- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.701
Torrentten indirebiliyor musun?
Ya da 4shred sende açılıyor mu? Açılıyorsa buradan indirebilirsin.. ^^
Week 1 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) (Fitness) DVDRip TG.avi - 4shared.com - dosya paylaşımı - film dosyasını indir
Week 2 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 2 (35 min) (Fitness) DVDRip TG.avi - 4shared.com - dosya paylaşımı - film dosyasını indir
Week 3 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 3 (31 min) (Fitness) DVDRip TG.avi - 4shared.com - dosya paylaşımı - film dosyasını indir
Week 4 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 4 (34 min) (Fitness) DVDRip TG.avi - 4shared.com - dosya paylaşımı - film dosyasını indir
Olmazsa ben yükleyim arkadaşlar oradan da indirebilirsiniz.. ^^
nazfiliz dün gece sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş canım :)
165 gündür jillian yapıyomuşum :))) henüz istediğim seviyeye gelemedim. kilom resmen takıldı ilerlemiyor çıldırıcim
165 gündür jillian yapıyomuşum :))) henüz istediğim seviyeye gelemedim. kilom resmen takıldı ilerlemiyor çıldırıcim
Ben üstüne dukan yaptığım halde tık yok:18:
Sinirden bitap düstüm
Coğu zaman şimdu ölçülerde oynama yoksa dukana veda diyorum
Sonra kendimi dukanla başarı hikayelerini okurken buluyoum yine gaza geliyorum.
Orada aylarca durgunluk geçiren oluyormus ama yılmadım başardım diyorlar anneeee
jillan ile 29. gün bugün sıkılasmak dışında artısı olmadı ama farkediyorum artık kımbıl kımbıl değilim.
Devam diyorum ölmek var dönmek yok
Eki Görüntüle 568647
kaval kemiğiymiş kızlar, nette biraz dolaştım da spora bağlıymış sanırım dinlenmem gerekecek
Medial Tibial Stres Sendromu (Mtss)
"Sert zemin, ağır antrenman, kötü ayakkabı, kötü koşu tekniği (ayak parmak ucunda koşmak gibi), ayak taban anatomisindeki bozukluklar gibi nedenlerden dolayı kemik zarının iltihabi reaksiyonu ile karakterize bir durumdur. Alt bacak iç-ön bölgede yer alan tibia kemiğinin alt yarı bölgesinde ağrı en belirgin sorundur. Ayak parmakları veya ayak aşağıya doğru büküldüğünde, aktiviteler sırasında ağrı oluşur. Dinlenmek, soğuk uygulamak öncelikli yapılması gereken uygulamalardır. Yukarıda bahsedilen nedenlerin ortadan kaldırılması gerekir. Uzman bir hekimin değerlendirmeleri ışığında tedavinin şematize edilmesi gerekir." diyor bir site
şurda kaldı 2 günüm onu da yapıp sonra dinlensem olur mu ki? yoksa daha mı kötü olur ne dersiniz üstadlar; başınıza geldi mi böyle ağrı?
Bu siteyi bende acmıyor kızlar bana bu videoları mesaj la filan atabilirmisiniz
yada nasıl temin edebilirim başka türlü
Popom çok dikleşli mesela pek ihtiyacım olmasada, yeterince büyük zate
Birazda iç bacaklar aktif olsa süpper olcek. Level 3 bu konuda çok iyi ama yetersiz.
Karnımda baklava istiyorum benmini mini baklavacıklar sezeryanla doğum yaptım kesik yeri ile üst kısım katlanır gibi oluyor deli oluyorum
Bu siteyi bende acmıyor kızlar bana bu videoları mesaj la filan atabilirmisiniz
yada nasıl temin edebilirim başka türlü
Ama bedenen daraldık dimi bıngıl bıngıl değiliz.
Bence tartıyı o kadar dikkate almayalım ben geçen 66,7 çıktım şok oldum mesela :26:
Ben üstüne dukan yaptığım halde tık yok:18:
Sinirden bitap düstüm
Coğu zaman şimdu ölçülerde oynama yoksa dukana veda diyorum
Sonra kendimi dukanla başarı hikayelerini okurken buluyoum yine gaza geliyorum.
Orada aylarca durgunluk geçiren oluyormus ama yılmadım başardım diyorlar anneeee
jillan ile 29. gün bugün sıkılasmak dışında artısı olmadı ama farkediyorum artık kımbıl kımbıl değilim.
Devam diyorum ölmek var dönmek yok
Ben doğurmadım da sezeryanda olmadım.Popom çok dikleşli mesela pek ihtiyacım olmasada, yeterince büyük zate
Birazda iç bacaklar aktif olsa süpper olcek. Level 3 bu konuda çok iyi ama yetersiz.
Karnımda baklava istiyorum benmini mini baklavacıklar sezeryanla doğum yaptım kesik yeri ile üst kısım katlanır gibi oluyor deli oluyorum
Bedenen daraldık deyince sen incelme olmuyor mu anladın?İncelme olmadı mı yani ? :/
kızlar yine fikrinize ihtiyacım var, spor yaparken giyeceğimiz ayakkabının tabanı ne olmalı, bir alışveriş sitesinde slazenger ayakkabı baktım, birinin tabanı kauçuk,birinin sunni deri hangisi daha iyidir bilen var mı, tabanı sunni deri olanı daha çok beğendim resimlerini eklemeye çalışıcam bakalım
canım 165 gün yani 5.5 ay... ben yanlış hatırlamıyorsam sen 74 kiloymuşsun başlayalı yaniii yaklaşık 8 kilomu verdin canım...diyeti de sonradan başladın galiba bence bayaaa iyiii benim gibi hipotroidin de var sanırım ...o zaman bence çoook iyi ....jillianın yanında başka spor yaptın mı ben yanına bişi eklemeye korkuyorum bi ara kayra yazmış vücut alışınca hep yapmak lazım diye ya sonraları yapamazsam diye
Hanımlar kuzenimde bu egzersizlere başlamak istiyo ama henüz ergenlik çağında yani 15-16 yaşlarında sizce herhangi bir zararı olurmu boy uzaması vs engeller mi şahsen sanmıyorum ama fikirlerinizi almak istedim
kimseler gelmemiş epeydir.. level 3/9 tamamdır. şerocum senden nbr?
herkese iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?