Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

selam guzel bayanlar..gun gectikce cogaldigimizi gormek beni cok mutlu ediyor..umarim hep beraber guzel sonuclar aliriz..yazmasam da hep takipteyim ve birakmadim bugun 3/7 yaptim ve yaninda da 8 dak kalca egzersizi..

Ara verince başladı sanki bu ağrı biliyor musun :44:
Bugün daha iyi dizlerim, ben şimdi ara mara vermeyeyim zaten ara verdim haftasonu iyice yayarım yoksa tembelim ben aramızı sogutmayalım sporla

1/2 yaptım bacaklar ve kollar biraz tutulmuş ama olsun iyidir
yarın evde yokum geç saatler geleceğim yani bir günlük ara verilirse ne olur

1/9 da bitti. gerçi sabah bitti ama anca yazma fırsatı buldum.... mahzencim en yakın zamanda gidip bir aktara bakıcam bu çaydan. benim bebe bir yaşında emmeyi bıraktı yani 3 aydır sütten kesik...
birde ben bilgisayarı açınca tepeme kadar çıkıyor sağolsun. bilgisayarın tuşlarını söktü ufak canavar...

30 day shred ve bölgesel programlar bittikten sonra nasıl formumuzu koruycaz peki

Direk bırakmayacağız.. Aslında hiç bırakmayacağız ama azaltacağız.. İstediğimiz vücuda geldikten sonra gün gün ya da 2ser gün olarak azaltacağız. Ben oyle yapmayı düşünüyorum.. En sonunda hafta da 1 ve ya 2 kere yapabilirim..

Bugün yapmıyorum ama kafa biraz bozuktu simdi de geç oldu artık yılbaşından sonra devam edeceğiz 1 gün daha.. :/

Level 3/6 yapıyorum
Mahzeeeeeeeeeeen, ses ver :)

3/8 tamamdır.. ben bugün geç kaldım canım oğlumla bir kavga dövüş yaptık az önce :))
dizinin iyi olmasına sevindim..

30 day shred ve bölgesel programlar bittikten sonra nasıl formumuzu koruycaz peki

bölgesellerden sonra body revolution yapıcaz dimi şerocum, biraz erken olcak galiba ama var mı bize katılan :))

kızlar ya bişi sorcam size;
bel ağrısı, boyun ağrısı,diz ağrısı, kas ağrısı falan hepsi oluyor bu spora bağlı lakin hiç kemiğinizin ağrıdığı oluyor mu? ayak kemiklerinin dizden aşağı kısmı (kemiğin latincesi tibia ama türkçesini anımsayamadım) boylu boyunca ağrıyor level 3 ten sonra başladı.
kestane kebap acele cevap :))

bende şu sıralar var mesela :) çok hoplayıp zıpladığım zamanlarda oluyor

bu arada bende istediğim forma gelince haftada 3 gün yapmayı planlıyorum

kaval kemiğiymiş kızlar, nette biraz dolaştım da spora bağlıymış sanırım dinlenmem gerekecek

Medial Tibial Stres Sendromu (Mtss)

"Sert zemin, ağır antrenman, kötü ayakkabı, kötü koşu tekniği (ayak parmak ucunda koşmak gibi), ayak taban anatomisindeki bozukluklar gibi nedenlerden dolayı kemik zarının iltihabi reaksiyonu ile karakterize bir durumdur. Alt bacak iç-ön bölgede yer alan tibia kemiğinin alt yarı bölgesinde ağrı en belirgin sorundur. Ayak parmakları veya ayak aşağıya doğru büküldüğünde, aktiviteler sırasında ağrı oluşur. Dinlenmek, soğuk uygulamak öncelikli yapılması gereken uygulamalardır. Yukarıda bahsedilen nedenlerin ortadan kaldırılması gerekir. Uzman bir hekimin değerlendirmeleri ışığında tedavinin şematize edilmesi gerekir." diyor bir site

şurda kaldı 2 günüm onu da yapıp sonra dinlensem olur mu ki? yoksa daha mı kötü olur ne dersiniz üstadlar; başınıza geldi mi böyle ağrı?

bende şu sıralar var mesela :) çok hoplayıp zıpladığım zamanlarda oluyor

bu arada bende istediğim forma gelince haftada 3 gün yapmayı planlıyorum

iyi bari bir arkadaş buldum. gerçi body revolution yapan birinde olması normaldir de ama benim de kilom fazla sanırım o yüzden bir de hiç dinlenmeden yaptım bide önceden leslie ile ısınarak yapıyodum, level3 te onu da bıraktım, sanırım o yüzden, neyse bakalım geçer inşallah..

Sagol canım ama dün akşam yine yokladı bişi olur diye korktum.
evet bölgesellerden sonra body rev yapcez istediğimiz bedene gelene kadar bırakmak yok devam edicez. Sanırım buda bir yılı bulur değl mi tatlım?

Ya ben böyle oldum yine
Dizlerimden önce ben özellikle yokuş inerken o agrıyı hissediyordum hem de keskin bıcak gibi, size sormadım çünkü kemik agrısı bana hiç mantıklı gelmemişti.
Hani yani ben sana göre daha az kiloluyum ama yine de o keskin ağrı var.
Yalnız değilsin

Ah çok faydalı bi paragraf canım sağol çok yardımcı oldu..
Bu arada ben zıplamaları filan alt kata ses inecek diye parmak ucunda yapıyordum yaa :26:

Son düzenleme:

yalnız olmadığıma sevindim :)) ben de ne zamandır sorayım diyodum bana da hiç makul gelmiyordu kemik ağrısı ama geçen oğlum es kaza dokundu azıcık ve çok ağrı oldu.. ben de bi sorayım dedim, iyi ki de sormuşum :)) hem ayakkabısız veya uygun olmayan ayakkabı ve de parmak ucunda yapıyorum ben de bazı hareketleri sanırım ondan..

evet canım movenius 6 aydır buralarda sanırım, bizimde öyle olur benim biraz daha fazla belki:))

nazfiliz dün gece sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş canım :)

165 gündür jillian yapıyomuşum :))) henüz istediğim seviyeye gelemedim. kilom resmen takıldı ilerlemiyor çıldırıcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…