa bebegim oglen cok uyumuyor 40 dakkada yapip bitirmeliyim
Şero banada her yeni geçtiğim level bi öncekinden zor geliyo 6 aydır devam edio ama hala zor
Kızlar deneme yanılma yoluyla devam ediyorum henüz :/ daha öncede dediğim gibi Sorunum sadece kalçamda ve pilatesten vazgeçemedim ama pilatesinde kalça eritmekte pek bir faydası olmadığıda bir gerçek bu yüzden kalçamı eritmek sıkılaştırmak için Killer Buns & Thighs yapıcam karın bölgemiyse formunu kaybetmemesi için pilatesle o bölgeyi çalıştırıcam saçma bir karışım mı oldu bilmiyorum ama pilates bende bir bağımlılık oldu artık .s
Ama onun ağır olduğunu söylediler bunun icin oncesinde bu sporu yapıyoruz. Hatta 30 Day Shred den sonra birde Ripped in 30 yapacaklar ki Killer Buns & Things i kolay yapabilsinler. Ama bir dene istersen..
slm sedefmerhaba kızlar
yeni keşfettim bu sayfayı ve zayıflama-sıkılaşma serüvenine bende katılmaya karar verdim
sormam ve yardımınızı istediğim bazı konular var, sayfaların tümünü okuma fırsatım olmadı ilk ve son sayfalara biraz göz gezdirdim.
Ben yeni başlıyorum ve nasıl nerden başlıyacağımı bilmiyorum. İlk olarak nereden başlamalıyım, ve levelden bahsetmişsiniz bu konuda bilgi almak istiyorum. Videolara nasıl ulaşabilirim.
herkese bitmeyen cumartesiler,germeyen pazarlar ve de gelmeyen pazartesiler diliyorum...
slm sedef
ilk önce 30 day shred yapacaksın biz kısaca 30ds diyoruz 10 ar günlük 3 level var ve videoları toutube da var ben ordan indirdim. her videoyu 10 gün yapıyoruz. 1/1 birinci levelin ilk günü demek.. biz bugün 3/6 yapcaz mesela... bunlar da vimeo linkleri, kolay gelsin
Level 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
Level 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
ben uzun süre yaptım 2.5 ayda 7 kilo (şınav mekik ve level 3) ama bıraktım şimdi yeniden başlıyorum sizce Ripped In 30 mu yapmalıyım yoksa 30 Day Shred ne dersiniz.acil cvp verirseniz sevinirim
:18:
sanırım aşağıdaki alıntı sana yardımcı olurÇok teşekkür ederim, faydalı bi anlatım oldu
Bende yarından itibaren başlıyorum (
yanlız sormak istediğim bi konu daha var düzünli bi şekilde yapıldıgı takdirde erime ve sıkılaşma oluyormu, ben böyle kaslı olmak istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorum (
slm elif, ben ilk başladığımda 4.günün sonunda bile çok iyi sonuçlar aldım, o zaman ramazandı,havalar sıcaktı, ramazanda bile diyetime çok dikkat ettim, 2 hafta sonra çevremdeki herkes farketmişti, bayramda memlekete gittiğimde herkes çok zayıflamışsın demişti bende oldukça rahatlamıştım bir aylıküstelik ben levelleri 15er gün yapmıştım yani sadece 2 levelde sonuç mükemmmeldi ama bayram tatilinden sonra bıraktım ve sonuç hüsran, başladığım yere geri döndüm, ve malesef 2. kez başladığımda aynı hızda olmadı, hem havalar soğuk metabolizma yavaş onun da etkisi vardır ama başlayanlara tavsiyem birden bırakmasınlar çünkü geri dönüş zor oluyor,
diyete gelince bence özel bir diyete gerek,porsiyonları küçültmen ve tatlıyı ve abur cuburu kesmen yeterli.. şok diyetleri zaten tavsiye etmiyorum, diyetine dikkat edersen sen de çok güzel sonuçlar alacaksın..
ben uzun süre yaptım 2.5 ayda 7 kilo (şınav mekik ve level 3) ama bıraktım şimdi yeniden başlıyorum sizce Ripped In 30 mu yapmalıyım yoksa 30 Day Shred ne dersiniz.acil cvp verirseniz sevinirim
:18:
şınav mekik ve level 3 derken? 1 ve 2 yapmadan 2.5 ay sadece level 3 mü yaptın?
direk zordan başladım daha hızlı sonuç için belki.ilk 2 gün level 1 yaptım sonra baktım kolay 3 geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?