- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.681
hafif yapmaya devam et canım hatta sen bilirsin istersen ara da verebilirsin bir kaç gün daha.. yeterki kötü olmasın dizler, ben ağrıdığında 3 gün ara verdim sonra da zorlamadan yaptım yavaş yavaş azaldı şimdi de var ama oldukça hafif..
1/2 yaptım bacaklar ve kollar biraz tutulmuş ama olsun iyidir
yarın evde yokum geç saatler geleceğim yani bir günlük ara verilirse ne olur
ripped link kimsede yokmuu netten izliyorum donuyor sürekli
30 day shred ve bölgesel programlar bittikten sonra nasıl formumuzu koruycaz peki
30 day shred ve bölgesel programlar bittikten sonra nasıl formumuzu koruycaz peki
Level 3/6 yapıyorum
Mahzeeeeeeeeeeen, ses ver :)
kızlar ya bişi sorcam size;
bel ağrısı, boyun ağrısı,diz ağrısı, kas ağrısı falan hepsi oluyor bu spora bağlı lakin hiç kemiğinizin ağrıdığı oluyor mu? ayak kemiklerinin dizden aşağı kısmı (kemiğin latincesi tibia ama türkçesini anımsayamadım) boylu boyunca ağrıyor level 3 ten sonra başladı.
kestane kebap acele cevap :))
bende şu sıralar var mesela :) çok hoplayıp zıpladığım zamanlarda oluyor
bu arada bende istediğim forma gelince haftada 3 gün yapmayı planlıyorum
3/8 tamamdır.. ben bugün geç kaldım canım oğlumla bir kavga dövüş yaptık az önce :))
dizinin iyi olmasına sevindim..
bölgesellerden sonra body revolution yapıcaz dimi şerocum, biraz erken olcak galiba ama var mı bize katılan :))
Ya ben böyle oldum yinekızlar ya bişi sorcam size;
bel ağrısı, boyun ağrısı,diz ağrısı, kas ağrısı falan hepsi oluyor bu spora bağlı lakin hiç kemiğinizin ağrıdığı oluyor mu? ayak kemiklerinin dizden aşağı kısmı (kemiğin latincesi tibia ama türkçesini anımsayamadım) boylu boyunca ağrıyor level 3 ten sonra başladı.
kestane kebap acele cevap :))
Eki Görüntüle 568647
kaval kemiğiymiş kızlar, nette biraz dolaştım da spora bağlıymış sanırım dinlenmem gerekecek
Medial Tibial Stres Sendromu (Mtss)
"Sert zemin, ağır antrenman, kötü ayakkabı, kötü koşu tekniği (ayak parmak ucunda koşmak gibi), ayak taban anatomisindeki bozukluklar gibi nedenlerden dolayı kemik zarının iltihabi reaksiyonu ile karakterize bir durumdur. Alt bacak iç-ön bölgede yer alan tibia kemiğinin alt yarı bölgesinde ağrı en belirgin sorundur. Ayak parmakları veya ayak aşağıya doğru büküldüğünde, aktiviteler sırasında ağrı oluşur. Dinlenmek, soğuk uygulamak öncelikli yapılması gereken uygulamalardır. Yukarıda bahsedilen nedenlerin ortadan kaldırılması gerekir. Uzman bir hekimin değerlendirmeleri ışığında tedavinin şematize edilmesi gerekir." diyor bir site
şurda kaldı 2 günüm onu da yapıp sonra dinlensem olur mu ki? yoksa daha mı kötü olur ne dersiniz üstadlar; başınıza geldi mi böyle ağrı?
Sagol canım ama dün akşam yine yokladı bişi olur diye korktum.
evet bölgesellerden sonra body rev yapcez istediğimiz bedene gelene kadar bırakmak yok devam edicez. Sanırım buda bir yılı bulur değl mi tatlım?
Ya ben böyle oldum yine
Dizlerimden önce ben özellikle yokuş inerken o agrıyı hissediyordum hem de keskin bıcak gibi, size sormadım çünkü kemik agrısı bana hiç mantıklı gelmemişti.
Hani yani ben sana göre daha az kiloluyum ama yine de o keskin ağrı var.
Yalnız değilsin
Ah çok faydalı bi paragraf canım sağol çok yardımcı oldu..
Bu arada ben zıplamaları filan alt kata ses inecek diye parmak ucunda yapıyordum yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?