- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.741
Killer abs ile 6w6pyi yer değiştirdim bakalım, o zaman gelince çıkarada biilirim listemden bir de bodyR ekledim :))
movenius bodyR kaç ay?
tam 3 ay sürüyor :)
way be.. desene 7 aylık yolumuz var sen bu listenin hepsini yapmışmıydın canım?
ölçüleri bi ara ölçüp yazayım son halimi almadım ama en zor incelen yerler bacaklarla kalça oluyor o yüzden çok büyük rakamlı incelmeleri kısa sürelerde beklememek lazım.
1.67 benim boyum kilo şuan 66.5 kalça çok fark etmemiştir diye düşünüyorum çünkü totom bi noktadan sonra kücülmekten ziyade yukarı kalkmaya başladı :)))) totoda ve bacaklarda değişim olursa bu ay sonunda olur diye düşünüyorum
nazfilizcim naptın bütün topikleri baştan sona okuyup beğenimi attın....... bi actım kk yı 18 bildiri diyo...anaaaaaaa naptım len kk yada girdiğim yok nerden geldi bu beğeni dedim.... eyvah movenius beni protesto ediyo galiba dedim... sonra bi baktım nazfiliz diye bi hayranım olmuş....
nazfilizcim naptın bütün topikleri baştan sona okuyup beğenimi attın....... bi actım kk yı 18 bildiri diyo...anaaaaaaa naptım len kk yada girdiğim yok nerden geldi bu beğeni dedim.... eyvah movenius beni protesto ediyo galiba dedim... sonra bi baktım nazfiliz diye bi hayranım olmuş....
slm kızlar, kendime göre bir çizelge oluşturdum bundan sonra yapmayı planladığım(ız) pogramları yazdım ayrıca 30ds sonuçlarını da paylaşıcam sizlerle..
Eki Görüntüle 569988
göbek ve basen sorunlu biri olduğum dikkate alındığında sıralama sizce de uygun mu? yorumları alayım :))
teşekkür ederim canım, sonuçlar bence de fena değil, inşallah devamı da gelir, hadi bakalım 2 gün sonra seni de görecez..
aslında ben bugün 3/10 yapıcam tam olarak 30ds bitmedi ama sabah uygundum diye alıverdim ölçülerimi :) bu hafta izinliydim de kızlar.. o yüzden sabahları yürüdüm, az birazda koştum ama hergün biraz daha fazla koşabiliyorum artık.
yarın iş var ölçemem diye bugünden alıverdim, ayrıca tartı da çok sevindirdi beni 3 haftadır takılmıştı ama son hafta 1kgdan fazla gitti çok şükür.. darısı hepinizin başına..
slm kızlar, kendime göre bir çizelge oluşturdum bundan sonra yapmayı planladığım(ız) pogramları yazdım ayrıca 30ds sonuçlarını da paylaşıcam sizlerle..
Eki Görüntüle 569988
göbek ve basen sorunlu biri olduğum dikkate alındığında sıralama sizce de uygun mu? yorumları alayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?