- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.781
Nerden tahmin ettin ya
Yalnız bu kadar olur, ne zaman kendime yakın birini görsem o aslan oluyor.
burada ve günlük hayatta tanıştığım ve uzun sohbetler ettiğim bi kaç aslan kadını daha olduEŞim de yay ama iyi anlaştığımız söylenemez
Salı başlayalım mı ne dersin ? Haftasonları çok tutarsızım :26:
frekanslarımız tutuyo da ondan anladım :)) benimde yakın arkadaşlarım genelde aslan koç ve yaydır, ateş grupları iyi anlaşır ya... eşinle anlaşamamanız da iyiymiş yaa hay allah iyiliğini versin emi? o kocan olduğundandır arkadaşın olsaydı süper anlaşırdınız :))) kocalarla genelde çok iyi anlaşılmıyor adı üstünde koca dermişim :)))
canım sen shredi bitir birgün de istersen ara ver öyle başlayalım derim, ben beklerim yani sorun değil...
Süpersin ya sen hahahha tespite bak canım yaa.. evet koca da ondan anlaşamıyorum
Oysaki koç ve yay mükemmel uyum diyordu horoskoplar, kandırıldım
Tamam ben shredi elimden geldiğince çabuk bitiriyim sana da haber vereyim senin bugün bitti dimi* bir kaç gün yürücen mi*
ankarada otelde mi kalacan nasıl zıplicen odada
diz agrisindan bahsetmissin sero...
ripped in 30de week 3de dizlerimin cayir cayir yandigini hissediyorum...
cok sukur agri sizi kalmadi ama cok calistiriyor dizleri...
evettttttt 3. hafta benim bacaklarımı mahfetmişti resmen çığlıklar atmıştım yaparken :))
bu arada bende yay ım kızlar :d koç ve aslanlar en iyi anlaştıım insanlar oluyor
Tamam canım yürüyüşte leslie de olur ama fitness varsa yararlan bence .. Yada zaman kaybetme direkt başla rippede, ben arkadan geliyorum zaten :)otelde kalıcaz bahçesi var mı bilemiyorum yürüyüş için ama fitness salonu varmış belkim sabahları oraya giderim, ama daha önce hiç gitmedim fitnesse yabancılarım da gidemem belki de, gidemezsem akşamları leslie falan yapmaya çalışırım olmadı level3ü uzatırım,zıplarsam alt kattakiler rahatsız olur mu ki?
bakıcam duruma göre..
:)))evettttttt 3. hafta benim bacaklarımı mahfetmişti resmen çığlıklar atmıştım yaparken :))
bu arada bende yay ım kızlar :d koç ve aslanlar en iyi anlaştıım insanlar oluyor
Dimi? maşallah bizde iyi gidiyoruz mahzenitom bak sen bitirdim 30 ds yi benim de sadece iki günüm kaldı :)süpermiş yaa demek ki şerocum movenius gibi geleceğimiz parlak onun yolundan gideceğiz ve hedefimize ulaşacağız evelallah :))
neyse şekerler bana müsaade, size iyi geceler, görüşene dek kendinize iyi bakın, sporla ve sağlıklı kalın :))
Sreed 3. levelde bitti bugün
Benle aynı giden arkadaşlar bitirdinizmi emin olamadım yazdıklarınızdan.
Şero sen hafta sonu girmiyor isen nasıl takım olcez:44:
Benim kafam karısık simdi yarın hangisine başlıycem bilemedim
Hepsini okudum üfledimİyice kafam karıstı
Yarın neye baslıycem tez elden cevapp
slm kızlar, kendime göre bir çizelge oluşturdum bundan sonra yapmayı planladığım(ız) pogramları yazdım ayrıca 30ds sonuçlarını da paylaşıcam sizlerle..
Eki Görüntüle 569988
göbek ve basen sorunlu biri olduğum dikkate alındığında sıralama sizce de uygun mu? yorumları alayım :))
kız nolucak ki aylardır 500 sayfacık yazmışsınız..bizim karatay topiği ben girdiğimde 4000.sayfadaydı mayıstan beri 7200 oldu yani 3000 sayfa ....bazı gün 40 sayfa oluyo yazılanlar.....neyse canım ben 38 yaşında iki oğlu olan yaşlı bi kadınım ....oğlanlar liseye gidiyo eskisi gibi çocukların bana ihtiyacı yok vaktim bol sayılır ...kızım olmadığı için herhal kızları çok seviyom ..keşke gelebilsem de mıncıklasam bebişlerini ...geri gel movenius kendini yanlız hissediyo bak...sporu bırakınca nasıl bi etki oldu vucudunda..hani spora alışınca hep yapmak gerekirmiş ya yapmassan kilo geri gelir sarkma olurmuş falan .......ben spora bu yaşta başladım bunlardan pek anlamam öğrenmeye çalışıyorum
Tamam canım yürüyüşte leslie de olur ama fitness varsa yararlan bence .. Yada zaman kaybetme direkt başla rippede, ben arkadan geliyorum zaten :)
:)))
Ateş grupları tuttuğunu koparan tipler olur zaten anlamalıydım :))
Dimi? maşallah bizde iyi gidiyoruz mahzenitom bak sen bitirdim 30 ds yi benim de sadece iki günüm kaldı :)
Elifcim tebrik ederim seni..
Mahzen de bugün bitirdi .. Ben tembelim biraz o yüzden iki günüm daha kaldı.
Mahzen beni bekleyeceğini söyledi ama beraber başlayabilirsiniz de.
Ben çok yaramazım zira
Vav süpersin..
Kızlar siz beni yetişmişsiniz ha.. Neyse eski arkadaşlarım yok zaten buralarda sizle beraber yaparız artık.. xD
Bugün ilk hafta bitmiş olacaktı... T.T ama ben bir gün tembellik yaptık diğer günlerde evde değildim yapadım.. Şimdi w1/4 oldu.. =/ kesinlikle mola düşünmüyorum zaten birşeyler çıkıp duruyor.. <_<
öyleyse ben ripped yapayım bugün sizi bugünlük beklemeyim arkadaşlar Bugün tatil diye iyice su koyverdim geç kalktım kahvaltımı yapmadım henüz
Ekmeğim bitmis malum dukancıyız
Ekmeğim pişerken kahvaltı yapmadan daha yapayım didim
teşekkür ederim misicim
valla yetişmişiz maşallah, biz başlayana kadar senin W/7 olur.. bir hafta gerindeyiz şimdilik :)
Hanımlar kuzenimde bu egzersizlere başlamak istiyo ama henüz ergenlik çağında yani 15-16 yaşlarında sizce herhangi bir zararı olurmu boy uzaması vs engeller mi şahsen sanmıyorum ama fikirlerinizi almak istedim
Bu tarz sporları yapmasın bence dediğin gibi gelişimini yavaşlata ya da durdurabilir çünkü yaşı daha küçük gelişme çağında..
Eğer yapmak istiyorsa yürüyüş-koşu, merdiven inip-çıkma ya da bisiklet, yüzme vs.. yapsa daha iyi olur gelişimi açısından.. Kardiyo sporları uygun olmaz diye düşünüyorum.. :/
Bu yazıyı gördüğüm iyi oldu.Ablalarım:) Ben 17 yaşındayım ve jillian ın sporlarını yapmak istiyorum Aklımda bir sürü soru işareti var ama gelişimime zararı olur mu ki içime kurt düştü simdi :44:
Kaç doğumlusun sen? Bende pek abla sayılmam da..
Genel olarak bildiğim üzere kardiyo vs.. gibi ağırlık çalışılan sporlar büyümeyi kötü etkiliyor..
Mesela ağırlık kaldırmada şampiyonlukları olan insanların geneli kısa boyludur.. Yani erken yaşta kas için çalışan insanlar çok fazla gelişemezler..
Aslında imkanın varsa yüzme, voleybol, bisiklet vs.. gibi sporları yapman senin için yok iyi olur..
Benim imkanım olsa kesinlikle onları yapardım.. Hem zayıflar hem boy uzatırdım.. *-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?