Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 2/1 bitti. hareketler zorladı baya. ölçülerimi başta almıştım ama dün tekrar aldım fark göremedim. gerçi okadar iştah açıklığına değişiklik beklemem hata olurdu ya neyse insan bi mucize bekliyo hep.

Killer abs ile 6w6pyi yer değiştirdim bakalım, o zaman gelince çıkarada biilirim listemden bir de bodyR ekledim :))
movenius bodyR kaç ay?

Son düzenleme:
way be.. desene 7 aylık yolumuz var sen bu listenin hepsini yapmışmıydın canım?

30 gün 30 day shred
42 gün 6w6p
30 gün ripped
90 gün body revolution 64 gününü yaptım henüz :)

bu arada 6w6p yaparak baklava yapamayız biz henüz ben obliklerimi bile zar zor incelttim daha kıvama gelmedi body revolution bitince killer abs yapma planım var malum o program ben body revolutiona başladıktan sonra çıktı önce çıksaydı büyük ihtimal önce killer abs yapardım

movenius senin boyun kilon ölçülerin nasıl merak ediyorum ..geçen okumuştum 110 olan kalça ölçün 100 olmuş ama bayaaa öncesi tabiii ....umarım bu sorulardan sıkılmıyosundur...

ölçüleri bi ara ölçüp yazayım son halimi almadım ama en zor incelen yerler bacaklarla kalça oluyor o yüzden çok büyük rakamlı incelmeleri kısa sürelerde beklememek lazım.

1.67 benim boyum kilo şuan 66.5 kalça çok fark etmemiştir diye düşünüyorum çünkü totom bi noktadan sonra kücülmekten ziyade yukarı kalkmaya başladı :)))) totoda ve bacaklarda değişim olursa bu ay sonunda olur diye düşünüyorum

boyun çok iyiymiş fotolarına bi daha baktım hakkatten incecik görünüyosun... ölçülerini bekliyorum ...artıkın jillianla bütünleşmek gerekip sabırlı olmaktan başka çarem yokmuş anladım....iyi ki burdasın ...body revolution ı bitirecek olan ilk türk(ogltkn demiş ya)

nazfilizcim naptın bütün topikleri baştan sona okuyup beğenimi attın....... bi actım kk yı 18 bildiri diyo...anaaaaaaa naptım len kk yada girdiğim yok nerden geldi bu beğeni dedim.... eyvah movenius beni protesto ediyo galiba dedim... sonra bi baktım nazfiliz diye bi hayranım olmuş....

tamam demekki seni gaza getirmek için hergün beğeni atmam lazım

Sevgili Movenius

O saydıklarının hepsini yaptın demek. Bıkmadan ve azimle...
Valla bravo. İdolümsün...

Ben yine bıraktım. Soğuklarda terlemek hiç yaramadı bana.
Öksürük var...

canım evet topiği bitirmeme 50 sayfa kaldı ..böyle okuyunca kim nasıl yapınca sonuç almış görmek kolay oluyo ....bazen giriş yapmadan okuduğum için beğenilerin az olmuş yoksa bütün yazdıklarınızı beğendim ..jillian öncüleri olduğunuz için teşekkürler... geri gelmelisin ...bebişlerini benim için öp uykuları düzene girdi mi ikizlerin

eveeet bütün sayfaları bitirdim ama tembellik edip hala 1/6 yı yapmadım ..az sonra yapıciiiim ....yaa her levelde herkes zorlanmış gözüm çok korktu ..umarım yapabilirim.
bu topikteki arkadaşlar çok sessiz bizim karatayın kızları çok çeneçalıyo bi sürü sayfa birikiyo hemen yetişilmiyo hızlarına

Bende yaptım çizelge ama henüz kendime saklıyorum.
Ancak 5 kilo verince basına sunacağım

Bende toto göbis sıkıntılı listesindeyim
Öyleki kabusum oldu
Çok mu takıyorum kafaya diye düşünmüyor değilim
Belki rahatlasam dahamı kendimi beğenicem bilmiyorum
Yada rahatlıktan verdiklerimi alacam

Bugün 3/9 yaptım bir gün yine rötar yaptım karnım ağrıyordu bitiremedim shreed i hala

Canım gelişmelere çok sevindim gerçekten.
Ben bu sabah baktım kilo almış görünüyorum 65,8.
ik hafta önce 64,5 idi...
ama reglim tam olarak bitmedi, gerçi bitince de fark edeceğini sanmam saglam yiyorum cünkü
Neyse ki kilo almış hissetmiyorum kendimi spor iyi geliyor o baglamda.
lakin dün akşam yapamadım çok ama çok canım sıkkındı halimde yoktu
eve de geç geldim zaten duş alıp yattım.
haftasonu bu işi bitirmeyi düşünüyorum bakalım fırsatım olacak mı.
Olmazsa da en azından cumartesi ara verebilirim bir günden fazla ara olmamalı bu haftasonu cünkü hakkımı dün akşam da kullandım.
eskiden bogazımı salamıyordum kilo alma korkusundan şimdi sporu bırakma korkusu gelişti bence bu daha saglıklı.
ama yine de sana hesap verme durumum yüzünden utanmadım değil yaa..
ama valla çok zorlanıyorum inan bana akşam mutfaga bile girmedim eşim batırmış ortalığı bide onun işi çıktı

Aynısını bana da yaptı aa bi bakmışım level 1 deki msjlarım begenilmiş.
nazfiliz alemsin

mahzencim super sonuc almissin tebrikler
kilo da vermis sIkilasmissin da
cizelgen de cok guzel caliyorum senden izninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…